Dítě do zahraničí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10248
29.3.15 20:50

@lucenka já vím, ale na to jsou moc chudí asi podle toho co jsem pochytila… tak nechaj doma děcko, a tím ušetří a ještě je nebudou mít na krku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.3.15 20:50

Ja se na dovolenou u more s prckem strasne tesila..ja bych si to neuzila kdyz bych vedela ze moje dite ma nekdo cizi a ja si mam nekde „uzivat“ u more - jsme jednou rodina tak vsichni vsechno spolecne :-)…ale kazdy jsme jiny..udelej si to tak aby to vyhovovalo tobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.3.15 20:52
:dance:
@Bejbyy píše:
@lucenka já vím, ale na to jsou moc chudí asi podle toho co jsem pochytila… tak nechaj doma děcko, a tím ušetří a ještě je nebudou mít na krku

Jsem myslela, ze za kojence se neplati nebo max do 2 tisic…to moc neušetří :)

• Citovat
  • Upravit
74
29.3.15 20:53

@Bejbyy Ne,nejsem…
jen sjem se ptala jestli byste ho vzali na dovolenou nebo ho nekomu nechali na hlídání.
Několikrát jsem tu psala že se mi to taky nezdá jako moc dobrý nápad! Byla to jen otázka nic z toho jsem neudělala. Tak ze mě udělejte dementní matku jen kvuli tomu že se jen ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
29.3.15 20:54
@Krrys píše:
Tak ze mě udělejte dementní matku jen kvuli tomu že se jen ptám.

No, jestli ji ze sebe neděláš spíš ty sama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
29.3.15 20:54

Jinak pokud hodlas jet v k etnu, zadny parno nebude. Za hlidani das predpomladam vic nez za dite na dovoleny. Ja kdyz byla v cervenci s malou v Praze, tak jsem rikala zlaty more, jeste jednou nekdo cekne ze k nam v lete nepojede, protoze je tu horko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
29.3.15 20:55
@Bejbyy píše:
@lucenka já vím, ale na to jsou moc chudí asi podle toho co jsem pochytila… tak nechaj doma děcko, a tím ušetří a ještě je nebudou mít na krku

Jaký chudí? Pokud vím vzít dítě na dovolenou je zdarma nebo do 2 tis. Naopak hlídání něco stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
29.3.15 20:55

@Krrys Zvolila bych dovolenou i s dítětem v ČR. Devítiměsíční bych nenechala na týden ani vlastní matce, on je to super věk na růst zubů, propuknutí separační úzlkosti nebo třeba první horečnaté onemocnění. Babička by mě v ten okamžik vskutku asi milovala.

Ale já se musím přiznat, že nechápu trend tahání dětí do 2 let někam do ciziny k moři, případně neschopnost rodičů si jeden rok odepřít vyvalování v hotelovém komplexu nebo udávání kojenců na delší hlídání k prarodičům. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
29.3.15 20:56

@Krrys přijde mi ujetý jak měníš furt názor… chápu no dobře přemýšlíš jak to udělat… kvůli každé další myšlence je tu nová diskuze… a vůbec, občas mi přijde, že se raději ptáš, než abys zauvažovala :nevim:

Pochopím, že někdo jede bez dítěte, chápu, že někdo nemá na luxusní dovolenou letecky, chápu asi cokoliv, když si za tím člověk stojí.

Ale tvé úvahy jsou nad rámec mého chápání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
29.3.15 20:57

Vůbec si neumim představit jak si užívám dovolenou a devitiměsíční mimčo je u někoho na hlídání 8o i kdyby to byl někdo z rodiny. Větší blbost jsem fakt neslyšela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
29.3.15 20:57

@Krrys psala jsi že máte jen tolik a tolik financí, proto že uvažuješ že to letecky neutáhnete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
29.3.15 20:58

Rozhodne bych nejela na tak dlouho od takovyho prcka, maximalne na vikend po Cechach. Zaroven bych nejela s nim, v tomhle veku byly deti jak nerizene strely a v novych prostorach nezajistenych proti detem jsem jim neustale stala za zadkem.
Takze ja osobne bych more vynechala, dite bych ke zname dala nejdriv na jedno prespani, s chlapem bych si zasla na veceri, do divadla, udelala si hezkou noc, snidani do postele a pokud by dite bylo ok, naplanovala bych si pres leto treba dva vikendy, nejake welness ci poznavacku po Evrope. More bych nechala na pristi rok a podle situace uz s ditetem, ci dite na delsi hlidani za predpokladu, ze bude hlidace dobre znat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
29.3.15 21:00
@Bibi239 píše:
Rozhodne bych nejela na tak dlouho od takovyho prcka, maximalne na vikend po Cechach. Zaroven bych nejela s nim, v tomhle veku byly deti jak nerizene strely a v novych prostorach nezajistenych proti detem jsem jim neustale stala za zadkem.
Takze ja osobne bych more vynechala, dite bych ke zname dala nejdriv na jedno prespani, s chlapem bych si zasla na veceri, do divadla, udelala si hezkou noc, snidani do postele a pokud by dite bylo ok, naplanovala bych si pres leto treba dva vikendy, nejake welness ci poznavacku po Evrope. More bych nechala na pristi rok a podle situace uz s ditetem, ci dite na delsi hlidani za predpokladu, ze bude hlidace dobre znat.

:palec: Moje řeč!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
29.3.15 21:03

@Bibi239 přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
29.3.15 21:03

Nejela bych letos nikam a dovolenou bych si odpustila. Ze te vubec napada se ptat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí