Dítě celý den nečůrá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
314
31.8.17 17:17

dítě celý den nečůrá

Dobry den.Cim to prosim je, kdyz dite pres den necura? Maly ma ctyri roky. Vypije tak litr pres den a je schopny se jit vycurat az po celem dni vecer. 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7527
31.8.17 17:40

Tak to bys asi měla řešit s pediatrem a ne na emiminu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
31.8.17 17:43

@jezevinka To mi moc v pořádku nepřipadá…Zajdi za pediatrem, ať vás někam pošle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
31.8.17 17:47

@jezevinka Mě to dělala dcerka, když se naučila chodit na nočník. Také chodila jen ráno a večer, ale to měla 21 měsíců. Byla jsem z toho na prášky, naštěstí to asi za měsíc přestalo. Zkus se ho zeptat, proč nechce chodit čůrat, třeba se něčeho boji nebo ho to při čurani boli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
31.8.17 17:48

@medunka23 to se samozrejme optam. Zaclo to az ted. Jindy v pohode. Takze jsem se chtela optat i tady, jestli s tim nema nekdo zkusenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
31.8.17 17:56

@Michalka80 reknu pojd a nechce.Kdyz ho zatahnu at jde tak v pohode. Nestezuje si ze by ho u toho neco bolelo. Jinak proc se mu nechce to mi bohuzel nerekne.To s jeho vyv. dysfazii slovne nezvladne.Je to za posledni dva dny. Predtim v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
31.8.17 18:04

No, jestli za celý den vypije litr a teď je jeste dost horko, tak to vypotí a tak se mu třeba fakt nechce… :think: Prý je fyziologické, jít cca 4krat za den, časté močení taky není nic moc…ale nejlépe bude poradit se s lékařem! Držím palce, ať je synek v pořádku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
31.8.17 18:23

Dcera (6) chodí taky málo, dokáže večer v 8 vypít hrnek čaje, spát až do rána a na malou půjde třeba až v 10 - 2 hodiny po probuzení. Má to po manželovi, můžu jim to jen závidět. Starší je uchcaná po mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
31.8.17 18:32

Znam take kluka(5,5 let) a dle me take cura malo.Moc je tmave zluta az oranzova, samozrejme velmi aromaticka.Pije dost, cele roky cura prumerne 3× denne. O kakani ani nemluvim. Nejsem jeho matka, tak neresim. Kdyby slo o moje dite, tak uz jsem u pediatra tak pred 2 lety.Dle me, to no normalni neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
31.8.17 20:14

Muzu se zeptat kolikrat cura vase dite? Syn 4 roky cca 4× denne…moc ma normalni, zlutou, nesmrdi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
1.9.17 00:04

@Michalka80 moc dekuji Miski.No vecer byl pak 2×…Mozna je to i tim.ze cele prazdniny byl se mnou a ted je vely tyden u babi v jinem prostredi. Uvidim co o vikendu a kdyztak pofrcime k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
1.9.17 00:04

@valina1 normalne vzdy chodil tak 3c denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
1.9.17 09:01
@jezevinka píše:
@Michalka80 moc dekuji Miski.No vecer byl pak 2×…Mozna je to i tim.ze cele prazdniny byl se mnou a ted je vely tyden u babi v jinem prostredi. Uvidim co o vikendu a kdyztak pofrcime k doktorce.

Nechci být zla, ale jestli je vaše babi jak ta naše, tak se nedivím, že necura… Ta naše se hlavně snaží, aby děti pěkně papaly, to je pro ni priorita c.1, na pití hodně zapomíná. Dřív to tak bylo, pitný režim se vůbec neřešil. Dneska už se ochladilo, synka ohlidas, aby pěkně pil a uvidíš, snad se to zlepší!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.22 11:12

Dobrý den chtěla bich se zeptat mám 2 letou dceru je po operaci zanoření stomie už vod utetry, cefku mnela jen 3 dny a 4 den se mi bez ní nevicura a de jí něco zeleného z pochvy máte někdo nakou skusenost nebo něco co Bi nám pomohlo??? :( :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí