Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Pipet
![]()
To jsi mi připomněla:
Prosila jsem Honzíka, aby mi přinesl kýbl na vytírání a on: „mami, mám školku s Mikalem, chápeš?“ a já na něj Honzíku prosím!!! A Honzík: „mami, seš fakt líná jako plase“ - to má od mojí mámky (říká to segře)
![]()
ahojky nedá mi nepřidat pár perliček od mého 3 letého synovce byl u rodičů od švagrové a tam povídá babičce rožni ať vidím tmu nebo ješte když jsme ho hlídali a chtěl jít na záchod tak vždycky šel někdo s ním a on najednou tak naštvaně bez mě (jakože chce jítt na wc sám) nebo když mu řeknu že pujdem natrhat králíkům pampelišku třeba tak on mi řekne teto neříkej to je to škaredé
nebo švagrová byla na srazu ze školy a hlídal brácha a malý mu říká tatínku už mě vážně zlobíš a už nezlob takové hlášky bych mohla psát ještě hodně dlouho ![]()
dneska dělal manžel na PC a dcerka-4 roky u něj seděla na židli a houpala nohama a furt do něj hučela kdy to bude mít, protože jí slíbil že ji pak vezme na kolo.Samozřejmě to spletl a povídá - no nazdar tak to můžu dělat znova- Lucka otočila oči vsloup a povídá- ty seš teda odborník ![]()
Tak já se válím smíchy
![]()
Taky něco přidám. Syn kamaráda, Tomíček, tehdy cca 3 roky. Hlídala jsem ho. Něco vyváděl a já mu říkám: „Tomičku, to nesmíš.“
T: „Teto Jančo, Ty seš tak hodná.“
Já: „Ty taky, Tomi, ale to se nedělá, to nesmíš.“
T: „Teto Jančo, já tě tak strašně miluju!!!“
A tohle mi řekl před sousedkou, která se nad tím úplně rozplývala, takže jsem mu to už pak fakt zakazovat nemohla ![]()
A bratr mého přítele, skoro 6 let, se bál bouřky a mamka mu vysvětlovala, že mají hromosvod, a ten by svedl blesk do země. A malej vystrčil hlavu z pod deku a říká: „A bude mrtvej krtek“ ![]()
Včera Vítek nemohl spát, tak jsme ho vzali do ložnice, načež se v půl 12 sbalil a odkráčel do pokojíčku se slovy ,,jdu si hrát čau"
@lleennttiillkkaa píše:
Včera Vítek nemohl spát, tak jsme ho vzali do ložnice, načež se v půl 12 sbalil a odkráčel do pokojíčku se slovy ,,jdu si hrát čau"
Jakou variantu jména má malý? Vítězslav nebo Vít?? Dík za odpověď a omlouvám se za OT.
@Marau píše:
Jakou variantu jména má malý? Vítězslav nebo Vít?? Dík za odpověď a omlouvám se za OT.
Vít, Vítězslav bylo moc dlouhý a navíc moc blízko termínu porodu, ale nakonec to je stejně jedno, pač místo 21 se narodil 9 a k svátku má stejně blízko ![]()
@lleennttiillkkaa Taky máme pro kloučka vybraného Víta, tak se ze zvědavosti ptám. ![]()
@Marau píše:
@lleennttiillkkaa Taky máme pro kloučka vybraného Víta, tak se ze zvědavosti ptám.
@KRML píše:
dneska dělal manžel na PC a dcerka-4 roky u něj seděla na židli a houpala nohama a furt do něj hučela kdy to bude mít, protože jí slíbil že ji pak vezme na kolo.Samozřejmě to spletl a povídá - no nazdar tak to můžu dělat znova- Lucka otočila oči vsloup a povídá- ty seš teda odborník
@lleennttiillkkaa píše:Výborná volba
Známá má syna, a ten je VÍTEK. Už je teda starší a vím, že tenkrát s tím měli hrozný problémy…
@Salvaje píše:
Známá má syna, a ten je VÍTEK. Už je teda starší a vím, že tenkrát s tím měli hrozný problémy…
Já chtěla taky vyloženě Vítka, ale jak jsem nad tím přemýšlela, tak jsem došla k tomu, že je to zbytečný. Stejně mu Víte nikdo neříká, každý mu říká Vítku nebo Víťo a v dospělosti by se rozčiloval, že má debilně zdrobnělý jméno.
@lleennttiillkkaa píše:
Já chtěla taky vyloženě Vítka, ale jak jsem nad tím přemýšlela, tak jsem došla k tomu, že je to zbytečný. Stejně mu Víte nikdo neříká, každý mu říká Vítku nebo Víťo a v dospělosti by se rozčiloval, že má debilně zdrobnělý jméno.
Právě jsme se bavili úplně stejně ![]()
Teda že ráno bylo katastrofální a celej den tu bloumám bez nálady tak se tu tet už válim smíchy
Takže dííík a jen co si něco vybavim tak napíšu bude toho hafec ale tet zrovna mně nic nenapadá
![]()
@Petra1239
Jsem ráda, že to splnilo svůj účel ![]()
Jinak Honzík perlí každý den x-krát
Jako teď … Ho taťka oblíká a on „táto, musím hubnout mám špeky a ty máš taky špeky - tady“ ![]()