Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30628
6.10.12 12:08
@saracenka píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: máš srdce, to je hezké :*

No to nevím, dcera před chvílí prohlásila „Mami, ty jsi zlá Lada!“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
6.10.12 12:11
@laducha píše:
No to nevím, dcera před chvílí prohlásila „Mami, ty jsi zlá Lada!“ :mrgreen:

já umřu fakt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hele pokrok zapla jsem tu polívku

• Citovat
  • Upravit
30628
6.10.12 12:14

No vidíš, brzká večeře bude taky fajn :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
6.10.12 12:40

Tak já dnes vařila podle receptů tady ve skupině a s průběhem (rychlým) i výsledkem jsem víc něž spokojena :potlesk: Pro malou cuketová polívka s krůtím masem podle eshty a pro nás řecký hrnec taky s krůtím a s těstovinama - tenhle recept mě nadchnul - vše naskládat do hrnce a zapomenout na to mi naprosto vyhovuje, zvlášť když dítko neustále po mě chce nakreslit TUTU, do toho věším prádlo a podávám manželovi materiál pro výrobu draka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
6.10.12 12:44

Ta Sophinka mi taky dělá starosti, tak ať je vše v pořádku a žádné trable!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
6.10.12 12:44

Sophi tuším odešla po šarvátce s jurou ..ale měla by snad mít jiný nick ne?

• Citovat
  • Upravit
19874
6.10.12 12:54

No něco s Jurou jsem taky zaznamenala, ale myslím, že on odešel dřív než ona :nevim: Rozhodně s ní byla sranda, tak ať se vrátí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
6.10.12 12:57
@robínek píše:
No něco s Jurou jsem taky zaznamenala, ale myslím, že on odešel dřív než ona :nevim: Rozhodně s ní byla sranda, tak ať se vrátí!

jura je tu furt

• Citovat
  • Upravit
5misa6
6.10.12 12:59
@saracenka píše:
jura je tu furt
:pankac:
  • Citovat
  • Upravit
19874
6.10.12 13:02

Fakt? Tak jsem si ho asi spletla s e-tatínkem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
6.10.12 13:04

@robínek a jak jsi pak dělala ten řecký hrnec- opravdu jsi nepodlívala a frkla tam jen olej nahoru? a dělala jsi to v troubě nebo na sporáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
6.10.12 13:08

Jo fakt! Já na to prostě neměla čas, ale překvapilo mě, kolik tam nakonec bylo šťávy - naskládala jsem vše, jak je v receptu + půlka cukety, co mi zbyla z polívky, navrch 5 velkých rajčat a zalít deci oleje. Jednotlivé vrsty jsem lehce osolila a posypala grilovacíma bylinkama od Grešíka. Hrnec s tlutým dnem, pokličku a zapla jsem to na plotýnce naplno a za chviličku stáhla na minimum. Poprvé jsem to zamíchala až po těch 45 minutých a to juž to bylo v podstatě hotové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
6.10.12 13:10

@eshta
Ta cuketová polívka od Tebe je MOOOC dobrá! :potlesk: Brzo se vrhnu na další cuketové recepty od Tebe, jsem cuketofanatik! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
6.10.12 13:15
@robínek píše:
@eshta
Ta cuketová polívka od Tebe je MOOOC dobrá! :potlesk: Brzo se vrhnu na další cuketové recepty od Tebe, jsem cuketofanatik! ;)

tak to jsem ráda :palec: kluci mají teda tuto polívku rádi a někdy jim jí dělám k večeři- udělám jí hustší, uvařím ještě extra brambor a mají brambor s masem s cuketovou omáčkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
6.10.12 13:16
@robínek píše:
Jo fakt! Já na to prostě neměla čas, ale překvapilo mě, kolik tam nakonec bylo šťávy - naskládala jsem vše, jak je v receptu + půlka cukety, co mi zbyla z polívky, navrch 5 velkých rajčat a zalít deci oleje. Jednotlivé vrsty jsem lehce osolila a posypala grilovacíma bylinkama od Grešíka. Hrnec s tlutým dnem, pokličku a zapla jsem to na plotýnce naplno a za chviličku stáhla na minimum. Poprvé jsem to zamíchala až po těch 45 minutých a to juž to bylo v podstatě hotové.

musím to taky zkusit, je to lákavě bez práce :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny