Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3968
5.12.12 10:55

Dneska žemlovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
5.12.12 11:03

Zapečené těstoviny jj holky nemáte některá recept na duté ořechové rohlíčky? minulej rok jsem nezapsala jestli jsem dělala kadaňské… u nás ty rohlíčky kde je krém a jsou máčené v čokoládě frčí ovšem jestli jsem dělala tyto netuším… jde mě jen o rohlíčky krém si dělám po svojem… pokud by jste měla některá osvědčený na ořechové duté.. budu vděčná :) popřípadě je tu i diskuze cukroví? měla bych začít a jsem zvědavá kolik toho letos se Sebiškem napeču :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
5.12.12 11:04
Kadaňské jsou tyto mimichodem :) http://recepty.vareni.cz/…ke-rohlicky/
@lenulina1979 píše:
Zapečené těstoviny jj holky nemáte některá recept na duté ořechové rohlíčky? minulej rok jsem nezapsala jestli jsem dělala kadaňské… u nás ty rohlíčky kde je krém a jsou máčené v čokoládě frčí ovšem jestli jsem dělala tyto netuším… jde mě jen o rohlíčky krém si dělám po svojem… pokud by jste měla některá osvědčený na ořechové duté.. budu vděčná :) popřípadě je tu i diskuze cukroví? měla bych začít a jsem zvědavá kolik toho letos se Sebiškem napeču :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.12.12 11:06

Dneska dojídáme zelnici i žemlovku od včera, pro Ondru jsem udělala zeleninovou polívku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
5.12.12 11:17

Karbenátky z mlétého masa a brkaše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
5.12.12 11:25

Makarony (koupila jsem je omylem místo špaget)s boloňskou omáčkou s mletým masem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
5.12.12 12:20

Boloňské těstoviny s mletým masem z jednoho hrnce od maggi nápadů a zbyde i na zítra, dělala jsem dvojitou porci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
5.12.12 12:49

Dneska něco pro KPKristy: dýňová polévka ;) Abych se naší nejedlici zavděčila, zamíchala jsem do ní žervé a navařila do ní spoustu vrtulí, tak dobrovolně sama snědla půlku talíře, druhou půlku jsem do ní naprosto nevýchovně natlačila když byla zaneprázděná četbou Světa motorů :oops: Ach jo, to mám za to, že jsem v dětství taky nechtěla jíst!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
5.12.12 12:57

@DanielkaC
Teda promiň, ale co to manželovi vykládáš o tom, jak budeš mít na mateřské navařeno a naklizeno? :roll: To je teda vrcholně netaktické! Správný postup zní: teď jsem unavená, protože jsem těhotná a pak už teprve nebudu stíhat, protože budu kojit a přebalovat, nejvyšší čas, aby ses naučil vařit, uklízet a žehlit sám! ;) A tuhle diskusi o tom, jak ženské na mateřské vyvařují, před ním zataj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
5.12.12 13:03

Dnes veprovy vyvar se zeleninou a kapanim a veprove na houbach bud s ryzi nebo s knedlikem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
5.12.12 13:05

Byla jsme na rodinné oslavě a zbylo tolik jídla, že mi to mamka nabalila s sebou a já nemusím do konce týdne vařit…půlku pečeného kuřete, pečené krůtí stehno, plněný husí krk, 2 zavařovačky zelí, kynutý knedlík a bramborové knedlíky, koláče, cukroví, dort… :mrgreen: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
5.12.12 13:07

@robínek :-) jj kdyz on je ted trochu zoufali, pripadam si ted totiz hrozne nemozne, copak uvarit, ale vymyslet co a aby to bylo co nejjednodusi…
tak varit a zehlit ho nenaucim, to jsou jedine dve veci ktere fakt delat nebude, ale kdo vi, zatim jde ve slepejich sveho otce a ten se taky naucil a jak paradne vyvaruje ted :-D
je to tim, ze jsem asi prvorodicka a nejak si nedokazu predstavit ze cely den nic nestiham, kdyz budu doma, ale ono to prijde tim sem si jista :-)
ale na stesti mam manzela chapaveho a staci mu klidne brambory na loupacku… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.12.12 13:36
@robínek píše:
Dneska něco pro KPKristy: dýňová polévka ;) Abych se naší nejedlici zavděčila, zamíchala jsem do ní žervé a navařila do ní spoustu vrtulí, tak dobrovolně sama snědla půlku talíře, druhou půlku jsem do ní naprosto nevýchovně natlačila když byla zaneprázděná četbou Světa motorů :oops: Ach jo, to mám za to, že jsem v dětství taky nechtěla jíst!

To je sranda! Tak přece baští :palec:
Dýňovku bych si dala taky, ale nezbyla mi dýně. Dostala jsem maličkou, tak jsem ji navařila Matějovi do mrazáku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.12.12 13:39

@DanielkaC, ale nikdo neříká, že s dítětem nebudeš nic stíhat. Podle mě toho stihneš víc, než když chodíš do práce. Dítě bude s největší pravděpodobností taky někdy spát (určitě budeš mít spavé dítě, nic jinýho si nevsugeruj :P ), tak pak hodíš nějakou flákotu do trouby. A ještě to stihneš probrat na emimi :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
5.12.12 13:42

@DanielkaC
No vida, příklad vařícího muže z vlastní rodiny má a brambory na loupačku jsou zdravé, takže z toho bych vycházela, tak to po porodu prostě bude. No a když pak náhodou stihneš navařit a uklidit, bude si myslet, že má doma superženu! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny