Dítě do zahraničí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4620
29.3.15 20:42

Pokud bych ho nechala doma, tak jedině prarodičům, případně třeba u sourozence, prostě úzká rodina, ale to mluvím o dítěti tak 4+
devítiměsíční bych vzala sebou nebo spíš nikam nejela, Turecko neuteče a bude tam i za pár let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
29.3.15 20:44

@lucenka Taky že poletíme s největší pravděpodobností…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27818

Tak nikam nejezdi, řešíš to pořád dokola holt jednou budeš sedět doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka

A jinak s takgle malým mimcem bych k moři nejela a ani ho na takovou dobu nenechala babickam. Na dělá dovolenou bez kluka jsme jeli prvně v jeho 2 letech. K moři i s klukem ve 3,5 a přišlo mi to tak akorát (moře stejně neocenil).

• Citovat
  • Upravit
15681
29.3.15 20:45

@Krrys Já bych bez takhle malého dítěte nikam nejela a poku bych měla obavu, že tu cestu nezvládne dobře, zůstala bych doma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.3.15 20:45
@Krrys píše:
@lucenka Taky že poletíme s největší pravděpodobností…

Tak proč tu resis hlídání?

• Citovat
  • Upravit
4620
29.3.15 20:46
@kerrankin píše:
Jsi si jistá? :mrgreen: Aby z něj nebyl Velký islámský stát…
:lol: snad ne :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
29.3.15 20:47

Jsem matka krkavec, ale v 9. měsících má dítě období separační úzkosti a na dovolenou bych teda bez dítěte nejela. Pokud tím prof. myslíš profesionální chůvu, to už tuplem ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
29.3.15 20:47

Jsi vůbec normální? Ještě před pár dny jsi chtěla jet busem s mimčem, teď ho nechat někomu cizímu… :zed: je pro tebe tak životně důležitý jet s chlapem k moři? Buď všichni, nebo nikdo, když nemáte hlídání, na které je malá zvyklá
Asi jsem fakt mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
29.3.15 20:48
@Bejbyy píše:
Jsi vůbec normální? Ještě před pár dny jsi chtěla jet busem s mimčem, teď ho nechat někomu cizímu… :zed: je pro tebe tak životně důležitý jet s chlapem k moři? Buď všichni, nebo nikdo, když nemáte hlídání, na které je malá zvyklá
Asi jsem fakt mimo

Nejsi, podle je mimo někdo jiný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36143
29.3.15 20:49

Vzala bych dite sebou. Pokud bych si chtela odpocinout tak max babicce u ktere by pra idelne bylo a znalo ji, zadnym znamym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.3.15 20:49
@Bejbyy píše:
Asi jsem fakt mimo

Dneska ráno už chtěla jenom letadlem :)

• Citovat
  • Upravit
10248
29.3.15 20:50

@lucenka já vím, ale na to jsou moc chudí asi podle toho co jsem pochytila… tak nechaj doma děcko, a tím ušetří a ještě je nebudou mít na krku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.3.15 20:50

Ja se na dovolenou u more s prckem strasne tesila..ja bych si to neuzila kdyz bych vedela ze moje dite ma nekdo cizi a ja si mam nekde „uzivat“ u more - jsme jednou rodina tak vsichni vsechno spolecne :-)…ale kazdy jsme jiny..udelej si to tak aby to vyhovovalo tobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.3.15 20:52
:dance:
@Bejbyy píše:
@lucenka já vím, ale na to jsou moc chudí asi podle toho co jsem pochytila… tak nechaj doma děcko, a tím ušetří a ještě je nebudou mít na krku

Jsem myslela, ze za kojence se neplati nebo max do 2 tisic…to moc neušetří :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix