Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14624
2.10.12 20:29
@Amber_1977 píše:
Byly doby, kdy jsem z veškerého jídla dloubala kmín.. Rozinky jsou ještě pohoda 8)

Manžel dělal to samé, ale lepši se. Už ho vzal na milost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
2.10.12 20:55
@KPKristy píše:
A najedla jsi se? Než vydloubeš kmín, to musí být věčnost :mrgreen:

Ale jo, jen babi občas ujížděly nervy, když jsem vybírala zelí :roll:

• Citovat
  • Upravit
46669
3.10.12 06:57

Tak já dneska nevařím. Včera jsem zapekla těstoviny, ale nějak jsme moc nejedli, tak to bude i dneska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
3.10.12 07:24

Pondělí: sekaná s brkaší, včera pečené kuře a dneska vůbec netuším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
3.10.12 07:35

Vůbec nemám tušení. Ale mám kousek králika, tak třeba řízky nebo omáčku s těstovinama.

• Citovat
  • Upravit
3108
3.10.12 07:39

Tak teĎ jsem čuměla do mražáku a vytáhla jsem kuřecí prsa tak budou řízky, fantazii se meze nekladou :D::D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela_81
3.10.12 07:44

Dneska nevařím, bude tichá domácnost. :zed: Prcek tu má ještě brokolicovou polívku a já si dám sleďové filety v tomatě z konzervy.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
3.10.12 07:50
@marcela81 píše:
Dneska nevařím, bude tichá domácnost. :zed: Prcek tu má ještě brokolicovou polívku a já si dám sleďové filety v tomatě z konzervy.

U nás když je tichá domácnost, tak je žemlovka, nebo cokoliv sladkého :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
marcela_81
3.10.12 07:52

@levmah28 Manžel má žemlovku rád. Já bych musela udělat nějakou rybu. Ale radši ať sem vůbec nechodí a jde si na oběd jinam. :cert:

• Citovat
  • Upravit
5misa6
3.10.12 07:55
@marcela81 píše:
@levmah28 Manžel má žemlovku rád. Já bych musela udělat nějakou rybu. Ale radši ať sem vůbec nechodí a jde si na oběd jinam. :cert:

Tak, vyser se na něho :cert:

• Citovat
  • Upravit
marcela_81
3.10.12 07:57
  • Citovat
  • Upravit
17368
3.10.12 08:14

Prosím co poradíte z kabanosu? Můj ho včera vytáhl z lednice místo vepřového (asi neviděl rozdí :cert: ) a já nevím co s tím. Přemýšlím nad lečem, ale… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
3.10.12 08:17
@Farllin píše:
Prosím co poradíte z kabanosu? Můj ho včera vytáhl z lednice místo vepřového (asi neviděl rozdí :cert: ) a já nevím co s tím. Přemýšlím nad lečem, ale… :poblion:

Buřtguláš, zapekané těstoviny, nebo udělej čočku s cibulkou a kabanosem, nebo v kečupu na pánvi.

• Citovat
  • Upravit
14624
3.10.12 08:25

No my Mit kabanos, tak manžel desinfikuje lednici :-D -já bych si ale dala :-

Na desek jsem varila včera -bude čočková polévka a tvarohove kulicky. Nakonec jsem je dělala jenom z tvarohu, dětské krupicky - sehnala jsem tady - jupiiii a vajíčka a jsou vynikající. Jen jich je Malo, takze já si nedám a priste udělám z dvojitý dávky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
3.10.12 09:33

Ze včera zbylo trochu flíčků s houbama, ale to nebude stačit…Jdu do města k řezníkovi, tak uvidím, co mi tam padne do oka. A dítě otravuje, že chce žemlovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny