Dítě do zahraničí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
786
29.3.15 22:15

Jen žasnu u komentářích některých z vás…
Dovolená u moře s dítětem? Proč né? :zed:
Nechat dítě u (!!profesionální!!) chůvy? Neřeknu u nějaký feťačky ale u někoho kdo v tom má praxi? 8o
Nás taky rodiče tahali všude možně od USA po Asii.Moje první dovolená byla ve 4 měsících. A fakt se mi nic nestalo. Nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
29.3.15 22:21

Já jsem dělala au-pair v zahraničí a normálně mi rodiče děti nechávali a odjeli na týden na dovolenou. Ne tedy takhle malé, ale nevidím v tom vůbec problém. Je to samozřejmě jen a pouze o vaší důvěře k tomu člověku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
29.3.15 23:09

Abych pravdu řekla, čekám, že brzy založíš diskuzi, kam vyrazit na dovolenou k moři, bez manžela/přítele a dcery :roll:.

Pokud jde o mě, cizím bych takto malé dítko nesvěřila, vzala bych ji s sebou, ale z dovolené bude mít kulový, takže bych spíš ty peníze našetřila na příští rok, to už by si mohla malá užít o něco více. Ale já bych si rozhodně v klidu nemohla užívat, když by měl mé dítě na starosti někdo jiný, nedej bože cizí (a může být profesionál, jaký chce), ale za takovouto cenu bych dovolenou nechtěla, byla bych jako na trní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.3.15 07:14
@Krrys píše:
Chtěla bych se zeptat.Jsem v rozpacích. Nevím co mám dělat.
Jaký máte na to názor? Dali by jste někomu cizímu (prof.)dítě na několik dní nebo by jste si ho vzali sebou na dovolenou do zahraničí?
A kolik?

nikdy bych dítě neodložila, není balík.. Samože bych vzala prcka sebou. Pokud necestuješ do pákistánu nebo podobnýho humusu :lol: tam bych tedy nejela ani sama, to je jasný. Ale náš prcek jezdí všude s námi, samože vč. dovolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí