Perličky našich dětí :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
6.5.12 16:19

Když byl brácha v 1. třídě a učil se doma s mamkou písmenka, tak ho to stráááášně nebavilo.
Mamka: Co je tohle za písmenko?
Brácha: Malé b
M.: A tohle?
B.: Velké C
M.: A ještě tohle?
B.: Malé zasrané s!!!
:lol: :lol: :lol:
Nebo na vánoce, když dostal takovou autodráhu a k tomu bylo plno značek, které se různě rozestavěli, tak u toho ležel na břichu, ruce pod bradou, autíčko jezdilo a on říká: Kůůůůrva to je značek! 8o (to mu byli 4) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
6.5.12 16:51
@Salvaje píše:
Tak já se válím smíchy :pankac: :pankac: :pankac:

Taky něco přidám. Syn kamaráda, Tomíček, tehdy cca 3 roky. Hlídala jsem ho. Něco vyváděl a já mu říkám: „Tomičku, to nesmíš.“
T: „Teto Jančo, Ty seš tak hodná.“
Já: „Ty taky, Tomi, ale to se nedělá, to nesmíš.“
T: „Teto Jančo, já tě tak strašně miluju!!!“
A tohle mi řekl před sousedkou, která se nad tím úplně rozplývala, takže jsem mu to už pak fakt zakazovat nemohla :)

A bratr mého přítele, skoro 6 let, se bál bouřky a mamka mu vysvětlovala, že mají hromosvod, a ten by svedl blesk do země. A malej vystrčil hlavu z pod deku a říká: „A bude mrtvej krtek“ :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marishka89
10.5.12 18:57

holky já z toho tady nemůžu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: taky přidám trošku do mlýna. Mám tedy roční holčičku, takže ta ještě nemluví, ale kdysi jsem hlídala známým dcerky (2 a 3 roky) ta mladší michalka usnula a ta strší ne a ne spát, tak jsem pověřila dohledem nad Miškou bráchu a s tou starší Sašenkou vyrazila ve dvě ráno do soukromé vinotéky kde naši se známýma pobývali :D Po cestě se mě ptala na každou věc, budovu, klasické „a plooooč?“… Došly jsme na náměstí, kde stojí kašna. Saša hned - „A co je támhle to??“
„To je kašna Saší.“
„Kašna… a co to je na ní?“
„To je morovej sloup“
„A na co?“
„No víš, to je proti moru, na památku, aby ho to od lidí zahnalo…“
„A co je to mor?“
Uf… začala jsem vykládat doslova rukama nohama :D
„No to tu bylo dřív víš, to byli uuuuplně všichni lidi mooooc nemocný. Víš, jako když jsi třeba nemocná ty nebo maminka, nebo táta, ale tohle měli uuuplně všichni a moc to bylo ošklivý ta nemoc…“
Saša na mě koukala se založenýma ručkama jako na naprostýho idiota, pak jen pokrčila rameny a prohodila:
„Hm… prostě EPIDEMIE!“ 8o 8o 8o :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
14777
10.5.12 19:01
@Marishka89 píše:
holky já z toho tady nemůžu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: taky přidám trošku do mlýna. Mám tedy roční holčičku, takže ta ještě nemluví, ale kdysi jsem hlídala známým dcerky (2 a 3 roky) ta mladší michalka usnula a ta strší ne a ne spát, tak jsem pověřila dohledem nad Miškou bráchu a s tou starší Sašenkou vyrazila ve dvě ráno do soukromé vinotéky kde naši se známýma pobývali :D Po cestě se mě ptala na každou věc, budovu, klasické „a plooooč?“… Došly jsme na náměstí, kde stojí kašna. Saša hned - „A co je támhle to??“
„To je kašna Saší.“
„Kašna… a co to je na ní?“
„To je morovej sloup“
„A na co?“
„No víš, to je proti moru, na památku, aby ho to od lidí zahnalo…“
„A co je to mor?“
Uf… začala jsem vykládat doslova rukama nohama :D
„No to tu bylo dřív víš, to byli uuuuplně všichni lidi mooooc nemocný. Víš, jako když jsi třeba nemocná ty nebo maminka, nebo táta, ale tohle měli uuuplně všichni a moc to bylo ošklivý ta nemoc…“
Saša na mě koukala se založenýma ručkama jako na naprostýho idiota, pak jen pokrčila rameny a prohodila:
„Hm… prostě EPIDEMIE!“ 8o 8o 8o :roll: :lol:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
28.6.12 16:43

Moje pětiletá sestřenice taky občas pěkně zaperlí :D

Jednou jí její maminka uklízela pokojíček, ona se postavila do dveří a říká jí:,,Nooo…takhle má správná máma fungovat!" :mrgreen:

Nebo jsme spolu byli v bazénu a ona se potopila pod vodu, když se vynořila, ptala jsem se jí: „Kdepak jsi byla?“ a ona mi na to odpověděla: „V potopě“ :P :mrgreen:

Při výletu na kolách se zase chtěla zeptat svého bratrance jestli mu není v helmě teplo, místo toho z ní ale vypadlo: „A Jiřikůů, není Ti v tý teple helmo?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
23.3.18 11:33

Kamarádka byla na festivalu, a všimla si plačícího kluka, který se ztratil. Tak se nabídla, že mu maminku pomůže najít. Zeptala se, co má maminka na sobě a chlapeček jí řekl: „Má na sobě takový krém, po kterém, když se namaže, tak jí zhnědne obličej.“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí