Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky jak se tak dívám rozjely se tu diskuse na téma znamení zvěrokruhu
tak se přidávám máte někdo doma malého býčka nebo rybku? Jací jsou? Já mám přesně tuto kombinaci ![]()
ahoj byk je muj braska,ted uz je 17lety kluk,ale kdyz se narodil a byl malej,tak byl.....tvrdohavej,chtel vsechno umet sam,vybiravej co se tyce kamaradu,dokazal si hrat sam,zalezl si s hrckama a skoro jsme o nem nevedely......a svagrova ma rybu holku a ta je sikovna,upovidana,rychle se uvi,ma rada pohadky,.....
Mam byka a je to zlate dite. Porad se smeje, je hodne zivy, na minutku se nezastavi, nikdy se s nim nenudim.
Vydrzi si sam hrat hodne dlouho. A ma od miminka skvely smysl pro humor. Niceho a nikoho se neboji a nikdy nebreci bez duvodu. Je spolecensky, tvrdohlavy a i zachvaty vzteku umi predvest, ale nic hrozneho. ![]()
Můj manžel je ryba a tchýně stále zasněně vypráví, jaké byl neuvěřitelně hodné dítě (od narození). Neřval zbytečně, pozdějc si dokázál krásně sám hrát. Ale nevím, jestli to nevidí přes růžové brýle v porování s jejím druhým dítětem (mou švagrovou), která je lev ![]()
Já jsem ryba a dítě jsem byla hrozné - trucovité, ubunčené, tvrdohlavé, ostýchavé no jedním slovem děsné ![]()
Mám doma 2 Rybičky - dcerku a manžela. V okolí mám spoustu dalších Ryb, nějak mám na tyhle lidi štěstí, ale přitom jsou docela odlišní
Ale zpět k dcerce - jako malá byla celkem zlatá, sice je doteď taková živější, ale je společenská, celkem nekonfliktní, občas taková lítostivá. Je hodně citlivá. Ale tvrdohlavá a vzteklá umí být taky, zajímavý, že většina lidí (i ve školce) ji vnímá jako zlaté, šikovné, komunikativní dítko, ty horší vlastnosti si pak nechá nadoma na rodiče
Ale celkově je to skvělá osůbka ![]()
Snad nevadí, když sem písnu. Děti mám pannu a blížence, ale sama jsem ryba s ascendentem v býku. Ryby jsou nesmírně citlivé a proto hodně „nasávají“ atmosféru okolo. Někdo tomu říká odpadní koš zvěrokruhu, já to vidím tak, že jsme něco jako chameleoni. Nasáváme nejen atmosféru, ale i styl života, názory..... A všechno bereme dost opravdově. Jako mimi jsem byla hodně uplakaná, ale i máma si myslí, že to mohlo být její úzkostností. Býčci rádi papají, mají rádi okolo sebe hezké věci, harmonii a soulad. Jsou to většinou nekonfliktní milovníci života. Ale když si za něčím stojí, tak s nimi ńikdo nehne. Prosadí si svoje ne tím, že někoho přeperou, ale tím, že prostě neustoupí.
Myslím, že sem můžu napsat, znám dobře sama sebe.
Do takových 6,7 let, jsem byla vždycky zakřiklá, měla jsem rodiče s autoritou, takže jsem si nikdy nic nedovolila. Uměla jsem si hrát v pokoji třeba 3 hodiny sama. Stydlivost mi zůstala do dneška.
Ale 3., 4. třída na ZŠ už jsem začala být dost tvrdohlavá. Nerada se hádám, ale i tak si ráda udělám všechno podle svého, třeba i podvodem. Například - od 13 let jsem si chtěla obarvit vlasy na černo. Mamka mi to nikdy nedovolila, vždycky mi vzala tu nejtmavší hnědou, že mi to bude stačit. A nedavno jsem v obchodě proměnila lahvičky - do krabičky od hnědý jsem dala černou. Všechno vyšlo, mamka o ničem neví, má pocit, že je to tmavě hnědá a neřeší to.
Takto to dělám skoro se vším, nehádám se, ale když něco chci, jdu si za tím a prostě toho dosáhnu, nic a nikdo mi to nevymluví.
Jo, občas si připadám jako spratek, ale už se v tom asi nezměním.
Jinak miluju dobrý jídlo, svoje pohodlí a pěknej pokoj. A jsem sobec. To je asi moje nejhorší vlastnost, kterou má - jak jsem si všimla spousta býků.
Jsem býk..je mi 19 a chci miminko..:D..
Jako malá jsem byla ubulená, stydlivá holčička, která byla šíleně tvrdohlavá… momentálně jsem dost citlivá a rozbulí mě kdejakej film:D.,. Jsem společenská, ale mám jen vyhrazenou komunitku lidí, kteří si na nic nehrajou.. měla jsem období kdy jsem chodila každý víkend na diskotéku a tam si užívala života..:) Když něco chci, tak to získám a nebo nezískám… Nejsem trpělivá ohledně důležitých věcí…:D ale jsem trpělivá v maličkostech-háčkování čepičky… ale snažení dva měsíce mě přivádí k šílenství, chci mimčo hned:D
Nemám ráda když mi něco nevychází… strašně se mě dotknou věci který mi ublíží.. dokážu odpustit…ale dokážu se i zabejčit a nebavit se s někým hoooodně dlouho-stejně to pak skončí tak že to ahoj řeknu a do hádky nepůjdu:) radši se omluvím ikdyž jsem nic neudělala:) Toť vše:)
Jsem Býk a mám dvě Ryby
Občas v nich potkávám sama sebe-nemají rádi změny, ani jeden není extra šašek, jsou citliví.
Já jsem ryba a můj manža býk..krásná kombinace
já věčně hlavu v oblacích, zasněná, žiju si tak trochu ve svým vysněným světě…on nohama pevně na zemi, zodpovědný, je na něj spoleh…doplňujem se skvěle
u holek hodně záleží v jakým ascedentu se narodí, ne jen v jakým znamení. Každopádně já jako ryba můžu říct, že na mě dost sedí. Jako dítě jsem byla hodně stydlivá vůči cízím lidem, jít nakoupit a mluvit u toho byl pro mě horor. Dodnes hodně nerada třeba telefonuju s cizíma. Ryby jsou přecitlivělí, mají vlastní vnitřní svět kam rády utíkají. Nesnáší jakoukkoliv nespravedlivost, soucítí se vším živím /já třeba jako malá pohřbívala i mouchy a ronila u toho slzy/
zároveň jsou dost svobodomyslný, nemají rádi když se je snaží někdo spoutat a říkat jim co mají dělat, to jsem jako dítě nesnášela, vlastně i teď..pak jsem byla hrozně vzdorovitá až nepříčetná
ryby mají velký sklony k různým závislostem a neumí zacházet s penězmi. To vše na mě sedí a co znám ostatní ryby, tak na ně převážně taky