Dítě lže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2778
11.6.20 14:49

Reaguješ přecitlivěle, proč ti to jako ubližuje? Čekala jsem bůhvíco a ona tě jenom viděla plakat a chtěla o tom někomu povyprávět…a jak se doma bavíte o té desinfekci? Ukradl ji manžel nebo jak na to přišla? Hele, děti si běžně říkají já tě zabiju, já ti to ukradnu a nikdo to tak nemyslí a všichni to tak berou (včetně učitelů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
11.6.20 23:28

Me si ucitelka na schuzkach vzala stranou, aby se me zeptala, co je pravdy na tom, ze leto travime v Recku, protoze pres prazdniny se tam vzdycky staram v zoo o papousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
12.6.20 12:40
@Sedmnactnulajedna píše:
Me si ucitelka na schuzkach vzala stranou, aby se me zeptala, co je pravdy na tom, ze leto travime v Recku, protoze pres prazdniny se tam vzdycky staram v zoo o papousky.
:mrgreen: no a staráš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
12.6.20 13:07
@Billi píše:
Já si v pěti letech rozsekla pusu o stůl, na který jsem spadla. Přišlo mi to jako nuda, tak jsem ve školce řekla, že po mně máma hodila talíř :lol:
Neboj, děti si občas vymýšlí. Vezmi si, co všechno koluje po internetu a to je od starších dětí.

Já jsem ve školce řekla, že tu modřinu na ruce mi udělal tatínek kladivem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
12.6.20 13:24

@ka2ka
Tak napad je to rozhodne zajimavej… od ty maly bestie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
12.6.20 14:09

Jeli jsme z nákupu a na bilboardu byla nějaká reklama na výstavu hraček nebo něco takového. A syn mi začal vyprávět, jak místo spaní ve školce, museli jít přes celé město se žebříkem a museli to lepit. Když jsem se ho zeptala, kdo to všechno lepil, tak prý jen kluci, protože p. učitelka se bojí výšek a holky hlídaly žebřík, aby se nepřevrátil…
Na tváři ani známka, že by si to vymýšlel ani mu necukaly koutky - normálně to vykládal, jakože se to fakt stalo.
Jinak ve školce tvrdil, že já ovoce nejím - jen slupky od jablek a od brambor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí