Dítě a domácnost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
336
1.8.12 12:15

Ahoj holky, memu synovi je 5 tydnu a musim rict ze jsem vedela ze po porodu to bude narocny, ale kdo to nezazije na vlastni kuzi, nevi nic :lol: Protoze kojim, tak malej byl co dve hodiny(i min) vzhuru a chtel papat, takze absolutne nevyspala. Musim rict ze az na malo vyjimek, nedelam nic jineho nez ze se motam okolo malyho. Taky jsme zazili rustovy spurtik a to byl teda masakr, nic vic vycerpavajiciho jsem nezazila :zed: Nebyt manzela, ktery nastesti dostal v praci hodne dlouhe volno, asi bych umrela hlady a topila se tu v tunach nevyzehleneho pradla a bordelu :roll: v tehle chvilich bych byla vdecna za kazdeho cloveka, ktery by mi pomohl. Nastesti se to uz docela zlepsilo, malej v noci hezky spinka a posledni dva dny i trochu pres den. Ale to jsou ty zacatky, a kazda to mame trochu jinak :) snad neva ze jsem se tak rozepsala, ale udelalo mi to hrozne dobre :dance: vsem preji krasna, hodna a hlavne zdrava miminka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
1.8.12 12:21

.

Příspěvek upraven 08.04.16 v 13:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
1.8.12 12:22

Já jsem se v duchu omluvila milionkrát všem matkám, které jsem vídala sedat na zahrádkách restaurací když já tam přiklusala na oběd z práce a vždycky mi prolítlo hlavou „Sakra takovej veget bych taky chtěla mít - na mateřské, houby co na práci a ani uvařit nemůžou“ = maximální opovržení. A ten nahoře to asi slyšel.. Mám skvělýho syna, žádnej křikloun, ale od příchodu z porodnice nespíme, novorozenec prospal pár minut a byl vzhůru.. a takhle to pokračuje do jeho 8 měsíců, a to vstává kolem 5. hodiny ráno, takže ani předtím než vstane bohužel nic moc neudělám.
Takže zakladatelko, opravdu záleží co ti tvé dítko dovolí :nevim: „Však uvidíš..“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
1.8.12 12:25

Jak píšou holky zaleží na miminku, jak bude spinak a podobně. teda taky dost nechapu postoj tve tchyně.
ja s prvni holčinou v baraku, zahradě, papiry manželovi zvladala zcela super. a to jsem puntičkařka a musim mit naklizeno.mala byla, ale hodně mimčo.
ted s druhym prckem to bylo o moc těžší, protože je to takovy zavislak, ale mam vše hotovo. odpoledne se už jen věnuji dětem a večer dodělam zbytek. většinou zahradku, to je muj relax. a to kolem baraku dělam všechno, ted jsem třeba dělala vše kolem bazenu, zavažela hlinou, všechno. jsem dříč asi proto to zvladam.ale teda na rovinu někdy jsem vyřizena, hlavně protože nespime.
ale zvladneš to a zrovna v bytě si myslim, že levou zadní :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
1.8.12 12:27

@sabines86 Jsi porad v sestinedeli, to je normalni, casem se to usadi. Treba u druhyho ti to pak uz ani neprijde :) Ono to navic tak strasne rychle utece, ze ja uz ted na to vzpominam jako na idylickou dobu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
1.8.12 12:46

Jo jo, je to tak :D jsem rada ze uz je tech par tydnu za nami, vsechno se to zlepsuje. ale druhy? :D tak to si zatim nedokazu predstavit. nechapu jak to ty zensky muzou zvladat :nevim:, ale nejak to urcite jde, kdyz maji vic deti, to je jasny :mrgreen: kdyz si vzpomenu jak jsem chtela mit dvojcatka :lol:, ted jsem stasna za tohohle jednoho broucka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
1.8.12 12:58

No to musí být ještě horší nedokážu si představit, že bych se mněla přestěhovat do ciziny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
1.8.12 13:30

:D asi se chce vitrat a pomahat hihi:)
Jedno dite v byte je pohoda:))Prijdou mi i dve v baraku pohoda…uvidime se trema za par tydnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
1.8.12 13:39
@majketka.H píše:
No to musí být ještě horší nedokážu si představit, že bych se mněla přestěhovat do ciziny :nevim:

Je to trosku psycho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
1.8.12 15:37

Když se mi narodila první dcera, nestíhala jsem nic, ještě v poledne jsem chodila po bytě v pyžamu. A to byla docela hodná a dost spala. dodneška nevím, co jsem dělala :D. Ale brzy mě to asi přešlo, s každým dalším dítětem se to zvládá líp a líp. Někde u třetího jsem neměla problémy žádné :mrgreen:.
Chce to jen si zvyknout - a každý si zvykne! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
16.8.12 12:53

Ja mam 2 děti někdy nestiham. jedno ma 4 roky a druhe 4 měsice. a doma dělam vše od a do z..takže ten kdo ma děti tak vi kolik je prace kolem jich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný