Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5misa6
1.10.12 20:35
@robínek píše:
O víkendu byl perkelt z králíka a pečené kuře, dneska houby s bramborama.
Holky, nekáte prosím nějaký osvědčený recept na ryzce? Tady jich jsou kvanta, ale já moc nevím co s nima…

Já je smažím na plotýnce jen osolené :-)

• Citovat
  • Upravit
25007
1.10.12 20:44
@saracenka píše:
ty jo to dělala moje babička

tak my to často děláme s kefírem :) okurka, kefír a česnek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
1.10.12 20:45
@veveruskaa píše:
nojo ale v lednu se narodí druhé prtě, takže za rok to bude pravděpodobně vypadat stejně… že @Amber_1977

aha aha, no tak jedině jet do Makra s babičkou, která bude před vchodem vozit kočárek (ky) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
1.10.12 22:15
@veveruskaa píše:
nojo ale v lednu se narodí druhé prtě, takže za rok to bude pravděpodobně vypadat stejně… že @Amber_1977

Tak nějak :roll:
Napsala jsem na vedení Makra, snad se nad tím zamyslí. Stejnak jim to nic neřeší - pokud dítě způsobí škodu, tak ji zákonní zástupci musí Makru uhradit, pokud se tam naopak dítěti něco stane, tak se z toho Makro nevykroutí, ať by se oháněli čímkoli, stejně, jako když se tam staně něco dospělému - prostě toto jejich interní pravidlo absolutně vůbec nic neřeší, takže ve finále je to fakt akorát pruda pro rodiče :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
1.10.12 22:19

@robínek Ty jo, ryzce, jsem nedělala, ale mít je doma, s největší pravděpodobností je hodím na máslo s další zeleninou a prdnu na těstoviny. :think:

• Citovat
  • Upravit
19874
1.10.12 22:42
@levmah28 píše:
Já je smažím na plotýnce jen osolené :-)

Díky! To jsem slyšela, ovšem mám sklokeramickou desku ;) Tak teda na pánev… Musím je nějak loupat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
1.10.12 22:43
@Amber_1977 píše:
@robínek Ty jo, ryzce, jsem nedělala, ale mít je doma, s největší pravděpodobností je hodím na máslo s další zeleninou a prdnu na těstoviny. :think:

Prý mají kořeněnou chuť, tak to by na těstoviny mohlo být dobré, díky za tip! Teď ještě, aby to byly ty správné ryzce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
2.10.12 06:34
@robínek píše:
Díky! To jsem slyšela, ovšem mám sklokeramickou desku ;) Tak teda na pánev… Musím je nějak loupat?

Nemusíš, tak je hoď na pánev a uřež nožičky.

• Citovat
  • Upravit
9995
2.10.12 08:30
@levmah28 píše:
To se dřív hodně jedlo, jídlo chudých :mrgreen:

Manželovi s jinou zálivkou ani nechutná :roll: Když jsou jahody a okurky, tak do sebe lije litry smetany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
2.10.12 08:31

U nás dnes gulášek z mrazáku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
2.10.12 08:41

Dnes oběd nevarim, manžel má pracovní a já tradičně úterní ruštinu…ale plánuji odpoledne upect nějaký jablkovy koláč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
2.10.12 09:14

Kulajda a tousty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
2.10.12 09:29

Tak pokouším péct ty rohlíky, těsto vykynulo v poho, ALE mám je dlouhé jak týden před výplatu, takže jsou tenké. Nu, s máslem budou dobré…

• Citovat
  • Upravit
46669
2.10.12 09:47

Já se dneska moc nenadřu. Na všechny na nás leze rýma, škrábe nás v krku a je nám blbě (kromě mimina, naštěstí), tak si dáme polívku odvčera a jen udělám rychlé těstoviny, abych zpracovala lilek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
2.10.12 12:22

Právě jsem se vrátila z hub a mám plný košík krásných mladých podborováků, pár klouzků a mladej našel výstavního praváka, takže budou flíčky s houbama a zbytek půjde do mrazáku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny