Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10639
15.6.15 22:30

V sobotu kureci rizky s brkasi
Vcera a zbyly na dnesek bolonske spagety a upekla jsem mramorovou babovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
16.6.15 00:16

Dnes roštěná, sázené vejce, grilovaná zelenina a pečené brambory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
16.6.15 13:39

Koprová omáčka s bramborama a vejcema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
17.6.15 07:56

Vcera zeleninova pol.,dukatove buchticky
dnes kuskus se zeleninou a kurecim masem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
18.6.15 09:37

Dnes jen buřtguláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
18.6.15 10:36

Včera zapečené těstoviny se sýrovým bešamelem a vařeným lososem (pokud jste nikdy nezkoušeli vařit lososí filety, tak doporučuju, dělají to tak prý Norové a maso je pak moc šťavnaté, do vody se dá citron, sůl a bob. list).
Dnes bude domácí brutálně dobrá pizza dle zdejšího receptu. Koupila jsem na ni opravdovou italskou sušenou šunku a mozzarellu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
18.6.15 11:41

Dneska jsem sice doma, ale syn tu má na 3 dny nevěstu, tak se předvádí a vaří :mrgreen: 8)
Budeme mít „steaky“ z krkovičky, zeleninové hranolky (mrkev, celer, petržel, řepa) a zeleninový salát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
18.6.15 12:36

Frankfurtska polevka, sekana s brkasi, kolac s jahodama a tvarohem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
18.6.15 13:59

@robínek Lososa dělávám běžně v páře, ale hodit ho do vody mě teda nenapadlo. :think: Zajímavý typ, určo zkusím. :palec: A z té páry je to taky strašně moc dobré, masenko je ohromně šťavnaté!

@laducha No jen ať se synek ukáže. :pankac: :palec: Nejlepší na tom je, že se nemusíš starat a kmitat kolem plotny, že? :lol:

My dneska polévka z červené čočky a kořenové zeleniny, na druhé jahelník. Včera jsem dělala grilovanou zeleninu (cuketu, fenykl, rajčátka, papriku), k tomu seitan a tuřínové hranolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
18.6.15 14:27

@Aladinka Dokonce ani nádobí nemusím umývat. Teda většinou, ale dneska jsem to udělala, ať tu o mě nepíše diskuze…viz. „Moje tchýně jen leží na gauči a nic nedělá“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
18.6.15 14:27

@Aladinka
Já zas nezkoušela na lososa páru :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
18.6.15 15:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
18.6.15 17:08

Holky, poraďte osvěčený recept na omáčku z králíka, dělám stále do kola stejné-na svíčkovou, na smetaně a hořčičnou. Chtěla bych zkusit něco nového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
18.6.15 18:24
@laducha píše:
Dneska jsem sice doma, ale syn tu má na 3 dny nevěstu, tak se předvádí a vaří :mrgreen: 8)
Budeme mít „steaky“ z krkovičky, zeleninové hranolky (mrkev, celer, petržel, řepa) a zeleninový salát.

Tak to budete mít hody, at jí zve častěji :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
18.6.15 18:29

V úterý jsem pekla slaný koláč z listového těsta. Včera jsem vařila medailonky z vepř. panenky se žampionovo-smetanovou omáčkou + tagliatelle. Dneska jsem udělala kotel zelnačky a upekla buchtu z blum, šlehačky a riccoty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny