Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Qadra Moje holčička to odmalička dělala, když se na něco hodně soustředila. S věkem to postupně ubývalo a teď už to nedělá vůbec. Ale cca do 2,5 roku to dělala taky…
Papír jako na co? Že může dělat eeeee při soustředění? ![]()
Tak třeba bych se jí snažila naučit to dělat se zavřenou pusinkou, ale tohle je fakt podle mě banalita.
Papír ![]()
A papir ji pomuze jak?Stejne to musi resit,chce-li to resit,ze to rusi nebo to neresit:-) To je vtipny.
Moje dcera rve jak tur,tak snad abych shanela papir
Nastesti rozumna ucitelka se sama shanela,co ji uklidni,tak chodi ted s hadrovou plinou a spokojenost na vsech stranach
Snažíme se ji upozorňovat aby to nedělala.Cestou do školky jsem ji říkala aby si na to dávala pozor a nedělala to.Ale myslím,že to je k ničemu.Měli jsme to podchytit už v začátcích,ale tak ňák nám to vyhovovalo,protože jsme věděli že dcera si hraje a kde je a taky nám to přišlo roztomilé.Nenapadlo mě,že z toho bude takový problém…
Celine normální to není,ale na co papír? Moje dítě není žádný autista,prospívá bez problémů…Chápu příjemné to asi není,ale myslím si,že na to mají školu a měli by se s naší pomocí snažit dítě odreagovávat a nebo ji na to upozorňovat.A ne po nás hned chtít nějaký papír a nebo řešit to s pediatrem či psychologem.Psychologa vidím jako poslední možnost
Ja si myslim ze nema cenu to resit prestane ji to bavit casem samo na to neni zadny papir ani doktor potreba.Jasne ze deti musi mirnit rodice a ne ucitelka ve skolce ale i ty uz by je meli pripravovat do skol a ucit je nejakou kazen od toho jim deticky sverujeme a ne jen na to aby je hlidali kdyz musime do prace