Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15054
7.2.16 11:35

Včera roštěná s rýží
dnes vepřová plněná roláda, brkaše a salát z čínského zelí
zítra vepřové nudličky s míchaným salátem(čínské zelí, rajčata, mrkev, papriky, okurka),dresing (jogurt, zakysaná, česnek, vlašáky, bylinky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50152
7.2.16 20:36

Játra na grilu, brambory, hořčice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
8.2.16 11:43

Ahoj, díky za diskusi, jdu se inspirovat. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
8.2.16 12:00

Vývar z hovězí oháňky s ječmenem (životabudič po viróze), osso buco s ryzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
8.2.16 12:09
@kiri píše:
Ahoj, díky za diskusi, jdu se inspirovat. :srdce:

Ahoj :mavam: Koukni se o do záložky Diskuse skupiny, jsou tam recepty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
8.2.16 12:41

Ražniči na plech, brambory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
8.2.16 19:59

Čína s rýží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
8.2.16 20:59

Já jsem zapekla rýži s fazolemi a mletým masem (1 a půl hrnku rýže, 3 cibule, 40 dkg ml. vepřového, plechovka velkých fazolí v chilli omáčce a dva malé protlaky). Je toho dost, zbude i na zítra.
Malá pořád marodí, přijede hlídat moje mamka, tak ať nemusí vařit. Ve středu bude pečené kuře, asi s kuskusem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
8.2.16 21:22

Za poslední dny:
vinná klobása s kaší
kuřecí paličky pečené se zeleninou s rýží
hustá polévka se zelenou a červenou čočkou
segedín s knedlíkem
palačinky-pro děti nasladko s tvarohem, skořicí, pro nás se špenátem a cherry rajčaty
dnes farfalle s rajčaty, porkem, paprikou a nivou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
9.2.16 17:53

Šunkafleky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
9.2.16 20:35

Uzený vývar s rýží, obalovany květák s bramborem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
10.2.16 12:49

Pro děti těstoviny zapečené v sýrové omáčce, pro dospěláky fazole červená ledvina v jogurtu s rýží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3783
10.2.16 17:13

Jsem taky doma s malým marodem - minulou středu dostal atb. penicilin…takže už byla zelňačka, dneska čočková polívka…o minulém víkendu zeleninové karbošky a rizotko, o víkendu bude ražniči (dopředu si naložím kostky plecka) s bramborama - chci to dát vše do jednoho pekáče, tak uvidím…a boloňské špagety…

budou se mi hodit levný recepty holky, tak budu hltat hodně co napíše naše @laducha, páč nám odešla pračka :zed:, tak jsme museli koupit jinou - potvora jedna (myslím tu pračku) - měli jsme ji jenom 4 roky a kousek a odešel motor a absolutně nikde není k sehnání náhradní, manžel všechno oblítal a nikde nic, na netu taky ne…a ta první pračka (Philco) mi vydržela 16 LET!!! i s oběma mateřskýma a ta druhá (Candy - NEBRAT tuto značku!!!) jen ty 4 roky a kousek…teď mám LG…no jo, tolik na téma „pračky“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
10.2.16 18:26

@Gerberka :mavam:
Ahoj…
Malému marodovi přeju brzké uzdravení. Malá jde po 10 dnech konečně do školy, nechtěla jsem si brát paragraf, když jsem na novém místě, tak jsme to látali, jak to šlo. Nato, že je v 1. třídě, strávily (my dvě) jsme plno času nad dopisováním věcí do školy, nechtěla jsem tím zatěžovat „hlídače“.

S věcmi do domácnosti je to děs, pračku jsem měla 19 let, ledničku přes 30 (poděděnou). Odešlo to obojí vloni, tak jsem zvědavá, jak dlouho vydrží ty nové.
Na pračku mi půjčil syn z peněz, co měl na řidičák, ledničku nám koupil švagr…

Zrovna dneska jsem dělala levný recept, kuřecí na celeru.
2 velké kuřecí čtvrtky - půlím na dvě porce (40,–), půl bulvy maxiceleru (10,–), 3 cibule (4,–), 1,5 hrnku rýže (6,–).
Na tuku jsem opekla maso, vyndala, dala cibuli, osmažila, přidala celer na kostičky, vrátila maso, osolila, opepřila, podlila vodou a pod pokličkou pekla asi hodinu. Na poslední půl hodinky jsem odkryla, kvůli barvě. Může se dát i kari.
Rýže byla klasická dušená + okurkový salát.
Dcera je zapřisáhlý odpůrce celeru a tohle jídlo si přidala :mrgreen:

Příspěvek upraven 10.02.16 v 18:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
10.2.16 18:28

Teď jdu uvařit květákovou polívku, bude na večeři a zítra na oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny