Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj
zajímalo by mě jestli vozíte 2-leté děti ještě v kočárku? já občas jo, když se potřebuju někam rychle dostat. Zítra jedeme autobusem do dinoparku a nevím jestli ho mám sebou tahat. Pojedeme asi hodinu a půl. Díky za Vaše názory ![]()
Holku nevozím asi od roku, jen na delších výletech, a teď hlavně když jsou po ruce další ruce
- tzn. když jsme u babičky a jdeme opravdu dál, tak jí ten kočárek vezmeme. Když jdu s holkama sama a mám malou v kočárku, tak má velká hold smolíka.
Já kočár ještě mám..Protože když dvojčatům houkne v hlavičce a oběma naráz začnou bolet nožičky a chtějí se chovat, tak by mně kleplo… ![]()
Já bez kočáru nedám ani ránu. Malá moc chodit nechce, takže ho tahám úplně všude. Do dinoparku bych ho být tebou určo vzala, nevíš, kdy si bude potřebovat prcek odpočinout.
Nevozím od roka a půl.
Ale záleží, jak máš prcka zvyklýho šlapat ![]()
Kočárek bych vzala. Ať si může prcek odpočinout, případně zdřímnout. Mám stejně staré dítko. Chodíme bez kočárku. Ten beru jen když prší, na dlouhé (celodenní vycházky) nebo když je třeba velmi rychlý přesun.
Díky
asi jí ho tam radši vezmu.ale nevím jestli se tam s ním dostanu. nemáte s tím někdo zkušenost?
@claire91 Taky jsem tady na Diskuzi zjišťovala jestli do Dinoparku s kočárem dojdeme a Vyškov a Ostrava mě bylo řečeno že jo.
Mam 2,5 letou a 5,5 leteho chlapecka a kocarek teda taham porad sebou, protoze mala je sice sikulka, ale nevydrzi chodit tolik, jako syn, nehlede na to, ze po Praze je ten kocar spis nutnost, protoze je tu veliky provoz a clovek ty deti musi hlidat jako ostriz, takze v provozu zasadne mala sedi v kocaru a navic ho vyuzivam na male nakupy… Mame tu maminku co trajda s ditetem od roka bez kocaru, no jo no, holcicka je takova „hodna“ nezdrhaci
a ma jenom jedno dite.
Byly jsme tam s kocarky cela banda, deti byly strae asi jako to tvoje…
Na Harfě se s kočárem dostaneš bez problémů, ale je to tam dost mrňavý, takže pokud tam pojedeš autem, tak kočár není třeba.
Díky moc
no já právě jedu autobusem do holešovic, asi 50 km, a pak metrem.