Diskuze bez odpovědí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21081
17.4.12 11:25
@Indrielka píše:
Příjemný den,
můžete mi prosím poradit jak posunout mnou založenou diskuzi na místo tak aby si jí případné odpovídající všimly? Založila jsem diskuzi (okolo třinácté hodiny), ale bohužel mi nedošlo že pokud chci aby si jí někdo měl čas všimnout měla jsem zvolit příhodnější čas. Kdy je tady víc návštěvníků. Víc návštěvníků je sice větší množství nových diskuzí, ale také větší pravděpodobnost že narazím na někoho kdo mi bude moct poradit. Možná špatně hledám a existuje nějaká možnost jak diskuzi zaktualizovat v případě že nikdo neodpoví. Děkuji za odpověď.

Taková možnost se u diskuse objeví za 14 dní - „Oživit diskusi“.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
17.4.12 17:11
@admin píše:
Obecně k tomuto tématu z technické stránky:

Nové diskuse vpravo už byly a nakonec jsme je dali pryč z několika důvodů:

• většinou tam zůstávali viset diskuse pro velmi omezené množství uživatele, například: Maminky z města XXX apod. takže to nedávalo moc smysl
  • fůra uživatelek tam ani tuto funkci nechtěla - každá sekce navíc, která není moc navštěvovaná, web velmi znepřehledňuje

Napadlo mě ještě jedna věc, kterou by šlo udělat. Pokud by uživatelka založila diskusi a do 12 hodin by se tam nevyskytla odpověď tak by měla možnost kliknutím na nějaké tlačítko ji jakoby „obnovit“ a posunout ji zpět na první místo mezi Nové diskuse. Po případných 12 hodinách bez odpovědi by to mohla zopakovat.

Co myslíte?

Ohledně dotazů typu: jsem těhotná nebo ne napíše ještě Lesina.

Radek

Tak s tím obnovením ja naprosto souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21081
17.4.12 17:20

@1simona1 Tento návrh podle data před dvěma lety - mezitím se zde zavedla funkce oživování diskusí, další možnosti pro obnovování témat nechystáme.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
19.7.12 15:15

Dobrý den… včera jsem založila diskuzi a bohužel se mi nedostalo žádné odpovědi.. Chtěla bych vás poprosit, jestli by nešlo nejak diskuzi obnovit jako nově založenou..

• Citovat
  • Upravit
20777
19.7.12 15:57

Vím, že je tohle diskuze pro adminy, ale dovolím si odpovědět. :kytka:

@sikinka16 Vlož si tam další příspěvek a tím se objeví alespoň na chvilku mezi novými příspěvky vpravo dole(takže ne mezi novými diskuzemi) a máš tak šanci, že si jí někdo všimne. Jinak jde oživit diskuzi až po docela dlouhé době :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21081
19.7.12 17:55

@sikinka16 Možnost oživení diskuse se v tématu objeví až po 14 dnech.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová