Doporučení na dodavatele elektřiny

1553
6.1.11 12:07

Doporučení na dodavatele elektřiny

Ahoj,

tak jsme si vybrali nový sporák, který je teda jednak 3 kombinace - myčka, trouba, varná deska.
Teď máme sporák na plyn. Takže plyn budeme muste odhlásit, ale zajímalo by mne zda víte, od koho je teď výhodné pro domácnost odebírat elektřinu ? :think:

předem moc děkuji za poznatky :kytka:
ps. jsme ze severních čech, Ústí nad Labem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20656
6.1.11 12:15

zkus se podívat tady: https://www.enfocus.cz/

dají se tam porovnávat různí dodavatelé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
6.1.11 12:28

:kytka: :kytka: :kytka: moc děkuji !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21585
6.1.11 12:37

koukni i sem: http://www.eru.cz/…_article.php?…

my jsme na základě tohoto porovnání teď měnili dodavatele elektřiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
6.1.11 13:08

Tak my jsme teď změnili v prosinci z ČEZu na Centropol energy group a ten je myslím přímo z Ústí nad Labem, ale měnila jsem v podstatě jen kvůli ceny, tak sama doufám, že tento dodavatel bude dobrý a nebudeme s ním mít žádné problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fun
1.6.11 20:48

Porovnat dodavatele lkze take zde: www.usetreno.cz

• Citovat
  • Upravit
5
29.9.11 08:00

blackbirdko

Ahoj,
mohu-li poradit, použijte kalkulátor eru.cz. Usetreno.cz má chybu nebo se jedná o záměr, nejlevnějšího dodavatele Vám to zatají. Smlouvu uzavřete přímo s dodavatelem, ne s prostředníkem, jen tak bude cena nejvýhodnější. Nechejte si otevřena zadní vrátka a podepisujte smlouvu na dobu neurčitou, protože kdo je dnes nejlevnější zítra už být nemusí a můžete bez poplatku přejít. Smlouvu můžete jednoduše vyplnit přímo na www. stránkách dodavatele i s plnou mocí k odhlášení od stávajícího a nemusíte se o nic víc starat. I po uzavření smlouvy průběžně sledovat kalkulačku. S pozdravem Luboš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalmatinka2004
30.12.16 13:47

Ahoj, pročítám staré diskuze, protože teď jsem právě také dost váhala nad změnou dodavatele - už mě ten ČEZ fakt točí a našla jsem pro mě dosud moc neznámou spol. Carbounion - možná jsem jen já tak mimo, ale fakt jsem na ně narazila prvně - podle jejich modelu „grafu“, kolik se platí za ceny u nich a u ostatních, tak jsou o hodně levnější: carbounion … máte s nimi někdo zkušenost, abych se neunáhlila? Nebude v tom nějaký fígl nebo tak něco? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19789
30.12.16 13:52

@dalmatinka2004 Udělala jste si nějaké srovnání cen?

http://kalkulator.tzb-info.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
31.12.16 12:30

DTest má nyní další kolo jejich hromadné změny energií. Jak moc se to vyplatí, proti klasickému srovnání například právě na TZB fóru nevím, ale je dobré na to kouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný