Dítě asi kouří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81481
5.10.22 18:57
@pocker píše:
Já nikdy nekouřila cigarety. Jen jsem zkoušela jednou vodní dýmku a pak taky,,zdravé” kouření :mrgreen: na střední jsem byla jediná, která nikdy neměla v puse cigaretu. Nikdo mi tehdy nevěřil. Doufám že děti budou po mě.

A není to fuk? Mě je tedy fakt uplně jedno, jestli to děti vyzkouší a v kolika letech. Jediné, v co doufám je, že nebudou ouřit dlouhodobě a nebudou závislí.
Nevyzkoušet to, to mi zas na nějaký metál nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
5.10.22 19:05
@Lama Lama píše:
No, já teď o víkendu zjistila, že js asi úplně mimo. Pritelova dcera, 8 třída, říká, že kouří 90% tridY. Ségra, trénuje jeden sport, prý ji tam kouří tři devitilete holky. :nevim:
Moje jedenactileta je teda asi nějaká retardovana, ta se mi ptala, jestli jsem to někdy zkoušela, řekla jsem ji, že jo, a ona hned, že ale jen jednou, ne. Říkala jsem, že víckrát a ona voci na vrch hlavy, že pančelka říkala, že to už ale muze vzniknout závislost. :lol:Příspěvek upraven 04.10.22 v 20:29

kde na to ty děti berou? 8o Je to děs, já už taky v 9. třídě kouřila..vydrželo mi to 10let. U nás doma teď nikdo nekouří, doufám, že ani holky nebudou, zatím jsou malý :D ale dost by mě to mrzelo.. já jsem myslela, že je dneska už moderní nekouřit a při těch cenách :roll:..neteř (16) naštěstí nekouří a to jí doma hulí pod nos v kuchyni :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.22 20:52
@Anonymní píše:
Ahoj. Řešili jste někdo kouření u 11ti letého dítěte? Někde si se spolužáky obstarali elektronickou cigaretu za 170Kč.
Mě doma tvrdí, že to nezkoušel. Že jen kamarádi, ale :nevim: :nevim: :nevim:
Vysvětlila jsem, že to není zdravé apod. Ale přijdu si že jsem jako rodič selhala, když nevím jestli můžu věřit svému dítěti.

Nám bylo od rodičů řečeno. Chceš kouřit, tak si klidně kuř, ale ne v naší blízkosti (tedy ne doma a ani na zahradě) a peníze si sežeň kde chceš… To bylo vše a nekouřil a nekouří nikdo…ani já ani sourozenci. Já jsem to ani nezkoušela nikdy v životě, nevím jak sourozenci, a to mi cigarety i drogy byly nabídnuté…
Ale my jsme viděli umírat 2 velmi blízké osoby na rakovinu plic, oba silný kuřáci, kteří s tím dlouho bojovali. To byl asi ten pro nás největší blok, proč jsme nikdy nekouřily

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML