Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Reaguješ přecitlivěle, proč ti to jako ubližuje? Čekala jsem bůhvíco a ona tě jenom viděla plakat a chtěla o tom někomu povyprávět…a jak se doma bavíte o té desinfekci? Ukradl ji manžel nebo jak na to přišla? Hele, děti si běžně říkají já tě zabiju, já ti to ukradnu a nikdo to tak nemyslí a všichni to tak berou (včetně učitelů).
Me si ucitelka na schuzkach vzala stranou, aby se me zeptala, co je pravdy na tom, ze leto travime v Recku, protoze pres prazdniny se tam vzdycky staram v zoo o papousky.
@Sedmnactnulajedna píše:
Me si ucitelka na schuzkach vzala stranou, aby se me zeptala, co je pravdy na tom, ze leto travime v Recku, protoze pres prazdniny se tam vzdycky staram v zoo o papousky.
@Billi píše:
Já si v pěti letech rozsekla pusu o stůl, na který jsem spadla. Přišlo mi to jako nuda, tak jsem ve školce řekla, že po mně máma hodila talíř
Neboj, děti si občas vymýšlí. Vezmi si, co všechno koluje po internetu a to je od starších dětí.
Já jsem ve školce řekla, že tu modřinu na ruce mi udělal tatínek kladivem ![]()
@ka2ka
Tak napad je to rozhodne zajimavej… od ty maly bestie ![]()
Jeli jsme z nákupu a na bilboardu byla nějaká reklama na výstavu hraček nebo něco takového. A syn mi začal vyprávět, jak místo spaní ve školce, museli jít přes celé město se žebříkem a museli to lepit. Když jsem se ho zeptala, kdo to všechno lepil, tak prý jen kluci, protože p. učitelka se bojí výšek a holky hlídaly žebřík, aby se nepřevrátil…
Na tváři ani známka, že by si to vymýšlel ani mu necukaly koutky - normálně to vykládal, jakože se to fakt stalo.
Jinak ve školce tvrdil, že já ovoce nejím - jen slupky od jablek a od brambor ![]()