Dítě - karanténa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101491
31.10.21 10:31

@hulala No, když nechci dodrzovat vic nez nutné zlo, tak pujdu 6. den na test a nebudu zcela zbytečně drzet úplně zdrave dite v karanténě o tyden dele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
31.10.21 10:34

@j.a.n.i1 neznáš moje dítě, které by to prostě nedalo. A nebudu vysvětlovat proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101491
31.10.21 11:00

@hulala Aha, takze tvoje dite neda čištění zubu, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.21 12:20

@Dadda8 : ahoj, nám hygiena volala včera, tedy 8 den od kontaktu, vlastně 2 dny po skončení karantény. V úterý nám poslal ředitel mail z hygieny, ve středu teda přišla smska z hygieny že je syn v karanténě. V pondělí už jsou negativní děti do školy. Syn byl taky negativní.

• Citovat
  • Upravit
11620
5.11.21 18:23

@j.a.n.i1 Prosím nevíte někdo, zda je nárok na ošetřovné desetiletého dítěte, kterému byla nařízena karanténa kvůli rizikovému kontaktu? V karanténě je celá třída.
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101491
5.11.21 19:18

@Genovesa Jestli už mu 10 bylo, tak nárok není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2657
5.11.21 20:11

Zrovna dnes jsme o tom přemýšlela, že když celá domácnost bude pozitivní(kromě mě), tak já jako očkovaná, můžu vesele chodit do práce. Jako můžu si samozřejmě udělat taky test, ale co když to od nich chytnu třeba dva dny po mém testu. Je to prostě uhozený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.21 22:57
@Blue2 píše:
Zrovna dnes jsme o tom přemýšlela, že když celá domácnost bude pozitivní(kromě mě), tak já jako očkovaná, můžu vesele chodit do práce. Jako můžu si samozřejmě udělat taky test, ale co když to od nich chytnu třeba dva dny po mém testu. Je to prostě uhozený.

Jo je to uhozene, ač ockovana, tak si myslím, že nakazit se můžeš. My teda covid prodelali a jsme i ockovany ( až po kovidu), ale i tak tak nemám 100% jistotu. Třeba dcera měla covid během 3 měsíc už 3× ( prosinec 2020 bez příznaků, březen už s příznaky), takže si nemyslím že my jsme „nesmrtelní“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1250
6.1.22 13:04

Takže když dcery spolužačky 2 jsou pozitivní a je zavřená škola já jako rodič(testum jsem byla přítomna-dcera mě u testu chce a chodíme vyzvedavat obědy dovnitř)do karantény nemusím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3397
6.1.22 14:08

@punkerka89 Určitě jsi měla respirátor, tak se podle mě karanténa na Tebe nevztahuje, protože se nejedná o významný kontakt. A to je pozitivní antigen, nebo PCR? Pokud mají pozitivní antigen, do karantény nejde nikdo, děti zůstávají ve škole, ale s rouškami i ve třídě plus nějaká další omezení a každé ráno se testují až do výsledku PCR testu. Pokud je tento negativní, nic se neděje s vrací se do normálního režimu, pokud je pozitivní, jde celá třída do karantény. Tak by to mělo být, samozřejmě skutečnost závisí na kreativitě každé školy a příslušné hygienické stanice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
6.1.22 22:49

@Dadda8 jen roušku, ale ano je to tak dceru sem ale nechala doma v roušce se dusí, a sundavala by si ji stejně na obědě atd tak uvidíme jak dopadne spolužákům PCR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí