Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50166
1.12.12 09:39

K obědu bude zelňačka a pak kuřecí nudličky s rajčatovou omáčkou a k tomu těstoviny.

EDIT:
Nakonec jsme si objednali pizzu, pt jsme až do 14h lítali po nákupech :D K večeři bude ta zelňačka a zbyde i na druhý den :pankac:

Příspěvek upraven 01.12.12 v 15:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
1.12.12 10:17

U nás dneská polívka asi sekyrková :lol: :lol: a vepřová, zelí a halušky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
1.12.12 13:04

Hovězí vývar, svíčková omáčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.12.12 13:05
@žampion píše:
U nás dneská polívka asi sekyrková :lol: :lol: a vepřová, zelí a halušky :think:

Sekyrkovou mám taky ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
1.12.12 13:27

Všichni marodujeme, tak se dojíždí zbytky - knedlík s vajíčkem, lečo s párkem a pečivem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klementýnka
1.12.12 14:57

Improvizace ze zbytků v lednici - zelenina (cuketa, červená řepa, mrkev) pečená v troubě, dochucená pestem, špaldový kuskus a buvolí mozarella.

• Citovat
  • Upravit
3905
1.12.12 15:16

Zeleninova polivka, spagety, ze syrovou omackou a kurecim masem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.12.12 19:56
@žampion píše:
U nás dneská polívka asi sekyrková :lol: :lol: a vepřová, zelí a halušky :think:

tu sekyrkovou neznám :think: co tam všechno dáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.12.12 19:57

Nevím co mám zítra vařit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
1.12.12 20:35

Mi jsme dnes mely dietni bombu-hranolky s hambacem :pankac: :oops: byly jsme v obchodakach a odpol se me varit nechtelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
1.12.12 21:11
@IvkaH píše:
tu sekyrkovou neznám :think: co tam všechno dáváš?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty neznáš pohádky?

My dneska francouzské brambory ze včera :oops: a když bude zítra hezky tak taky nevařím, pojedem na výlet, takže restaurace :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
74217
1.12.12 21:13
@K.Black píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty neznáš pohádky?My dneska francouzské brambory ze včera :oops: a když bude zítra hezky tak taky nevařím, pojedem na výlet, takže restaurace :pankac: :pankac:
:oops: :oops: :oops: nějaká pohádka mi unikla nebo si nevzpomínám :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
1.12.12 21:18

@IvkaH já nevím v které to bylo, ale chudý mládenec jde světem až dojde k zlému a lakomému sedlákovi, ten mu slíbí že když udělá to a to, no prostě práce na celý den, tak mu dá vydatnou večeři. No a večer mu něco smrkne a víc nic, tak mu ten mláden chce uvařit sekyrkovou polévku.
Vezme hrnec a vloží do něj sekerku, potom si řekne o sádlo, zeleninu, maso, kroupy a všechno dává do toho hrnce a vaří tu polévku.
Takže sekyrková polévka se může užít jako že žádná, a někde už jsem slyšela že i zbytková, já používám když žádná není ;)

• Citovat
  • Upravit
74217
1.12.12 21:19
@K.Black píše:
@IvkaH já nevím v které to bylo, ale chudý mládenec jde světem až dojde k zlému a lakomému sedlákovi, ten mu slíbí že když udělá to a to, no prostě práce na celý den, tak mu dá vydatnou večeři. No a večer mu něco smrkne a víc nic, tak mu ten mláden chce uvařit sekyrkovou polévku.
Vezme hrnec a vloží do něj sekerku, potom si řekne o sádlo, zeleninu, maso, kroupy a všechno dává do toho hrnce a vaří tu polévku.
Takže sekyrková polévka se může užít jako že žádná, a někde už jsem slyšela že i zbytková, já používám když žádná není ;)

zeleninu mám, sekyrku taky, tak už vím jaká bude zítra polévka :dance: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
1.12.12 21:21

@K.Black obusku z pytle ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...