Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Vítku co by sis dal k večeři? Žábu.
Vítku už to máš spapaný? Ještě ne. No a co ti teda zbývá na talířku? Žížala.
Táta přichází domu z práce a Vítek volá čau Vojtíku ty už jsi doma?
No a čím mě dostal nedávno, ale to není zas až tak vtipný. Měl nemocnýho pindíka a u sousedů povídá, že má teda nemocnýho pindíka, že mu to udělal nějaký pán
Pak ho dávám smrkat a vzadu mu držím hlavu a on volá maminko už mi prosím tě neubližuj
https://www.emimino.cz/…-deti-11836/
Tady je ta diskuze, když se chci pobavit, zabrousím na ní, náš prcek ještě nemluví, ale o neteři bych mohla psát do nekonečna. Nedávno se točila na vrzavém křesle, tchýně nic neřekla, ale podívala se na ní takovým znuděným pohledem a malá říká: Co se ti zase nelíbí? ![]()
Její sestra koukala na Mrazíka, byla reklama a přišla za tchýni do kuchyně a říká ji: Nic neumíš, blbě čumíš… (macecha tak nadávala Nastěnce), no ale tchýně lapala po dechu ![]()
Tak to je mazec
Prej „budeš zas vožralej“
luxus, prostě - jsem si málem cvrnkla jak jsem se tlemila ![]()
Jinak všechny jsou fakt luxusní a nějak nám s manžou hlava nebere jak už dokáží myslet a vše si patřičně spojit.
Taky jsem si vzpomněla: Jela jsem autobusem a Honzík si prdnul a na celej bus: Mamí, já si prdnul a tady to nějak smldí ![]()
Potom jsem jela zpátky a sedla si k němu paní a pořád se ptala jak se jmenuje miminko a zda je to sestřička a nebo bratříček a odpověděl: „nevím hm?, ale má pipinu a já mám pipíka a včela jsem Bábince (Gábince) myl pipinu a mamka plděla do záchodu“
myslela jsem, že se propadnu hanbou
@petula.bir píše:
@Ditta77Tak to je mazec
Prej „budeš zas vožralej“
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
luxus, prostě - jsem si málem cvrnkla jak jsem se tlemila
Jinak všechny jsou fakt luxusní a nějak nám s manžou hlava nebere jak už dokáží myslet a vše si patřičně spojit.
Taky jsem si vzpomněla: Jela jsem autobusem a Honzík si prdnul a na celej bus: Mamí, já si prdnul a tady to nějak smldí
Potom jsem jela zpátky a sedla si k němu paní a pořád se ptala jak se jmenuje miminko a zda je to sestřička a nebo bratříček a odpověděl: „nevím hm?, ale má pipinu a já mám pipíka a včela jsem Bábince (Gábince) myl pipinu a mamka plděla do záchodu“![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
myslela jsem, že se propadnu hanbou
naše skoro 4letá dcerka asistovala tátovi když doma něco kutil,pujčila si vrtačku a odložila ji an zem. manžel povídá: sakra nedávej mi to pod nohy. odpověď: dyť sem to položila an zem,tak se nezblázni táto..... mmch samozřejmě mu ji dala přímo pod nohy ![]()
@magda82
Asi to vidí i nás … ani si to neuvědomíme
a řekla jsem, že od tý doby nebudu jezdit busem ![]()
@spiky01
přesněěěě, předělváme sklep a manža tam dělal něco se zbíječkou a Honzík chtěl taky tak mu manža řekl, že až to uzvedne tak mu to půjčí a Honzík. „nene táto ty kecáš“
Mrazík pobavil nejvíc - nic neumíš, blbě čumíš
![]()
@lleennttiillkkaa píše:
Měl nemocnýho pindíka a u sousedů povídá, že má teda nemocnýho pindíka, že mu to udělal nějaký pánPak ho dávám smrkat a vzadu mu držím hlavu a on volá maminko už mi prosím tě neubližuj
DOKONALÝ ![]()
to mi připomnělo - Niki když jí oblíkám nebo prostě dělám něco co nechce (odsávám nos atd..) tak křičí NECH JÍÍÍ - nebo volá POMÓC (ještě jí nejsou ani dva) pochytila to, že my tak stále řvem na jejího brášku, kterej za ní imrvere lítá, ona mu utíká a ječí, nebo on jí bere věci a prostě ze mě bezmyšlenkovitě vyletí NECH JÍÍ… to POMÓC nevim kde sebrala, ale lidi to ohromně baví ![]()
Jen z poslední doby: (2 roky a 4 měsíce, velmi zdatný mluvka)
J byl hrozně protivnej, ufňukanej, nebylo mu dobře, rýma a kašel. Od rána si vymejšlel kraviny, nebyla s ním rozumná řeč a tak jsem mu řekla, že je dneska strašně protivnej. Odpověděl mi dost ukřivděným hlasem: Nejsem protivnej, jsem nemocnej. Je mi rýmička.
Chceš namazat máslem chleba nebo rohlík? Odpověď: Máslo nepoužívám.
Na procházce mi z ničeho nic říká: Maminko, mám nápad. Zapálím tě sirkou, až shoříš s pampeliškou v kapse.
Na návštěvě u kamarádky říkám při příchodu: Jáchyme sedni si na zem, já tě přezuju do bačkůrek. Maminko nesednu. Teto vyluxuj si ten bordel.
Na vedle sedícího chlapečka v autobuse, který byl tak nacpanej cestujícími, že praskal ve švech: Chlapečku, podívej se, mám deštník s pinďourem. (Deštník má obrázky postaviček z Čtyřlístku a celý autobus samozřejmě zajímalo, jakej ten pinďour tam teda je…)
Perlí prakticky nonstop, tohle jen co si tak vybavuju za poslední dny… ![]()
Tak nase skoro 4leta dceruska,zhruba pred mesicem za mnou prisla a spustila:maminko ja cekam miminko a ja rikam to neni mozny vzdyt si se s nikym nepusinkovala a ona jo s tatinkem cekame ![]()
Týnka- tak to je luxus
![]()
naše madam 4 roky- byli jsme u rodičů na obědě a manžel stál u topení, já k němu přišla dala mu pusu .Lucinka seděla u stolu a viděla nás a prohlásila- noooo jen to tady ukažte jak se umíte tulit!!! ![]()
když jsme čekali honzíka chtěla hrozně seetřičku,takže ted má jasno- mami až já budu těhotná budu mít v bříšku Adélku a mami kde budu rodit- v porodnici nebo doma? a kde budu bydlet? a já no tak tvůj ženich bude mít třeba byt a Lucinka- ale barák by byl lepší, vid?
@KRML Šikovná
no to je jasný, že barák by byl lepší
![]()
A mě se Honzík narodil 3.12.2008 a Gabča 18.11.2011 a 8.11. jsem měla TP podle UTZ ![]()
Holky, fakt z těch našich dětiček nemůžu
![]()
Kač ještě pořádně nekecá, teprve začíná , ale jednoslovné odpovědi co má a xichtíky k tomu ![]()
Ale mám jednu svoji hlášku - bylo mi cca 2,5-3 roky. Brácha je o 2 roky mladší a klubal s emu dupačkama paleček ven. Můj komentář:
Kuba má palec tam, co má díru. Mamta to zašije špendlem a nitěm
![]()
O víkendu volala moje babi a chtěla mluvit i s Majdou…
Tak co, Madlenko, jak se máš?
- Blbě, já mám holečku, děda má s*ačku a Macík blije!
(Malá měla teplotu, přítelův taťka nějaké trávicí potíže a kocour byl po narkóze a bylo mu z ní špatně…)
![]()
Přesazovala jsem v kuchyni kytku a rozsypala jsem hlínu po podlaze…
- Majdí, dones mi smetáček prosímtě… - Je tam naproti záchodu na chodbě.
- Joo… (volá z chodby) - Ten zelený???
- Jo, zelený.
- (opět z chodby) - Mamííí, ale on kapééé!
A nakráčela do kuchyně se záchodovou štětkou
(tu máme taky zelenou…) ![]()