Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50166
9.6.15 19:55

Dneska jsem vařila br.noky s nivovou omáčkou, švarc. šunkou a porkem + palačinky s tvarohem a marmeládou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
9.6.15 21:03

Recky salat
Italske spenatove rizeto
Lasagne se spenatem a brokolici - s brokolici je to mnohem lepsi nez samotne spenatove. Minule jsem tam dala kaderavek a bylo to taky moc dobre.
Zitra zhresim, mam strasnou chut na segedyn, takze k tomu knedlik (jim ho tak jednou za par mesicu). Cekam hudrovani od chlapa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
9.6.15 23:09

@LindaPraha
Chlap bude hudrovat, že dostane segedyn s knedlíkem? 8o U nás by slavil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
9.6.15 23:12

Černá čočka s restovanou zeleninou, vajíčkem a hlávkovým salátem.
Zítra udělám tvarohové meruňkové knedlíky.
Upekla jsem sušenky podle receptu na linecké, jen jsem místo 1/4 množství másla dala mandlovou pastu a jsou moc dobré, měkké a jemné i bez odležení, takže je statečně likviduje i roční dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
10.6.15 10:27

Včera kuřecí špízy s paprikou, cuketou a pečený brambor.
dnes lečo a nové brambory.

zítra asi vepřový vrabec, br. špalíčky a špenát, máme ho na zahradě spoustu, tak je potřeba z něj něco odvařit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4708
10.6.15 13:23

Včera špagety
dneska kuřecí polévka večer upeču chléb a upekla jsem 3 placky na medovník a zítra ho naplním :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
10.6.15 14:16

Uzená polévka, šunkofleky a salát z čínského zelí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
10.6.15 14:23

@mikinka18 Super, šunkofleky jsem nedělala, ani nepamatuju. Už vím, co bude zítra k obědu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
10.6.15 16:07

Smetanové brambory a vepřová pečeně, čočková polévka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
11.6.15 10:07

Dnes pro sebe k obědu moje zamilované jídlo: nové brambory na loupačku s Lučinou, pažitkou a kefírem :jazyk:
Na večeři pro masožravé dítě (chuděra má k obědu rýžovou kaši ;) ) musím něco vymyslet, mám vepřovou panenku a potřebuju spotřebovat kysané zelí, takže asi segedyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
11.6.15 21:24

Ahoj všem, dlouho jsem tu nebyla, není času :nevim:

každopádně potřebuju radu, koupila jsem v Lídlu zmrzlinovač a hledám osvědčené recepty na dobrou zmrzlinu BEZ ŽLOUTKŮ, děláte někdo? kdyžtak recepis nebo odkaz, prosím, díky :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
11.6.15 21:44

@veveruskaa Jahodová zmrzlina s tvarohem

600 g jahod, 300 g moučkového cukru, 500 g měkkého tvarohu, několik lžic smetany (není nutné)

Jahody s polovinou cukru rozmixujeme. Za stálého míchání povaříme 5 minut. Ve vychladlých jahodách rozmixujeme zbytek cukru a tvaroh, případně smetanu. Dáme do kelímků nebo formiček na nanuky a do mražáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
11.6.15 22:30

Vcera veprovy vyvar s nud´ema, kureci zavitky s ryzi
Dnes zapecene kotlety s bramborama na slehacce, jahodovy kolac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
11.6.15 22:48