Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer
Chtěla jsem se zeptat,jestli by nebylo možné zřídit napravo ve sloupci kolonku Diskuze bez odpovědí,jako dřív..Snad si to nepletu.Myslím,že to tak bylo..Teď jsem si podobné kolonky nikde nevšimla.
Bylo by to dobré proto,že diskuze přibývají velmi rychle.Málokdo může být on-line stále a málokdo má pokaždé čas vykliknout si a projet všechny nové diskuze..Když si založím ráno diskuzi,večer už je někde na konci..Třeba je to problém se kterým nemá každý zkušenost..Ale někdo třeba ano,zrovna nebyl na emimi,když jsem založila diskuzi.Zkušenost má,ale neodpoví mi,protože diskuze už ve sloupci nové diskuze není a ta dotyčná nemá zrovna čas prohledávat nové diskuze
No a další den už ji vůbec nenajde,protože přibude sloupec dalších diskuzí..
Děkuji za odpověď.
Mně to taky přišlo fajn a postrádám to, akorát hrozí, že tam některé téma bude viset dlouho. Ale šlo by dát časový limit a po něm nechat dané téma automaticky odstranit z tohoto sloupečku (ne úplně z emimina samože
).
Tak jsem to myslela..Jen zapomněla dopsat.Třeba týden,14dní..
Mě to taky připadá jako dobrý nápad,poněvadž jsem dost líná pak prohledávat sloupec s novýma diskuzema ![]()
Mě to tedy až tak moc nechybí, ale z vašeho pohledu… chápu.
Jen bych se v tomto případě přimlouvala u VŠECH uživatelek, aby si odpustili odpovědi typu „jo, tak to mě taky zajímá“ nebo "sice neporadím, ale… " páč v tom případě už diskuze není čekající na odpověď, ale zakladatelka je … tam kde byla na začátku, ví prdlačku.
![]()
Já jsem třeba založila diskuzi,kdo má zkušenosti s očkováním Varilrixem v dospělosti..Nezajímají mě názory,ale kdo se doopravdy očkovat nechal,jaké měl vedlejší účinky..
Ráno jsem založila diskuzi,v poledne už nebyla na liště a večer už kdesi vzadu..
Věřím,že kdyby diskuze zůstala déle na očích,měla bych větší šanci na odpověď!!
Myslím,že by to nezabralo moc místa,protože diskuzí bez odpovědí je pár!!
Mě spíš štve,že se tu pořád zakládají trapné a opakující se diskuze typu Můžu být „v tom“,jak od puberťaček..
Přesně Jani,ty diskuze na téma „můžu být těhotná“mě naprosto vytáčejí už jenom z toho důvodu že je to 6 krát do týdne
![]()
Tady nám taky nikdo neporadí.Vím,že nemůže být vše hned.Ale prosím,aspoň sem napište,jestli budete o kolonce na Diskuze bez odpovědí do budoucna uvažovat.Děkuju.
Obecně k tomuto tématu z technické stránky:
Nové diskuse vpravo už byly a nakonec jsme je dali pryč z několika důvodů:
Napadlo mě ještě jedna věc, kterou by šlo udělat. Pokud by uživatelka založila diskusi a do 12 hodin by se tam nevyskytla odpověď tak by měla možnost kliknutím na nějaké tlačítko ji jakoby „obnovit“ a posunout ji zpět na první místo mezi Nové diskuse. Po případných 12 hodinách bez odpovědi by to mohla zopakovat.
Co myslíte?
Ohledně dotazů typu: jsem těhotná nebo ne napíše ještě Lesina.
Radek
Ahoj ![]()
Vím, že se tu zakládá spousta diskusí opakovaně a taky to, že mezi nimi obzvláště vynikají ty s dotazem na možné těhotenství. Už jsme to řešili několikrát a pokaždé jsme se rozhodli proti nim nezasahovat.
Jednak si sama pamatuji, jak moc důležitá to pro mě byla otázka (možná jsem kdysi dávno stejnou založila i já
- vlastně ne, nezaložila
Ale mohla jsem)… Pro ty holky, co to zakládají, to je v tu chvíli to nejdůležitější na světě - a s nikým jiným to nemohou probrat. Nikdo nechce slyšet: „Počkej tři dny a udělej si test“
Každá chce slyšet, že joo, určitě jsi těhotná nebo občas také néé, neboj, to je jen zpoždění.
Každá jsme to měla tak, jen si to přiznejme ![]()
A pak další důležitá věc - a to zcela na rovinu. Pro spoustu holek je tahle diskuse jejich první na eMiminu - a jak by se cítily, kdybych jim ji hned smazala? Pravděpodobně by jim eMimino k srdci nepřirostlo, ne? (A já ještě míň
)
Popravdě mi mi o moc víc vadí diskuse s názvy jako „Pomoc!“, „Nevím si rady!“, Poraďte!„, "Prosím, spěchá!“ Každou z nich pak přejmenovávám…
jo a dotazníky - množí se a zatím NIKDO(!!!!!!) nedal výsledky výzkumu.
Na druhou stranu bych uvítala, kdyby měl někdo nějaký geniální nápad, co s tím - to by potěšilo ![]()
Lesina
Děkuju za odpověď ![]()
Lesi,já ty diskuze „jsem těhotná“,chápu.Chápu,že pro pisatelku je to v té chvíli nejdůležitější na světě.A chápu,že si založí novou diskuzi,protože kdyby to připsala do nějaké dřívější,nikdo by to nenašel.Na liště nové příspěvky je to taky chvíli..Chápu to,přesto mě to trochu rozčiluje
.
Ale štve mě,že vytlačují vážnější diskuze.Třeba to moje Očkování Varilrixem.Docela mě to mrzelo,že to bylo hned vzadu.Protože věřím,že by mi třeba někdo odpověděl.
Je moc dobrý nápad,kdyby to šlo ještě několikrát posunout dopředu.
Taky nechci,aby tu něco neomezeně viselo.Myslela jsem dobu třeba týden..Ale kdyby to šlo v určitém čase několikrát posunout,bylo by to fajn ![]()
Příjemný den,
můžete mi prosím poradit jak posunout mnou založenou diskuzi na místo tak aby si jí případné odpovídající všimly? Založila jsem diskuzi (okolo třinácté hodiny), ale bohužel mi nedošlo že pokud chci aby si jí někdo měl čas všimnout měla jsem zvolit příhodnější čas. Kdy je tady víc návštěvníků. Víc návštěvníků je sice větší množství nových diskuzí, ale také větší pravděpodobnost že narazím na někoho kdo mi bude moct poradit. Možná špatně hledám a existuje nějaká možnost jak diskuzi zaktualizovat v případě že nikdo neodpoví. Děkuji za odpověď.
Tak to by mě taky zajímalo,jediné co mě napadá,napsat do ní další příspěvek a tím bude alespoň vidět v „nové příspevky“ ![]()
@admin píše:Napadlo mě ještě jedna věc, kterou by šlo udělat. Pokud by uživatelka založila diskusi a do 12 hodin by se tam nevyskytla odpověď tak by měla možnost kliknutím na nějaké tlačítko ji jakoby „obnovit“ a posunout ji zpět na první místo mezi Nové diskuse. Po případných 12 hodinách bez odpovědi by to mohla zopakovat.
Co myslíte?
Radek
Myslím, že „obnovit diskuzi“ je báječný nápad ![]()
Diskuze „Jsem těhotná?“ mi nevadí. Vždyť je to tu pro ně/pro nás.
Aby to potom nebylo tak, že by některé zakladatelky obnovovaly pořád.. Pak už by ztratilo smysl klikat na „nové diskuze“, protože by se tam stále dokola motaly ty staré, které už člověk projel.