Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky holky, chodím i na jiné fórum a tam byla založená diskuze na toto téma. Šíleně mě to pobavilo a odlehčilo tak stereopyp všedního života ženy na mateřské prý dovolené ![]()
Pište výroky vašich milovaných dětiček, manžílků a všech co Vás pobavilo tak za mě: ![]()
Honzík (3,5roku) perlí skoro pokaždé když něco řekne ale tohle bylo moc už i na mě Smiling
Já málem zpadla ze židle
![]()
A naše první věta byla: Mami, prosím já chci kafe ![]()
Kafe=cacao
Jo super téma-už jsem si několikrát říkala, že by tu toto téma mohlo být ![]()
Taky si ráda přečtu vejšplechty ostatních malých mouder ![]()
Naše malá taky perlí poslední dobou-píšu to pro jistotu do sešitu…
Někdy před měsícem si manžel dával po večeři pivko a malá mu říká:Jéééé tati nepij pivo-budeš zase vožralej ![]()
A dobrý jsou takový ty hlášky, kdy je vidět ta mozková aktivita:Dneska Emička přišla a říkala:
Mami Péťa(náš kamarád) mi říká Emíku, nepochopí, že jsem Emička
![]()
Když si vzpomenu, že do dvou let nemluvila skoro vůbec-maximálně první slabiky-tak je to super-poslouchat mluvícího a přemýšlejícího človíčka ![]()
tak tohle řekla zase naše neteř když jí byli asi 3 roky(teď je jí už 12)
Myslím, že tu už taková diskuze byla, ale to neva:)..
No tak já si pamatuju, že můj bráška když byl malej tak babička pekla v troubě králíka, on koukal a povídá: „jé čičí“ (kočka)
hned všechny přešla chuť. ![]()
Mne vypravela minuly tyden babicka, jak sla s mym dvouletym bratrancem po parku a rikala mu:‚ja se ted budu muset jit vycurat nebo se pocuram‘ a bratranec na to: ‚to maminka a tatinek se nikdy nepocuravaj‘ ![]()
Pak se ji ptal:' babi a ty mas taky pindika?'
babicka:' nemam, ja jsem holcicka' a bratranec na to: ‚ty nejsi holcicka, ty jsi prece babicka‘ ![]()
Tak mě pobavil teď v týdnu starší syn-za pár měsíců 4 roky.Sedíme večer u tv a on na mě najednou: Mamí ty máš narozeniny? já mu na to říkám:kdepak,mám je až v říjnu,to mi bude 27 let a budu už stará, On mi na to řekl: ale né,ty nejsi stará!!!
Já plná radosti:jé ty jsi tak milý,to mě potěšilo
On: ale až dostaneš dort,tak stará budeš!!!
![]()
Moje dcera taky spadá mezi ty úžasníky, ze kterých když už něco vypadne, tak to stojí za to.. A dokonalý smysl pro to, to vytáhnout, když mě pekelně nasere.. s přítelem jsme se nastěhovali do společného bytu a pořídili si čistokrevnou kočku. Sophie pak jednou udělala hrozný bordel, pomalovala zrcadlo jogurtem, počkámala zeď vodovkama, rozházela hračky a zvládla to během 15ti minut.. tak jsem za ní nasraně letěla, ona (tehdy 3,5roku) se zcela vědomě otočila na naši kočičí šlechtičku a povídá „Sallinko, Ty jsi tak krásná a vyjímečná.. skoro jako maminka, víš?“ - zkuste být nasraní..
![]()
A nedávno se jí taky povedl neskutečný brajgl po celém obýváku, tak jsem si tam zoufale sedla na kraj křesla a říkám „jak je možné, že pořád uklízím a pořád je tady takový bordel, my tu musíme mít skřítka, co ho tu dělá“ - a Sophie (teď už 5 let) na zemi u omalovánek z toho bordelu říká „To budu asi já, já mám nejšpičatější uši..“ ![]()
@pemi9 píše:
No tak já si pamatuju, že můj bráška když byl malej tak babička pekla v troubě králíka, on koukal a povídá: „jé čičí“ (kočka)![]()
hned všechny přešla chuť.
tak ten je dokonalej
![]()
tak mě naše starší dítě dnes při večeři řeklo:
nekecej a jez! ![]()
Sly jsme do skolky a malej zase celou cestu mrcel a ja mu rikam,at uz jeticho,nebo ze me z nej uz klepne a ze je to hrozne.A on:ccc tak se bez ozrat ne?
(mneco nepiju
)
já jendou malýmu ráno nutila místo kakaa Caro - líčím mu jak je dobrý, zdravý, lepší než kakao nebo čaj, (zrovna na to i v telce běžela reklama - jak ho pije celá rodina) moc to ted nezabíralo a nakonec mi sladkým hláskem povídá (byly mu asi 3 roky) „maminko, tak si ho PIJ SAMA - KDYŽ TI TAK CHUTNÁ ale já ho teda pít nebudu“
a kamarádky malá svou maminku při tlačení na WC prej povzbuzovala slovy - „TLÁÁÁČ - UŽ TO BUDE… NO VIDÍŠ - ŠIKULKÁÁÁÁÁ“
to jsem myslela, že padnu když mi to líčila
v té době jí byly asi tři.. ![]()
@nicolinda píše:
a kamarádky malá svou maminku při tlačení na WC prej povzbuzovala slovy - „TLÁÁÁČ - UŽ TO BUDE… NO VIDÍŠ - ŠIKULKÁÁÁÁÁ“![]()
to jsem myslela, že padnu když mi to líčila
v té době jí byly asi tři..