Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50149
24.4.16 20:03
@Loll píše:
@MUFICE Kde prosím kupuješ tarhoňu? Máme jí moc rádi, ale není nikde k sehnání :(

Kupovala jsem jí v Lidlu, u nás jí mají furt v oddělení těstovin ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
24.4.16 21:30

@MUFICE U nás v Lidlu jsem jí viděla jen jednou, koupila jsem si tři balíky a od té doby ji nemohu nikde sehnat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
25.4.16 21:16

@Loll já na ni narážím v Globusu na Zličíně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
26.4.16 13:17

Máme dušená kuřecí játra s rýží a okurkovým salátem, odpoledne udělám salát z červené řepy se zakysankou a česnekem. Salát jsem dělala už včera, na dva dny. Už není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
26.4.16 17:24

U nás včera kuřecí čína, rýže
dnes pečená kuřstehna s bramborem a teď jsme dopekly rohlíčky ze šlehačkového těsta s tvarohovou náplní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
26.4.16 17:25

Dotaz: děláte některá domácí halušky? já koukám na recepty a dost jich je jen z mouky, bez brambor 8o to asi není moc výživné, napcat se moukou a vodou, měla jsem za to, že halušky se dělají z brambor? ty echt slovenské? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
27.4.16 08:32

Sobota-bramborová kaše samotná-řádila u nás střevní viroza :roll:
neděle-krupicová kaše :mrgreen:
pondělí už bylo líp-kuře a brambor od mamky úterý-kuřecí rizoto
dnes zapečené těstoviny s mletým masem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
27.4.16 12:58

@adeeelia já dělám domácí halušky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
27.4.16 13:00

Jináč u nás dnes uzená polévka a následně uzené s br kaší a kys okurkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
27.4.16 13:12

@adeeelia dělám s bramborem i bez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
27.4.16 19:02

Zeleninový salát(rajče, paprika, mrkev, kedlubna, ledový salát),vepřové kousky, dresink(zakysaná smetana, bylinky, vlašské ořechy nasekané, česnek),orestovaná bageta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
27.4.16 20:32

@Terrinka93 a recept? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
27.4.16 21:28

U nás za poslední dobu:segedín, cizrnovej guláš z emimina, hovězí na houbách s rýží, dušená mrkev :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
27.4.16 21:36
@robínek píše:
Nevím, jestli může, ale dávám od roka :mrgreen: Přidávám do polévky - osmahnu cibulku + kořenovou zeleninu, chvíli orestuju i trochu hlívy, zaleju vývarem, uvařím, rozmixuju, přidám smetanu. Holky se oblizujou. Nebo ji přidám do polévky s červenou čočkou - tam dávám cibulku, víc mrkve, čočku a tu hlívu.
:hug: Moc děkuju. Já dělám hovězí na houbách, dávám sušený co máme zchalupy, ale to má malej v jídle třeba jen tři plátečky a ještě jsem zkoušela žampiony, s hlívou jsem si nebyla jistá. Super recept, určitě ho vyzkouším :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
27.4.16 21:39

@adeeelia nastrouhas brambory, osolis a hrubou mouku. Musíš podle oka, každá brambora je jiná. Až se ti bude vařit voda, tak vyzkoušej jak drží, kdyztak přidej mouku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny