Dítě 4 roky spolklo šampón při mytí hlavy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
178
1.7.25 21:14

Dítě 4 roky

Holky měla bych dotaz mám se něčeho obávat? Syn 4 roky teď při umývání hlavičky otevřel pusu a dostala se mu tam trocha dětského šamponu Bioderma s vodou jak jsem sprchovala hlavičku. Nikdy to předtím neudělal. Hnedka si odkašlal, napil se a je ok. Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11781
1.7.25 21:24

A dotaz zní tedy jak? Jestli se tím neotrávil?
Ne, neboj. Ono jako není úplně dobrý ty sprchace a šampony konzumovat ve velkým, ale při náhodném požití malého množství při sprchování se fakt nic nestane. Pokud to teda nebylo něco proti vším, apod… Mě děti zásadně pijou vodu z vany při koupání ( a můžu jim říkat milionkrát že je to fuj a nepije se) a stejně to dělají…přestože používáme různé pěny do koupele, takové ty šumivé tentononc co udelaji vodu barevnou apod..a pořád žijou… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
1.7.25 21:27

@Vladusxx je to ten sprcháč + šampon Bioderma pro děti s citlivou pokožkou, je vhodný od narození. Jen jednou otevřel pusu a troska mu tam nateklá, nejsem na toto zvyklá, on když mu řeknu nedělej tak to nedělá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35485
1.7.25 21:40

A co by se jako mělo stát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68873
1.7.25 21:42

Počkej, chceš říct, že za 4 roky byla nejstrašnější věc, která se dostala dítěti do pusy, troška dětského šampónu? :think: V tom případě nezbývá než gratulovat :kytka:

Pro případy děsivější dopoučuji mít uložené číslo toxikologické linky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
1.7.25 21:44

@ugluk ano u nás to tak bohužel nebo bohudík je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
1.7.25 21:50

Leda tak suché utonutí, o něm si snad raději informace ani nehledej. Ze šampónu se maximálně tam potento.

• Citovat
  • Upravit
1.7.25 22:27

@ugluk Tyjo, taky si říkám. :D Synovi je za pár dnů 20m a je to prostě ochutnávač (co kdyby to náhodou bylo jídlo a dobrý) a stačí mu pouhá vteřina. Už okoštoval hlínu z kytky, písek a trávu na zahradě. Vypil chlorovanou vodu z bazénu a pěnu ve vaně. Ta mu ale asi moc nejela, protože to už znovu nezkusil. Z pusy jsem páčila polystyren, igelit, papír a kusy gumového míčku a sem tam nějaký již neidentifikovatelný zatoulaný drobek. :lol: Říkám si, že by tohle testování snad už mohlo pomalu končit. Nikde nemůže zůstat nic vyndané a musím být neustále ve střehu. Zrovna zjistil, že na některých keříkách roste jídlo, to je panečku taky zábava. Kdyby bylo po jeho, snědl by to i s větvemi. :mrgreen:

Zakladatelko, sprchový gel od Biodermy používám taky. Jedno loknutí mu opravdu nic nezpůsobí. Neboj. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.25 22:43
@lovemarsmi píše: Více
:lol: tak věřím tomu ze deti prezijou mnohem, mnohem horší věci. U mas se snedly tuny pisku, z pliny jsem vyndavala kamínky, jednou jeste když byl lezouci mimino tak jsem teda hledala jestli je jedovatý mýdlo s jelenem a mam jet do nemocnice, ale ne, není, a ani se nepoblil coz nechápu, olizany podlahy, seschly starý zbytky jídla který někde zapadly a spousta těžko identifikovatelnych veci, a pořád žije, a nikdy z toho nic neměl. U máš nedělej znamená uz od mimina musím zkusit hned jak se máma otočí. Překvapivě i tak se mi daří ho stále držet při životě. Nejvíc jsem mela strach asi při strzeny tycce na zaclony na hlavu po prikazu po zaclonach nesplhej, spadne ti to na hlavu, tak jsem pak na cas zrusila zaclony. Jo a jeste prorazeny sklo dveri hlavou proste jen tak ze nezabrzdil pri lezeni po ctyrech, to jsem si teda hodne nadavala ze ty bezpecnostni folie uz tam davno nebyly. Tak v klidu.
  • Citovat
  • Upravit
1.7.25 22:59
@Anonymní píše: Více

Tak na oblizování podlahy jsem zapomněla, ale to nemělo dlouhého trvání. :D Taky máme dlouhý záclony, ale žaluzky za nimi jsou mnohem atraktivnější, tak jsem zatím v suchu. A co se zraněních týče, taky máme pár držkopádů, ale ty děti jsou prostě takový pogumovaný a umí dobře padat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2946
2.7.25 05:49
@krecik.dzungarsky píše: Více

Suché utonuti z par kapek vody? Ale no tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11781
2.7.25 06:05

@justforthecomments starší byla taky taková…co s jí dostalo do ruky tak hned do pusy…největší chuťovky byly asi všemožné krémy. Jednou vylízala pod zdatným ne-dohledem tatinka celý ten malý vzorek sudocremu co jsme dostali v porodnici. Hrozně jí to chutnalo, což nechápu protože je to právě i kvůli tomu aby to děti nejedly všechno strašně hořky…a pak taky fixy, pastelky -ty vylozene ohryzavala jak učitelka ze Saxany. No a jednou nasla na hřišti nějaký bonbon…už samozřejmě rozbaleny, ocucany a vyplivnuty…že ochutnávali inkameni, písek, trávu, kytky..to je snad jasný. Trvalo to do 3 let..vodu z bazénu/vany ucucava pořád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79751
2.7.25 07:45

@Vladusxx Vnučka i vnuk si namáčeli citron do soli a olizovali ho. Buď testovali novou chuť nebo moje nervy.
A brouky, žížaly, psí granule, kočičí granule, krmení pro slepice, vodu u koní, a všechno přežili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
2.7.25 07:55

Jako vazne?!dcera se obcas napije z konve, bazenku a horsich veci a vazne by me nenapadlo se nekoho ptat, co se stane😂.chtela by to chodit mene na slunicko a pouzivat selsky rozum!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
2.7.25 07:57

@Vladusxx taky ty ruzne kremy, gely u nas jedou taky 🙈.porad chce cucat indulonu a ted si zamilovala opaloval.jak ji vezmu tubu, tak histerak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí