Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16557
6.10.12 19:51

Dne jsem stihla dušeou mrkev s bramborem a ještě játrovou omáčku s rýží - podle chlapa je rýže nedovařená a omáčka moc hustá :cert: Taky si může namazat chleba s máslem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
6.10.12 20:19

Holky, kdo děláte masové kuličky - jak je děláte? Dík

• Citovat
  • Upravit
5misa6
6.10.12 20:27
@PetkaK píše:
Holky, kdo děláte masové kuličky - jak je děláte? Dík

Jako do rajské?

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
6.10.12 20:35

@levmah28 Jojo.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
6.10.12 20:44
@PetkaK píše:
@levmah28 Jojo.

Tak já jen osmažím cibulku, na to dám mleté maso (nebo konzervu) nechám trochu vychladnout a přidám vejce.

• Citovat
  • Upravit
46669
6.10.12 20:51
@levmah28 píše:
Co je to sluk?
:D Sluka svraskalá. Normálně bych to nesebrala, neznám to, ale manžel je sbírá odjakživa. Je z nich výborná bramboračka!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
6.10.12 20:58
@KPKristy píše: :D Sluka svraskalá. Normálně bych to nesebrala, neznám to, ale manžel je sbírá odjakživa. Je z nich výborná bramboračka!

Vypadá to nebezpečně, a myslím, že bych to asi ani nepoznala v lese, my zase sbíráme růžovky (vochonůrky růžové)

• Citovat
  • Upravit
46669
6.10.12 21:02

@levmah28, růžovka je masák? To taky sbíráme, ale letos jsme žádnou nenašli :nevim:. Ta sluka vypadá jako prašivka, ale je fakt výborná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
6.10.12 21:05
@KPKristy píše:
@levmah28, růžovka je masák? To taky sbíráme, ale letos jsme žádnou nenašli :nevim:. Ta sluka vypadá jako prašivka, ale je fakt výborná!

Jo masák, ale většinou jsou chrobavé. Teda aspoň u nás. Já nevím, je to zajímava houba :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
46669
6.10.12 21:14

Masáky miluju smažené v trojobalu nebo jen osolené a okmínované, opečené na másle :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
6.10.12 21:18
@KPKristy píše:
Masáky miluju smažené v trojobalu nebo jen osolené a okmínované, opečené na másle :*

My zas vaříme jen polévku ;-)

• Citovat
  • Upravit
9995
6.10.12 21:22
@KPKristy píše:
Masáky miluju smažené v trojobalu nebo jen osolené a okmínované, opečené na másle :*

Mňam, ta druhá varianta je super věc. Co ochutnal manžel masáky na másle, tak je vzal na milost. Dřív to pro něj byly prašivky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
6.10.12 21:24

Kristova noho to vypadá fakt nejedle až podezřele :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:ty houby, které teda nejsou ptáci :mrgreen:

Příspěvek upraven 06.10.12 v 21:25

• Citovat
  • Upravit
9995
6.10.12 21:25

Jé a teď jsem si vzpomněla, že nám rostou za barákem václavky. Včera jsem je tam zmerčila a málem na ně zapomněla. Zítra z nich udělám držkovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
6.10.12 21:26
@levmah28 píše:
Jo masák, ale většinou jsou chrobavé. Teda aspoň u nás. Já nevím, je to zajímava houba :mrgreen:

jak chrobavé, co je to za termín zase.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny