Dítě 25 měsíců nechce sunar

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27008
29.5.14 09:06

Tak když nechce tak ho nenut, však je velký dost.Moje děti UM nechtěly nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
29.5.14 09:17

Sunar s grankem je fakt nechutna kombinace.. Proc tak trvas na tom, aby v tomhle veku pil UM, kdyz mu pak stravu kontaminujes grankem? :mrgreen: nerikam, kdybys hlidala kvalitu stravy a nechtela mu do jidelnicku prilis brzy poustet nektere veci (treba to kravske mleko), ale takto to nechapu, kdyz uz mu s klidem davas cukr s petinou kakaa a sojovym lecitinem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
29.5.14 09:19

A k čemu potřebuje 25 měsíční dítě UM? To bych dávala max do roka, když bych nemohla kojit (což se mi stalo jen s prvním synem a pil to asi do 11ti měsíců), pak už je to úplně zbytečné protože může pít normální mléko a získávat potřebné vitamíny z normální stravy. Jsou to vyhozené peníze. Prodej to, a necpi mu to, bych to taky nepila být na jeho místě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
29.5.14 09:22

Asi jsem zmasírovaná reklamou -vitamíny v UM, atd. Nemám představu, kde bych mohla krabice prodat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
29.5.14 09:29

@medvidekpu jestli mas fb tak to dej na fb :kytka: nebo to dej tady na bazarek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
29.5.14 09:37

Nevidím smysl v tom cpát dvouletýmu dítěti sunar, navíc když ho odmítá. :nevim: Ve dvou letech už syn pil dávno kravské mléko, protože jinak bychom zkrachovali. Jeden čas jsme měli spotřebu mléka 2 litry denně - z toho bylo trochu nám do kafe. Pokud nechceš dávat kravské, zkus nějakou alternativu - sojové, mandlové, rýžové a podobně. Každopádně bych syna na tvém místě netrápila, fakt umělé mléko nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
29.5.14 09:45

Taky se nedivím, že ho nechce a nechápu proč mu ho chceš ve 2 letech ještě dávat. To co máš doma v klidu prodáš když dáš dobrou cenu. Náš malý sunar a vůbec žádné mléko nechce asi od roku a taky žije. Jí naštěstí dost jogurty a tvarohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
29.5.14 09:58

Taky bych mu ho uz nedavala kdyz nechce, nam malej taky jednoho krasneho rana rekl, ze mliko uz nechce, zkusila jsem to jeste druhy den a zase ze nechce, tak uz ho rano nema, ale vecer si jeste stovecku vypije :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
29.5.14 23:55
@medvidekpu píše:
Asi jsem zmasírovaná reklamou -vitamíny v UM, atd. Nemám představu, kde bych mohla krabice prodat?

tady v bazárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
30.5.14 12:47
@Nataša píše:
tady v bazárku?

zkoušim to, dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit