Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pokud bych ho nechala doma, tak jedině prarodičům, případně třeba u sourozence, prostě úzká rodina, ale to mluvím o dítěti tak 4+
devítiměsíční bych vzala sebou nebo spíš nikam nejela, Turecko neuteče a bude tam i za pár let
Tak nikam nejezdi, řešíš to pořád dokola holt jednou budeš sedět doma ![]()
A jinak s takgle malým mimcem bych k moři nejela a ani ho na takovou dobu nenechala babickam. Na dělá dovolenou bez kluka jsme jeli prvně v jeho 2 letech. K moři i s klukem ve 3,5 a přišlo mi to tak akorát (moře stejně neocenil).
@Krrys Já bych bez takhle malého dítěte nikam nejela a poku bych měla obavu, že tu cestu nezvládne dobře, zůstala bych doma ![]()
Jsem matka krkavec, ale v 9. měsících má dítě období separační úzkosti a na dovolenou bych teda bez dítěte nejela. Pokud tím prof. myslíš profesionální chůvu, to už tuplem ne.
Jsi vůbec normální? Ještě před pár dny jsi chtěla jet busem s mimčem, teď ho nechat někomu cizímu…
je pro tebe tak životně důležitý jet s chlapem k moři? Buď všichni, nebo nikdo, když nemáte hlídání, na které je malá zvyklá
Asi jsem fakt mimo
@Bejbyy píše:
Jsi vůbec normální? Ještě před pár dny jsi chtěla jet busem s mimčem, teď ho nechat někomu cizímu…je pro tebe tak životně důležitý jet s chlapem k moři? Buď všichni, nebo nikdo, když nemáte hlídání, na které je malá zvyklá
Asi jsem fakt mimo
Nejsi, podle je mimo někdo jiný ![]()
Vzala bych dite sebou. Pokud bych si chtela odpocinout tak max babicce u ktere by pra idelne bylo a znalo ji, zadnym znamym.
@Bejbyy píše:
Jsi vůbec normální? Ještě před pár dny jsi chtěla jet busem s mimčem, teď ho nechat někomu cizímu…je pro tebe tak životně důležitý jet s chlapem k moři? Buď všichni, nebo nikdo, když nemáte hlídání, na které je malá zvyklá
Asi jsem fakt mimo
Dneska ráno už chtěla jenom letadlem ![]()
@lucenka já vím, ale na to jsou moc chudí asi podle toho co jsem pochytila… tak nechaj doma děcko, a tím ušetří a ještě je nebudou mít na krku
Ja se na dovolenou u more s prckem strasne tesila..ja bych si to neuzila kdyz bych vedela ze moje dite ma nekdo cizi a ja si mam nekde „uzivat“ u more - jsme jednou rodina tak vsichni vsechno spolecne
…ale kazdy jsme jiny..udelej si to tak aby to vyhovovalo tobe.