Dítě Býk a Ryba

4092
5.5.12 14:13

Dítě býk a ryba

Ahojky jak se tak dívám rozjely se tu diskuse na téma znamení zvěrokruhu :lol: tak se přidávám máte někdo doma malého býčka nebo rybku? Jací jsou? Já mám přesně tuto kombinaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
hanicka91
5.5.12 14:24

ahoj byk je muj braska,ted uz je 17lety kluk,ale kdyz se narodil a byl malej,tak byl.....tvrdohavej,chtel vsechno umet sam,vybiravej co se tyce kamaradu,dokazal si hrat sam,zalezl si s hrckama a skoro jsme o nem nevedely......a svagrova ma rybu holku a ta je sikovna,upovidana,rychle se uvi,ma rada pohadky,.....

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
5.5.12 14:24

Mam byka a je to zlate dite. Porad se smeje, je hodne zivy, na minutku se nezastavi, nikdy se s nim nenudim. :) Vydrzi si sam hrat hodne dlouho. A ma od miminka skvely smysl pro humor. Niceho a nikoho se neboji a nikdy nebreci bez duvodu. Je spolecensky, tvrdohlavy a i zachvaty vzteku umi predvest, ale nic hrozneho. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
29577
5.5.12 15:38

Mám doma jednu rybičku a je ZLATÁ :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
5.5.12 16:04

Můj manžel je ryba a tchýně stále zasněně vypráví, jaké byl neuvěřitelně hodné dítě (od narození). Neřval zbytečně, pozdějc si dokázál krásně sám hrát. Ale nevím, jestli to nevidí přes růžové brýle v porování s jejím druhým dítětem (mou švagrovou), která je lev :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8566
5.5.12 16:13

Já jsem ryba a dítě jsem byla hrozné - trucovité, ubunčené, tvrdohlavé, ostýchavé no jedním slovem děsné :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
5.5.12 21:55

Mám doma 2 Rybičky - dcerku a manžela. V okolí mám spoustu dalších Ryb, nějak mám na tyhle lidi štěstí, ale přitom jsou docela odlišní :mrgreen: Ale zpět k dcerce - jako malá byla celkem zlatá, sice je doteď taková živější, ale je společenská, celkem nekonfliktní, občas taková lítostivá. Je hodně citlivá. Ale tvrdohlavá a vzteklá umí být taky, zajímavý, že většina lidí (i ve školce) ji vnímá jako zlaté, šikovné, komunikativní dítko, ty horší vlastnosti si pak nechá nadoma na rodiče :twisted: Ale celkově je to skvělá osůbka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
14.5.12 21:35

Snad nevadí, když sem písnu. Děti mám pannu a blížence, ale sama jsem ryba s ascendentem v býku. Ryby jsou nesmírně citlivé a proto hodně „nasávají“ atmosféru okolo. Někdo tomu říká odpadní koš zvěrokruhu, já to vidím tak, že jsme něco jako chameleoni. Nasáváme nejen atmosféru, ale i styl života, názory..... A všechno bereme dost opravdově. Jako mimi jsem byla hodně uplakaná, ale i máma si myslí, že to mohlo být její úzkostností. Býčci rádi papají, mají rádi okolo sebe hezké věci, harmonii a soulad. Jsou to většinou nekonfliktní milovníci života. Ale když si za něčím stojí, tak s nimi ńikdo nehne. Prosadí si svoje ne tím, že někoho přeperou, ale tím, že prostě neustoupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stacy1234567
23.2.13 12:04

Jsem holka býk a je mi 15.

Myslím, že sem můžu napsat, znám dobře sama sebe. :D Do takových 6,7 let, jsem byla vždycky zakřiklá, měla jsem rodiče s autoritou, takže jsem si nikdy nic nedovolila. Uměla jsem si hrát v pokoji třeba 3 hodiny sama. Stydlivost mi zůstala do dneška. :) Ale 3., 4. třída na ZŠ už jsem začala být dost tvrdohlavá. Nerada se hádám, ale i tak si ráda udělám všechno podle svého, třeba i podvodem. Například - od 13 let jsem si chtěla obarvit vlasy na černo. Mamka mi to nikdy nedovolila, vždycky mi vzala tu nejtmavší hnědou, že mi to bude stačit. A nedavno jsem v obchodě proměnila lahvičky - do krabičky od hnědý jsem dala černou. Všechno vyšlo, mamka o ničem neví, má pocit, že je to tmavě hnědá a neřeší to. :lol: Takto to dělám skoro se vším, nehádám se, ale když něco chci, jdu si za tím a prostě toho dosáhnu, nic a nikdo mi to nevymluví. ;)Jo, občas si připadám jako spratek, ale už se v tom asi nezměním. :D Jinak miluju dobrý jídlo, svoje pohodlí a pěknej pokoj. A jsem sobec. To je asi moje nejhorší vlastnost, kterou má - jak jsem si všimla spousta býků.

• Citovat
  • Upravit
6971
23.2.13 12:21

Jsem býk..je mi 19 a chci miminko..:D..
Jako malá jsem byla ubulená, stydlivá holčička, která byla šíleně tvrdohlavá… momentálně jsem dost citlivá a rozbulí mě kdejakej film:D.,. Jsem společenská, ale mám jen vyhrazenou komunitku lidí, kteří si na nic nehrajou.. měla jsem období kdy jsem chodila každý víkend na diskotéku a tam si užívala života..:) Když něco chci, tak to získám a nebo nezískám… Nejsem trpělivá ohledně důležitých věcí…:D ale jsem trpělivá v maličkostech-háčkování čepičky… ale snažení dva měsíce mě přivádí k šílenství, chci mimčo hned:D
Nemám ráda když mi něco nevychází… strašně se mě dotknou věci který mi ublíží.. dokážu odpustit…ale dokážu se i zabejčit a nebavit se s někým hoooodně dlouho-stejně to pak skončí tak že to ahoj řeknu a do hádky nepůjdu:) radši se omluvím ikdyž jsem nic neudělala:) Toť vše:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
23.2.13 12:39

Jsem Býk a mám dvě Ryby :-) Občas v nich potkávám sama sebe-nemají rádi změny, ani jeden není extra šašek, jsou citliví.

• Citovat
  • Upravit
2652
23.2.13 13:59

Já jsem ryba a můj manža býk..krásná kombinace :mrgreen: já věčně hlavu v oblacích, zasněná, žiju si tak trochu ve svým vysněným světě…on nohama pevně na zemi, zodpovědný, je na něj spoleh…doplňujem se skvěle :D u holek hodně záleží v jakým ascedentu se narodí, ne jen v jakým znamení. Každopádně já jako ryba můžu říct, že na mě dost sedí. Jako dítě jsem byla hodně stydlivá vůči cízím lidem, jít nakoupit a mluvit u toho byl pro mě horor. Dodnes hodně nerada třeba telefonuju s cizíma. Ryby jsou přecitlivělí, mají vlastní vnitřní svět kam rády utíkají. Nesnáší jakoukkoliv nespravedlivost, soucítí se vším živím /já třeba jako malá pohřbívala i mouchy a ronila u toho slzy/ :mrgreen: zároveň jsou dost svobodomyslný, nemají rádi když se je snaží někdo spoutat a říkat jim co mají dělat, to jsem jako dítě nesnášela, vlastně i teď..pak jsem byla hrozně vzdorovitá až nepříčetná :twisted: ryby mají velký sklony k různým závislostem a neumí zacházet s penězmi. To vše na mě sedí a co znám ostatní ryby, tak na ně převážně taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí