Dítě a hlasové projevy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
12.9.18 21:25

@Qadra Moje holčička to odmalička dělala, když se na něco hodně soustředila. S věkem to postupně ubývalo a teď už to nedělá vůbec. Ale cca do 2,5 roku to dělala taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4367
12.9.18 21:52

Papír jako na co? Že může dělat eeeee při soustředění? :zed:
Tak třeba bych se jí snažila naučit to dělat se zavřenou pusinkou, ale tohle je fakt podle mě banalita.
Papír :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
12.9.18 22:00

A papir ji pomuze jak?Stejne to musi resit,chce-li to resit,ze to rusi nebo to neresit:-) To je vtipny.
Moje dcera rve jak tur,tak snad abych shanela papir :-) Nastesti rozumna ucitelka se sama shanela,co ji uklidni,tak chodi ted s hadrovou plinou a spokojenost na vsech stranach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
13.9.18 07:55

Snažíme se ji upozorňovat aby to nedělala.Cestou do školky jsem ji říkala aby si na to dávala pozor a nedělala to.Ale myslím,že to je k ničemu.Měli jsme to podchytit už v začátcích,ale tak ňák nám to vyhovovalo,protože jsme věděli že dcera si hraje a kde je a taky nám to přišlo roztomilé.Nenapadlo mě,že z toho bude takový problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
13.9.18 11:14

Celine normální to není,ale na co papír? Moje dítě není žádný autista,prospívá bez problémů…Chápu příjemné to asi není,ale myslím si,že na to mají školu a měli by se s naší pomocí snažit dítě odreagovávat a nebo ji na to upozorňovat.A ne po nás hned chtít nějaký papír a nebo řešit to s pediatrem či psychologem.Psychologa vidím jako poslední možnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.9.18 12:51

Ja si myslim ze nema cenu to resit prestane ji to bavit casem samo na to neni zadny papir ani doktor potreba.Jasne ze deti musi mirnit rodice a ne ucitelka ve skolce ale i ty uz by je meli pripravovat do skol a ucit je nejakou kazen od toho jim deticky sverujeme a ne jen na to aby je hlidali kdyz musime do prace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí