Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19874
9.4.16 13:56
@mahdalka píše: :mavam: Holky, jdu si pro radu - smí 2,5 letý dítěhlívu ústřičnou? :think:
A co z ní vaříte? :nevim: :hug:

Nevím, jestli může, ale dávám od roka :mrgreen: Přidávám do polévky - osmahnu cibulku + kořenovou zeleninu, chvíli orestuju i trochu hlívy, zaleju vývarem, uvařím, rozmixuju, přidám smetanu. Holky se oblizujou. Nebo ji přidám do polévky s červenou čočkou - tam dávám cibulku, víc mrkve, čočku a tu hlívu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
9.4.16 14:00

Dnes pórkový krém, pstruh na másle k tomu buď vařený brambor nebo černá čočka s restovanou zeleninou, čerstvý špenát s rajčátky.
Zítra bramborové knedlíky s uzeným a zelím :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
9.4.16 22:53

Dnes bramboraky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
10.4.16 10:30

Včera byly vepřové řízky, bramborová kaše a okurkový salát. Těch řízků jsem udělala víc, dcera měl jet na celodenní výlet, ale z důvodu špatného počasí to o 14 dní odložili.
Tak budeme dneska dojídat zbytky, řízky a i vepřové na paprice z pátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
10.4.16 11:47

Svíčková s knedlikem od maminky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50148
10.4.16 22:18

Dneska jsme měli vepř. panenku s bramborem/rýží. Odpoledne jsme upekla jablečný štrúdl a k večeři udělala tuňákovou pomazánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
10.4.16 22:39

K večeři jsem udělala polívku z medvědího česneku a mladých kopřiv a „čínu“ s nudlemi. Dala jsem tam hodně cibule a na zkoušku jablko a mělo to úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
10.4.16 22:55

Včera vepř. panenka, pečené brambory a salát z polníčku, rajčat, okurky a citr. šťávy

dnes zeleninová polévka se strouháním a pečená krůtí stehna s omáčkou z kořenové zeleniny alá svíčková, knedlík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
11.4.16 16:52

Špagety se zelím, uzeným, slaninou a cibulkou španělské ptáčky s rýží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50148
11.4.16 18:57

Losos na másle a bylinkách, vařené brambory, zelen. obloha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50148
13.4.16 00:18

Br.noky se špenátem, žampiony a sýr. omáčkou + parmezán

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50148
14.4.16 18:51

Včera i dnes kuře na paprice s tarhonou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
15.4.16 17:31

Včera jsme měli čočkovou polívku s kořenovou zeleninou, dneska těstoviny a dušené vepřové s rajčaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3782
17.4.16 09:58

Včera bramborová kaše a „holštýnské obrácené řízky“ - čili uplácat těsto jako na karbošky i s kořením atd., osmažit jako ty řízky „naruby“, naskládat do pekáčku, poklást plátkem šunky a sýra, zalét šlehačkou a zapéct :palec:. Dneska si to ještě ohřejeme, udělala jsem toho moc - dlouho jsem to totiž nedělala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50148
17.4.16 11:05

Včera:
Ke snídani palačinky s višněmi, šlehačkou a kávovým krémem. K obědu máme rajčatovou omáčku s cuketou, lilkem a mozzarellou a k tomu fussili.

Dnes:
vepř. řízky a br. salát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny