Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19874
20.1.16 13:45
@laducha píše:
@Gerberka Ahoj, od ledna pracuji jako Asistent pedagoga ve speciálce, za pochodu si k tomu dodělávám kurz, mám jen pečovatelský. Ale baví mě to, konečně jsem se našla. V obchodě už jsem jen brigádně, nechce se mi úplně skončit, o prázdninách si udělám pár ranních a budou peníze navíc. Jen to teď bude 4 měsíce celkem záhul, kurz mám cca 2 hodiny jízdy od nás…v pátek odpoledne, sobotu celý den a v neděli dopoledne.

No super, hezká motivace! :pankac: Vydrž!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
20.1.16 13:47

Za poslední dobu:
kvásková pizza
masové haše (použila jsem maso z hovězích žeber, co zbylo po vývaru) a vařený brambor
jídlo z jednoho hrnce: kousky vepřové panenky v omáčce z vína a vývaru, společně vařeno s brambory, žampiony a pórkem - lahoda
nekynuté tvarohové lívanečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
20.1.16 13:59

Bramborové šišky a každý dle svých chutí dochutí-mákem, kakaem, cibulkou, slaninou, strouhankou, povidly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
20.1.16 20:26

Máme rychlovku, vločkovou polívku se zeleninou. Uvařila jsem jí víc, bude i na zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
20.1.16 20:49

Včera rizoto a krůtí vývar s nudličkami, listové taštičky s tvarohem a borůvkami a zbylo i na dnešek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
20.1.16 21:50

@laducha :palec: díky za tip, dlouho jsem s vločkama polévku nevařila, a už vím jaká bude v pátek :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
21.1.16 18:03

Čína s rýží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
21.1.16 19:05
@laducha píše:
Ahoj, od ledna pracuji jako Asistent pedagoga ve speciálce, za pochodu si k tomu dodělávám kurz, mám jen pečovatelský. Ale baví mě to, konečně jsem se našla. V obchodě už jsem jen brigádně, nechce se mi úplně skončit, o prázdninách si udělám pár ranních a budou peníze navíc. Jen to teď bude 4 měsíce celkem záhul, kurz mám cca 2 hodiny jízdy od nás…v pátek odpoledne, sobotu celý den a v neděli dopoledne.

Přidávám se ke @Gerberka a taky gratuluji :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:. Moc držím palce a přidávám smekajícího smajlíka :lol:.

Omluva, že odbočuji od vaření… :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
21.1.16 20:01

@radúna Děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
21.1.16 20:12

@laducha není vůbec zač :kytka:. Sympatické uživatelky tady si pamatuji a přeji jim hodně dobrého. A ty si zasloužíš spoustu dobrého :kytka:.
Krom toho bydlíš tam, odkud pochází i moje bývalá platonická „láska“… :lol:
Dneska se biju do hlavy, kam jsem dala oči :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A teď bych asi měla napsat něco k vaření :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:.
No, dneska byl špenát s vajíčkem a bramborem.
Zítra bude fazolová polívka a játra (drůbeží) na cibulce s rýží.
V sobotu plánujeme bramboráky plněné uzeným masem a v neděli ještě nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
22.1.16 17:42

Dnes ta polévka s vločkama :lol: a zbytek číny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
23.1.16 19:51

Masové kuličky s parmazánem v rajčatové omáčce se špagetami
zítra rybí karboše s br kaší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
23.1.16 20:07

Chtěla jsem si namočit houby na roštěnky na houbách. A ejhle, ve sklenici se hemží takové malé bílé mikrotečky a je jich tam milion. Co to, proboha, je?
A nemám ani víno, že by byly roštěnky na víně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
23.1.16 20:09

Ja jsem dnes varila hovezi po cikansku a k tomu celozrnny couscous a salat. Zitra knedlo vepro.Jako moucnik na zitra jsem udeala pudinkg proskladavany colozrnnymi piskoty a banany a zitra upecu jeste boruvkovy kolac s drobenkou.To zase budou hody :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
23.1.16 20:10
@danyk píše:
Chtěla jsem si namočit houby na roštěnky na houbách. A ejhle, ve sklenici se hemží takové malé bílé mikrotečky a je jich tam milion. Co to, proboha, je?
A nemám ani víno, že by byly roštěnky na víně.

To budou asi msice :think: Na mola to je asi moc male :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny