Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klementýnka
2.12.12 20:08
@Kapřík90 píše:
Tak na zítra jsem vytáhla 2 kuř. stehna a dvě křídla kdo poradí co z toho udělat aby to bylo na dva dny ale aby to nebyla omáčka?
  • kuře na žampionech a hrášku s rýží
  • kuřecí špízy
  • kuřecí rizoto s estragonem nebo s bazalkou
  • kuře na římském kmínu pečené v troubě či vařené v páře podávané se zeleninou a br. kaší
  • kuře po provensálsku
  • kuře na švestkách
  • kuře pečené na tymiánu a s citrónem, špenát a rýže
  • kuře na fenyklu, celerový krém, rýže
  • Citovat
  • Upravit
3968
2.12.12 20:08

@Monjie

jsme se dneska strefili co :hug: :dance: až na to pivo teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
2.12.12 20:10

:palec: :potlesk: super díky z toho něco určitě vyberem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50171
2.12.12 22:11
@KPKristy píše:
Mamka to tak dělávala, když zbyla z neděle kachna s knedlíkem a zelím. Říkali jsme tomu mišmaš a bylo to vynikající jídlo :*

To dělala naše babka taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
2.12.12 22:12

@IvkaH ono to je fakt výborný, když do toho přidáš ještě výpek z masa, já to mám radši než když je zvlášť maso, zelí a knedlík, zkus a nebudeš chtít jinak ;) :lol:

• Citovat
  • Upravit
50171
2.12.12 22:12
@Kapřík90 píše:
Tak na zítra jsem vytáhla 2 kuř. stehna a dvě křídla kdo poradí co z toho udělat aby to bylo na dva dny ale aby to nebyla omáčka?

A pro kolik to bude osob? Já bych ty stehna upekla bud na zelí a k tomu br. knedlík nebo je naplnila nádivkou a k tomu udělala brambory/br. kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50171
2.12.12 22:14

My dnes měli zelňačku s klobásou a kuř. koustky na žampionech, rajčatovo-bazalkovou omáčku a fusilly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
2.12.12 22:17
@MUFICE píše:

Naše máma to taky dělala a bylo to výborný. Obrala maso z králíka, nakrájela br. knedlík a přidala špenát - to vše na pánvi s výpekem a mňamka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
2.12.12 22:18
@MUFICE píše:
My dnes měli zelňačku s klobásou a kuř. koustky na žampionech, rajčatovo-bazalkovou omáčku a fusilly :palec:

Mufi to zní dobře, hoď recept na to druhý jídlo, zelňačku umim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50171
2.12.12 22:20
@mahdalka píše:
Naše máma to taky dělala a bylo to výborný. Obrala maso z králíka, nakrájela br. knedlík a přidala špenát - to vše na pánvi s výpekem a mňamka :palec:

Já to tuhle taky dělala, když mi zbylo kus peč. kuřete, zelí a knedlík :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50171
2.12.12 22:22
@mahdalka píše:
Mufi to zní dobře, hoď recept na to druhý jídlo, zelňačku umim :lol:

Cibulku, česnek, žampiony - na oleji osmahneš, pak přidáš kuř. maso na nudličky a až se ti zatáhne, tak tam přidáš rajčata v konzervě na kousky nebo pasírovaná. Nakonec přidáš ještě čerstvou nebo mraženou bazalku, sůl, pepř a je hotovo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
2.12.12 22:27

Díky :kytka: to zkusim, zní to dobře a hlavně jednoduše. A ty žampiony čerstvý nebo v konzervě? Já je teda nemuim, tak je ai vynechám :nevim: A česnek na plátky? :think: Rajčata v konzervě takový ty s bazalkou nebo česnekem? A k tomu těstoviny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50171
2.12.12 22:31
@mahdalka píše:
Díky :kytka: to zkusim, zní to dobře a hlavně jednoduše. A ty žampiony čerstvý nebo v konzervě? Já je teda nemuim, tak je ai vynechám :nevim: A česnek na plátky? :think: Rajčata v konzervě takový ty s bazalkou nebo česnekem? A k tomu těstoviny?

žampiony - nejlépe čerstvé, popř. mražené, ty v konzervě jsou v nálevu
rajčata - v konzervě krájená můžou být i s bazalkou(Lidl má dobrá za pár kaček)
těstoviny - fusilly, farfalle, penne klidně i špagety :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
2.12.12 22:38

@MUFICE Bezva :palec: Díky za tip :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela_81
2.12.12 22:43
@MUFICE píše:

My to děláme taky, ale říkáme tomu babiččin kastrůlek. Většinou, když zbyde vepřo knedlo zelo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny