Taky vaše děti neví, co mají na sobě?

919
28.4.12 21:49

Taky Vaše děti "neví" co mají na sobě???

Přeju všem hezký večer.
Mám osmiletého syna a poslední dobou mě udivuje jednou věcí…
Naprosto nevnímá detaily-právě třeba to co má na sobě.
Příklad:jde na trénink a když ho vyzvedávám,tak má na sobě CIZÍ džíny!!!!
Jak to?On nevěděl,že nejsou jeho.
Je to vůbec možné?Je možné si něco oblékat a přitom to „nevidět“???
Jasně,je to kluk a je mi jasný,že hadříky neřeší,ale i tak mi to přijde neuvěřitelné.Někdy právě až k smíchu…
Má někdo z Vás doma taky takového „exota“???? ;)
Nebo tropí Vaše děti něco podobně divného???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1610
28.4.12 21:55

Já mám desetiletého už je to trošku lepší, jednou přišel domů s aktovkou,která byla spolužáka. Já už nemám sílu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
28.4.12 22:05

my mámě pětileťáky, taky chodí na trénink, fotbalový, a naštěstí si své věci pozná, tak přijde ze šatny ve svém.
Ale zas se mu stává, že prijde z půlkou věcí, prostě něco tam občas nechá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
28.4.12 22:05

Holky, to neni jen u malejch kluku, to je i u dospelych chlapu!
Priklad: jak se nam narodil malej, poslala jsem manzela do obchodu koupit dudlik. Prinesl ruzovy! Ptam se ho, proboha, proc jsi prinesl ruzovy dudlik? A on: on je ruzovy? Toho jsem si nevsim…
No je toto normalni? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
28.4.12 22:11

Hmmm, mám 3,5 letého a ten svoje věci bezpečně pozná. :think: Dokonce u každého nového trička, co mu dávám, ječí, že toto ne, že toto nemá rád, že vůbec nemá nové věci rád, že chce něco jiného… (platí to i u kalhot, bot atd.) Dnes jsem ho třeba musela přesvědčovat na kraťase, že ty ale zná, že je nosil už vloni (to zapomněl), že ty nejsou nové, že jsou opravdu jeho a že je má rád!

A ne, autista není. :jazyk:

Že by se to jako věkem zhoršilo? :jazyk: Že později zchlapovatí a přestane to rozlišovat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
28.4.12 22:13

Holky,neklesejte na mysli. Je to asi úplně normání. Dělám ve škole a už se mockrát stalo,že jsme hledali určitou bundu i 1/2 hodiny a nakonec jsme (po dlouhém „vyšetřování“) zjistili,že přišel v nějaké úplně jiné.Dokonce jsme měli případ,že přišel jenom v mikině a hledali jsme bundu - která byla doma.Ještě že jsme nehlásili „krádež“ na policii. A těch věcí co zbývá ve třídách a „ničí“ nejsou. A i když je to podepsané,tak mi tvrdí,že to není jeho. Fakt je,že jsou to hlavně kluci.Možná z toho vyrostou.Takže Kecalko buď v klidu. Nejsi v tom sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
28.4.12 22:15

Mě kolkrát až dostane co on „dokáže“.
Vyndala jsem letní boty z loňska.Moje a jeho.Řekla jsem mu,ať si ty svoje vyzkouší ať vím jestli jsou ještě použitelný…
A on???Nandaval si ty moje!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
28.4.12 22:19

No,aspoň vidíš,že je to opravdový chlap. Neřeší takové prkotiny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
28.4.12 22:20
@Phoebe13 píše:
Mě kolkrát až dostane co on „dokáže“.
Vyndala jsem letní boty z loňska.Moje a jeho.Řekla jsem mu,ať si ty svoje vyzkouší ať vím jestli jsou ještě použitelný…
A on???Nandaval si ty moje!!!!

Tak ten je dobrej! :pankac: Hele, von tě jenom zkouší, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
28.4.12 22:21

@myroušek
Myslím, soudě dle mého 22 letého bratra, že z toho nevyrostou. :mrgreen:
Ten měl přítelkyni v obchodě pohlídat kabelku, když si šla zkoušet oblečení do šatny. Ještě mu zdůrazňovala, aby ji nikde neodkládal, že tam má hodně peněz :!
Chtěla po něm donést jinou velikost trička, které si zkoušela a on tu kabelku nechal na židličce před kabinkou. Ona si jí všimla, vzala ji k sobě a pak mu říká:
Ondřeji, kde máš moji kabelku?! 8o
A on prý vůbec nevěděl, že měl nějakou kabelku hlídat. :roll: :mrgreen: :mrgreen:
To samé, když mu mamka řekla: Když jdeš ven, vezmi vyhodit odpadky, jsou za dveřma. No myslíte, že je vzal? A to bylo tak 3 min. před tím, než vyšel z bytu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
28.4.12 22:27

@lovesmile Tvůj příspěvek mě pobavil.Asi máš pravdu. Někteří z toho nevyrostou,ale naděje umírá poslední. Snad jeden ze sta by z toho mohl vyrůst.A už to by byl úspěch. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
28.4.12 22:30

Asi to věkem nepřejde, manželovi pořád peru nějaká mě neznámá trička z fotbalu, pak je jak blb pečlivě žehlím, aby je vrátil v pořádu majiteli (jinak jeho fuj věci na fotbal fakt nežehlím), po dalším tréninku je cizí tričko zas u nás. Tuhle věším na šňůru 2 stejná, on že to jedno asi omylem sebral spoluhráči, po dalším tréninku má zase dvě, mezitím on zjistil, že jeho není ani jedno, že omylem sebral obě. Snad si takhle nemění i trenky :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
28.4.12 22:35
@lovesmile píše:
@myroušek
Myslím, soudě dle mého 22 letého bratra, že z toho nevyrostou. :mrgreen:
Ten měl přítelkyni v obchodě pohlídat kabelku, když si šla zkoušet oblečení do šatny. Ještě mu zdůrazňovala, aby ji nikde neodkládal, že tam má hodně peněz :!
Chtěla po něm donést jinou velikost trička, které si zkoušela a on tu kabelku nechal na židličce před kabinkou. Ona si jí všimla, vzala ji k sobě a pak mu říká:
Ondřeji, kde máš moji kabelku?! 8o
A on prý vůbec nevěděl, že měl nějakou kabelku hlídat. :roll: :mrgreen: :mrgreen:
To samé, když mu mamka řekla: Když jdeš ven, vezmi vyhodit odpadky, jsou za dveřma. No myslíte, že je vzal? A to bylo tak 3 min. před tím, než vyšel z bytu. :mrgreen:

To dela muj manza porad takove veci :) Dam spat malou,rikam zapni chuvicku,jdu do vany.Manzelova odpoved,jasny.Prijdu dolu a co myslite,je vypnuta.Spinave pradlo v loznici,rikam to ho nemuzes odnest do koupelny?(tam mame kos na pradlo spinave)Tak je tam odnesl,ja se jdu koupat a kde je obleceni?Na zemi pred kosem :mrgreen:
Ale to uz je samozrejme jine tema :D.Omlouvam se za vyruseni probihajici diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
28.4.12 22:38
@Samamama píše:
Asi to věkem nepřejde, manželovi pořád peru nějaká mě neznámá trička z fotbalu, pak je jak blb pečlivě žehlím, aby je vrátil v pořádu majiteli (jinak jeho fuj věci na fotbal fakt nežehlím), po dalším tréninku je cizí tričko zas u nás. Tuhle věším na šňůru 2 stejná, on že to jedno asi omylem sebral spoluhráči, po dalším tréninku má zase dvě, mezitím on zjistil, že jeho není ani jedno, že omylem sebral obě. Snad si takhle nemění i trenky :mrgreen: .

A zajímavý je, že to tričko nechybí ani tomu druhému spoluhráči. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
28.4.12 22:43

@lovesmile Asi má nějaké od jiného spoluhráče a ten zas od jiného a ten než zjistí,že žádné nemá je trénink a „pořídí“ si nové a tak pořád dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí