Dítě 2 roky a kočárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zichisek
27.7.12 10:05

Malá má 23.měsíců a kočár bereme vždy když jedeme někam dál nebo na dýl. Pěšky chodíme na hřiště, do obchodu pro drobnosti, k lékařům…ale jakmile vím, že bude spát nebo že to bude na dýl (zoo, výlety…) tak kočár beru.
Minule jsem jela jen vyřídit něco do banky a trochu to trvalo a malá mi pak usla ve vozíku v tescu, když jsem jí šla koupit rohlík a pití :roll:
Taky záleží jestli je prcek zvyklý chodit a jak „poslechne“.Malá mi ujde hooodně, ale třeba v lese, po louce…jakmile potřebuju aby šla se mnou za ruku po chodníku, tak mi nechce dát ruku a to bych jí musela přerazit nebo nést. To raději hodím do kočáru a jedu kam potřebuju.

• Citovat
  • Upravit
1906
27.7.12 10:10

Loni, to bylo malému dva a půl jsme taky byli na Harfě v Dinoparku, kočárek jsem nevzala, a pak jsem toho hodně litovala. Zdrželi jsme se tam, malej byl unavený, kňoural, brečel, nosila jsem ho. Pak mi usnul na klíně na křesílku a museli jsme tam sedět než se probudil. Měla jsem dřevěné zpocené ruce, oslintané tričko, malej byl taky zpocený, jak spal na mě a moc se nevyspal. Kdybych měla golfky, schrupnul by si v nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí