Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Přeju všem hezký večer.
Mám osmiletého syna a poslední dobou mě udivuje jednou věcí…
Naprosto nevnímá detaily-právě třeba to co má na sobě.
Příklad:jde na trénink a když ho vyzvedávám,tak má na sobě CIZÍ džíny!!!!
Jak to?On nevěděl,že nejsou jeho.
Je to vůbec možné?Je možné si něco oblékat a přitom to „nevidět“???
Jasně,je to kluk a je mi jasný,že hadříky neřeší,ale i tak mi to přijde neuvěřitelné.Někdy právě až k smíchu…
Má někdo z Vás doma taky takového „exota“???? ![]()
Nebo tropí Vaše děti něco podobně divného???
Já mám desetiletého už je to trošku lepší, jednou přišel domů s aktovkou,která byla spolužáka. Já už nemám sílu ![]()
my mámě pětileťáky, taky chodí na trénink, fotbalový, a naštěstí si své věci pozná, tak přijde ze šatny ve svém.
Ale zas se mu stává, že prijde z půlkou věcí, prostě něco tam občas nechá ![]()
Holky, to neni jen u malejch kluku, to je i u dospelych chlapu!
Priklad: jak se nam narodil malej, poslala jsem manzela do obchodu koupit dudlik. Prinesl ruzovy! Ptam se ho, proboha, proc jsi prinesl ruzovy dudlik? A on: on je ruzovy? Toho jsem si nevsim…
No je toto normalni? ![]()
Hmmm, mám 3,5 letého a ten svoje věci bezpečně pozná.
Dokonce u každého nového trička, co mu dávám, ječí, že toto ne, že toto nemá rád, že vůbec nemá nové věci rád, že chce něco jiného… (platí to i u kalhot, bot atd.) Dnes jsem ho třeba musela přesvědčovat na kraťase, že ty ale zná, že je nosil už vloni (to zapomněl), že ty nejsou nové, že jsou opravdu jeho a že je má rád!
A ne, autista není. ![]()
Že by se to jako věkem zhoršilo?
Že později zchlapovatí a přestane to rozlišovat… ![]()
Holky,neklesejte na mysli. Je to asi úplně normání. Dělám ve škole a už se mockrát stalo,že jsme hledali určitou bundu i 1/2 hodiny a nakonec jsme (po dlouhém „vyšetřování“) zjistili,že přišel v nějaké úplně jiné.Dokonce jsme měli případ,že přišel jenom v mikině a hledali jsme bundu - která byla doma.Ještě že jsme nehlásili „krádež“ na policii. A těch věcí co zbývá ve třídách a „ničí“ nejsou. A i když je to podepsané,tak mi tvrdí,že to není jeho. Fakt je,že jsou to hlavně kluci.Možná z toho vyrostou.Takže Kecalko buď v klidu. Nejsi v tom sama.
Mě kolkrát až dostane co on „dokáže“.
Vyndala jsem letní boty z loňska.Moje a jeho.Řekla jsem mu,ať si ty svoje vyzkouší ať vím jestli jsou ještě použitelný…
A on???Nandaval si ty moje!!!!
No,aspoň vidíš,že je to opravdový chlap. Neřeší takové prkotiny. ![]()
@Phoebe13 píše:
Mě kolkrát až dostane co on „dokáže“.
Vyndala jsem letní boty z loňska.Moje a jeho.Řekla jsem mu,ať si ty svoje vyzkouší ať vím jestli jsou ještě použitelný…
A on???Nandaval si ty moje!!!!
Tak ten je dobrej!
Hele, von tě jenom zkouší, ne? ![]()
@myroušek
Myslím, soudě dle mého 22 letého bratra, že z toho nevyrostou. ![]()
Ten měl přítelkyni v obchodě pohlídat kabelku, když si šla zkoušet oblečení do šatny. Ještě mu zdůrazňovala, aby ji nikde neodkládal, že tam má hodně peněz ![]()
Chtěla po něm donést jinou velikost trička, které si zkoušela a on tu kabelku nechal na židličce před kabinkou. Ona si jí všimla, vzala ji k sobě a pak mu říká:
Ondřeji, kde máš moji kabelku?! ![]()
A on prý vůbec nevěděl, že měl nějakou kabelku hlídat.
![]()
To samé, když mu mamka řekla: Když jdeš ven, vezmi vyhodit odpadky, jsou za dveřma. No myslíte, že je vzal? A to bylo tak 3 min. před tím, než vyšel z bytu. ![]()
@lovesmile Tvůj příspěvek mě pobavil.Asi máš pravdu. Někteří z toho nevyrostou,ale naděje umírá poslední. Snad jeden ze sta by z toho mohl vyrůst.A už to by byl úspěch. ![]()
Asi to věkem nepřejde, manželovi pořád peru nějaká mě neznámá trička z fotbalu, pak je jak blb pečlivě žehlím, aby je vrátil v pořádu majiteli (jinak jeho fuj věci na fotbal fakt nežehlím), po dalším tréninku je cizí tričko zas u nás. Tuhle věším na šňůru 2 stejná, on že to jedno asi omylem sebral spoluhráči, po dalším tréninku má zase dvě, mezitím on zjistil, že jeho není ani jedno, že omylem sebral obě. Snad si takhle nemění i trenky
.
@lovesmile píše:
@myroušek
Myslím, soudě dle mého 22 letého bratra, že z toho nevyrostou.
Ten měl přítelkyni v obchodě pohlídat kabelku, když si šla zkoušet oblečení do šatny. Ještě mu zdůrazňovala, aby ji nikde neodkládal, že tam má hodně peněz
Chtěla po něm donést jinou velikost trička, které si zkoušela a on tu kabelku nechal na židličce před kabinkou. Ona si jí všimla, vzala ji k sobě a pak mu říká:
Ondřeji, kde máš moji kabelku?!
A on prý vůbec nevěděl, že měl nějakou kabelku hlídat.![]()
![]()
To samé, když mu mamka řekla: Když jdeš ven, vezmi vyhodit odpadky, jsou za dveřma. No myslíte, že je vzal? A to bylo tak 3 min. před tím, než vyšel z bytu.
To dela muj manza porad takove veci
Dam spat malou,rikam zapni chuvicku,jdu do vany.Manzelova odpoved,jasny.Prijdu dolu a co myslite,je vypnuta.Spinave pradlo v loznici,rikam to ho nemuzes odnest do koupelny?(tam mame kos na pradlo spinave)Tak je tam odnesl,ja se jdu koupat a kde je obleceni?Na zemi pred kosem ![]()
Ale to uz je samozrejme jine tema
.Omlouvam se za vyruseni probihajici diskuze.
@Samamama píše:
Asi to věkem nepřejde, manželovi pořád peru nějaká mě neznámá trička z fotbalu, pak je jak blb pečlivě žehlím, aby je vrátil v pořádu majiteli (jinak jeho fuj věci na fotbal fakt nežehlím), po dalším tréninku je cizí tričko zas u nás. Tuhle věším na šňůru 2 stejná, on že to jedno asi omylem sebral spoluhráči, po dalším tréninku má zase dvě, mezitím on zjistil, že jeho není ani jedno, že omylem sebral obě. Snad si takhle nemění i trenky.
A zajímavý je, že to tričko nechybí ani tomu druhému spoluhráči. ![]()
@lovesmile Asi má nějaké od jiného spoluhráče a ten zas od jiného a ten než zjistí,že žádné nemá je trénink a „pořídí“ si nové a tak pořád dokola.