Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
5.10.12 12:36
@dzarunka píše:
sophi se odhlásila, ale důvod nevím, změnila bydliště, ale v tom prý to není :nevim:

Koukala jsem, že zmizela úplně z emimina. Škoda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
5.10.12 12:50

No ja ji zkusim zavolat… jo to zmenila bydliste, mela jsem Gitku u ni ve skolce… achjo skoda kazdyho dobryho cloveka:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
5.10.12 13:18
@KPKristy píše:
Koukala jsem, že zmizela úplně z emimina. Škoda :(

no to je škoda :( pročpak? :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
5.10.12 13:20

My máme dnes kuřecí prsa v omajdě se žampionama, cuketou, kari a zakysankou. Dnes s chlebem, zítra bude s rýží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.10.12 13:26
@eshta píše:
no to je škoda :( pročpak? :nevim: :(

Je to zajímavý, ale poslední dobou zmizelo z emimi pár holek. Jestli jste někdy zaznamenaly marra. Ta už tu dávno není a tu její ikonku - oči koukající z burky, či co to bylo - má jiná uživatelka 8o
A taky jsem si všimla, že pár holek změnilo nick :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
5.10.12 13:30

@KPKristy Tak marra je tu myslím pod jiným nickem. Ale sama nevím, vím o koho jde, ale z diskuzí se s ní neznám. Té ikonky jsem si všimla ale taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.10.12 13:32
@eshta píše:
@KPKristy Tak marra je tu myslím pod jiným nickem. Ale sama nevím, vím o koho jde, ale z diskuzí se s ní neznám. Té ikonky jsem si všimla ale taky

Aha, tak já myslela, že zmizela. Taky se s ní neznám, jen jsem jednou někde zaregistrovala nějaký loučení, a pak si všimla té ikonky u někoho jinýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.10.12 13:33

A třeba se tu Sophinka taky časem zjeví jako „alibaba“ například :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
5.10.12 13:37
@KPKristy píše:
Je to zajímavý, ale poslední dobou zmizelo z emimi pár holek. Jestli jste někdy zaznamenaly marra. Ta už tu dávno není a tu její ikonku - oči koukající z burky, či co to bylo - má jiná uživatelka 8o
A taky jsem si všimla, že pár holek změnilo nick :nevim:

Marra tady je ;-) nó, měla bych ji konečně navštívit.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
5.10.12 13:39

Pamatujete na Davidecka a Andrejku? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19874
5.10.12 13:46

Dneska černá čočka, zelené fazolky, červená rajčátka + zázvor, česnek a přírodní krůtí plátky. Malá měla mrkvovou polívku s červenou čočkou a ovesnýma vločkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.10.12 13:52
@levmah28 píše:
Pamatujete na Davidecka a Andrejku? :mrgreen:

Pamatuju, že tu byla nějaká aféra s vymýšlením… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.10.12 13:54

Jinak dneska jsem nevařila. Měli jsme polívku odvčera a odpoledne bychom měli jet na chvíli na nějaký setkání rodin od manžela z práce. Když pojedeme, dáme si něco tam, když ne, tak musím něco vymyslet.
Ale pekla jsem - štrůdl a margotkový zákusek - abych to vzala s sebou. Tak snad pojedeme, jinak to tu budu muset sežrat sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
5.10.12 14:03
@eshta píše:
@KPKristy Tak marra je tu myslím pod jiným nickem. Ale sama nevím, vím o koho jde, ale z diskuzí se s ní neznám. Té ikonky jsem si všimla ale taky

Jo, Marra má jiný nick ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
5.10.12 14:04

Dneska kuřecí prsa na kousky s cuketou s protlakem a trochou česneku, těstoviny, polívka stále pseudofrakfurtská, snad ji zítra konečně dojíme a udělám nějakou s červenou čočkou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny