Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojky, mám syna 25 měsíců. Ráda bych mu dávala UM co nejdéle, vždycky ho rád pil. Teď někololik dnů za sebou si jen cucne a nechce. Dávám mu do něj granko, zkusila jsem i jiné přichutě. Poraďte prosím, co ještě zkusit. Mám doma 3 krabice, nerada bych ho vyhazovala. Děkuji
Tak to prodej
když nechce tak nechce, do krrku mu to asi násilím nenaleješ
@medvidekpu klučinu docela chápu, je prostě už velký a nechce to. nevím, proč si za sunarem tolik stojíš…není lepší nechat se vést tím, co vyhovuje aktuálně dítěti? ![]()
@medvidekpu nenuť ho pít něco, co nechce. Nechápu, proč máš potřebu to do něj cpát ![]()
Už je dost velký, tak nějak nechápu proč do nj cpát něco, co už mu přestalo chutnat. Zbytek můžeš prodat.
Takovej velkej kluk, tak mu to necpi, moje děti byli do roka kojený a ani jeden um nechtěl, takže ho nikdy nepily, žádný dráma jsem z toho nedělala
Má rozum, na co do sebe cpát sunar v tomhle věku. Malá mi s UM sekla už před rokem.
Já bych naopak byla ráda, že už to nechce, pokud jí jinak normálně
Um je dobrý pro děti co ještě nejedí pestrou stravu. Pro takto staré dítě jsou lepší vitamíny z jídla než umělé z UM
Takže to prodej a necpi to do něj, když to nechce ![]()
@medvidekpu uz je velky
nenechate krabice prodej, nacatou spotrebuj doma…v hnusnem rozpustnem kafi se hnusny sunar ztrati ![]()
@medvidekpu nenuť ho to pít. v 25m je na sunar sakra velký.
benefit absolutní nula.!!
krabice si klidně chvíli nech. dej mu klasicky kravské mléko (plnotučné, čerstvé, bio - má nejlepší chuť..). a uvidíš..
moje obě děti se k sunaru vrací jako k pochoutce
. starší si ho dával i vloni, místo granka
![]()
Já sunar dávala mladšímu proto, že on nejedl. jakože vůbec. kvůli vit a min látkám. jak začal jíst, sunar jsem zabavila. ani tak ho ale neměl pořád, max. jednu lahev denně.
necpi mu do toho granko, to je daleko nejhorší.