Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10639
6.10.12 07:31

Houbovy gulas s knedlikem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
6.10.12 08:07

Vepřové plátky s hranolkama, možná volské oko a okurkový salát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
6.10.12 08:21

Jedeme na víked k našim na posvícení, takže nás čeká béca s bramborovým knedlíkem a špenátem, knedlíčková polévka a v neděli čína. Já sebou upekla rafaelo řezy a ségra má dovalit něco z jablek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
6.10.12 08:56

Pangas na slanině s cibulí. A bramboračka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela_81
6.10.12 09:04

Včera k večeři pro manžela bramboráky. Starší si jeden dnes dal s chutí k snídani. Dnes řízky s bramborovou kaší. A zítra znojemský guláš. K večeři asi šumavský topinky, jen bez sýru. A v pondělí jedeme s dětma na pár dní k babičce, tak se těším, jak si od vaření odpočinu.

• Citovat
  • Upravit
30628
6.10.12 09:15
@saracenka píše:
to jsme dvě :think:

Tři :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
6.10.12 09:27

Dneska bramboračka a potom u našich řízky s bramborovým salátem..Zítra bude králík na slanině a kořenové zelenině a ještě budu vařit kuře na paprice s houskovým knedlíkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
6.10.12 09:28

Vývar z uzených kostí s kroupama a rizoto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.10.12 10:42

Dneska konečně ten smažák, o kterém melu od středy a ještě na něj nedošlo :roll:. A peču sekanou. Brambor, tatarka, zeleninový salát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
6.10.12 11:01
@Monjie píše:
Paoloska: co prosim te psala??? konkretne? zkousela jsem ji volat. nebere mi ani jeden telefon:(((

Zkoušela jsem to tu vyhledat. Bez výsledku. No, něco v tom smyslu, že na ni něco leze, že ji není dobře a opouští ji inspirace. Tak jsem ji psala, ať si radši dojde k doktorce a pak myslím už nic nepsala :nevim: No, myslím na ni :think:, tak kdyby jsi s ní mluvila, dej nám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
6.10.12 11:02

Namáčim čočku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30628
6.10.12 11:44

Tak já nakonec zapékám brambory se zelím, klobáskou, cibulí a vařeným kuřecím masem z polívky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
6.10.12 11:45
@laducha píše:
Tak já nakonec zapékám brambory se zelím, klobáskou, cibulí a vařeným kuřecím masem z polívky.

ty jsi dobrá, já furt ještě namáčím.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: muž neni doma, tak si to mohu dovolit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30628
6.10.12 11:55

Už jsem to „já chcííííííí něcóó papáááát!“ nemohla vydržet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
6.10.12 11:59
@laducha píše:
Už jsem to „já chcííííííí něcóó papáááát!“ nemohla vydržet :mrgreen: