Dítě 2 roky a kočárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3112
27.7.12 08:16

Tak to kočárek určo vem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
27.7.12 08:18

Mám dvouletá dvojčata a bez kočáru ani ránu. Včera jsme šli do lesa, tak jsem to bez kočáru zkusila a byl to očistec, malá nechtěla udělat ani krok, se v tom lese bála a nechtěla ani nosit od nikoho jiného jen ode mě, takže jsem jí v podstatě dvě hodiny vláčela v náručí :roll:
V dinoparku jsme byli ve Vyškově se starší, když jí bylo 2,5 a taky se tam dost bála, ale odchodila to teda sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
27.7.12 08:21

Malý má 3 a jezdí, když jedu do města do šrumce a chaosu tak bez kočáru ani náhodou. je mi jedno, co si kdo myslí, vždycky to bez kočáru skončilo tak, že je úplně grogy a já ho tahám na rukách..

Příspěvek upraven 27.07.12 v 08:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
27.7.12 08:23

Prvni uz tou dobou nechtel, ale druhej je lenoch a ujde jen deset metru a cpe se do kocarku…teda v dinoparku lital sam, ale jakmile jde o skolku, nakup apod tak kocar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.12 08:27

V kočárku nejezdíme od roka a půl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
27.7.12 08:27

Tak já bych kočár brala, malý mi spí po o a když nespí, tak je to pak :zed: :zed: :zed: :zed:, takže i kdyby v něm jen spal, tak bych ho táhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
27.7.12 08:40

Ahoj, oba kluci jsou zhruba od dvou let bez kočáru, a to i ve městě, prostě se chodí za ruku a přes to nejede vlak. Ale na celodenní výlety jsem ho ještě brávala na spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
27.7.12 08:43

Závidím těm, co jim dítě sedí v kočárku. Syn 18m už v něm nebyl od jara a asi už do něho nepůjde. Teď mi to nevadí, krátké vzdálenosti chodíme, delší jezdíme na kole, jinak jedeme autem. Ale, co budeme dělat v zimě, to netuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
27.7.12 08:53

Ahoj, radši bych se pojistila a kočárek vzala, nikdy nevíš, co si dítko usmyslí. Já používám kočárek a ještě asi dlouho budu, vzhledem k tomu, že mám dvojky, tak je to jistější je mít v kočárku. Jak psala peggy. Taky se chystáme na výlet do Dinoparku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
27.7.12 09:03

Eli má skoro 2 a pul roku a kočárek sporťák beru když jedeme do města. Neuhlídala bych ji, je to divoch. Někdy v něm ještě usíná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
27.7.12 09:06

Malá měla v červnu dva roky, ale občas se ještě v kočárku sveze.Za přibližně 14 dní čekáme druhé a když potřebuju, tak kočárek vezmu, přece se s malou nebudu tahat. Nebo když byly ty šílený vedra, tak z toho byla sama ucasnovaná. Ono je hezký, že má někdo dítě, kdo už úplně všude samo zvládně od roka a půl, ale my chodíme na dlouhé procházky každý den a někdy jí ten kočár přeci jen dopřeju. Do Zoo jsme ho měli pro jistotu v autě, ale capala pěšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.7.12 09:14

Já v tomhle věku brala kočár kvůli spánku, spal ještě celkem pravidelně po obědě (navíc jsem v té době byla těhotná, tak bylo pro mě jednodušší dítě strčit do kočáru, než se bát, že se někam rozběhne a já ho nedohoním).
Ale pokud by nespal a neměla jsem pupek, tak na cestování bych kočár nebrala, dvouleťák už mi v metru v pohodě seděl, v autobuse taky, když jsme jeli vyspaný a ještě mě nebolela stydká kost, brala jsem jen ringsling na bok, abych ho nemusila případně nosit na rukách. Kočár je vždycky krám navíc :nevim:
(ale taky jsem takto jednou skončila v supermarketu, že mi dítě nečekaně vytuhlo v buse bez kočáru, takže nakonec dospával ve vozíku :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
27.7.12 09:25

Šlapeme po svých od 1,5 roku-ne že bych já chtěla, ale dcéra rozhodla :mrgreen: do dinoparku bych ho asi vzala, aby nemusela šlapat sama celou cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
27.7.12 09:33

Já si násilí nedělala a na nikoho nekoukala, kluka jsem víceméně vozila v kočáru do 3 let. Bylo to pro mne mnohem jednodušší frknout nákup pod kočár a dovézt vše v klidu dom, než se táhnout s taškama a ještě lovit dítě :D. Je tedy pravda že od toho 2,5 roka jsem měla jen ty obyč golfky, brala jsem je i na cestu k našim, bo mi malej vždy po cestě dom usnul v buse a pak ho probrat byl problém. Dokonce jsem ho vezla v kočáru ve 3,5 letech na lampionový průvod, bo jsem se bála aby mi ho někdo nezašlápl, nebo aby se mi nevysmekl a neztratil :D. Tedy ve velkém kočáru ne v golfkách (mám GT3).

Nedávno jsme byli se ségrou a neteří v pha v zoo, a taky jsme brali pro malou (v září jí budou 3) kočárek - ty obyč golfky. Na rychlý přesun ideál, a když se nevezla, měli jsme tam batohy. Popř si i můj 6tileťák rád na chvíli odpočinul :D.

• Citovat
  • Upravit
14856
27.7.12 09:49

Jezdim dost, kdybych nebyla tehotna, mozna bych ho tolik netahala, ale takhle jsem rada, ze se s ni nemusim pretahovat, pesky jdem jen na pisek a i to je kolikrat ocistec.

vzala bych.

jednou jela s nama vlakem bez kocaru, tvarila se veledulezite a byla moc hodna, ale sama bych si netroufla.

Tady jezdi deti i do ctyr 8o, takze spis jsme exoti, kdyz jdem pesky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario