Dítě mi nechce sunar
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dítě mi nechce sunar
Dobrý den chci se optat mám dcerku je ji 11 měsíců. Před týdnem mi začala odmítat Sunar ale jí normálně s námi jídla spí celou noc ale můj dotaz nemůže jí uškodit že nedostává mléčnou stravu děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@VerusHofik98 píše:
Dobrý den chci se optat mám dcerku je ji 11 měsíců. Před týdnem mi začala odmítat Sunar ale jí normálně s námi jídla spí celou noc ale můj dotaz nemůže jí uškodit že nedostává mléčnou stravu děkuji.
To nemá ani jogurty, sýry atd?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VerusHofik98 a co zkusit jine um? Ja bych to asi taky nechtěla
zkus kendamil, me samotné chutnal a narozdil od sunaru neobsahuje palmový tuk a soju. A to nejsem žádná bio matka. Popřípadě bych davala už tučné kravské mléko. Porad se na 12 měsíční prohlídce s doktorkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova Ano všechno papá nic ji nevadí vše chutná ale jen to mléko nechce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 jí jogurty presnidavky polévky atd. Jediný co nechce je ten sunar jinak ji úplně vše
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VerusHofik98 Tak proč tvrdis, ze nedostava mlecnou stravu
to ma asi tak stejnou logiku, jako kdyby dite odmitalo jist lososa a ja bych resila, jestli vadi, ze neji maso ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Dobře v mléku jsou asi nějaké vitamíny které tělu prospívají ne?
Tak mě jen zajímalo jestli s tím má někdo zkušenost…
Sunar nechce už ani jedenkrát denně místo toho papá vše co my tak mě to zajímalo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VerusHofik98 píše:
@Havlova Ano všechno papá nic ji nevadí vše chutná ale jen to mléko nechce
Tak pak je to asi jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VerusHofik98 A sunar je snad jediné mléko na světě? Nebo proč se na něj tak upínáš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Bože můj ta vaše ironie je tak stupidní až to bolí…
Ne každá jsme zkušená a raději se zeptám a jestli malá nepije ani sunar ani mléko polotučné ani plnotučné má cenu kupovat jiné?!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suzka1 píše:
@VerusHofik98 a co zkusit jine um? Ja bych to asi taky nechtělazkus kendamil, me samotné chutnal a narozdil od sunaru neobsahuje palmový tuk a soju. A to nejsem žádná bio matka. Popřípadě bych davala už tučné kravské mléko. Porad se na 12 měsíční prohlídce s doktorkou.
To si pletes s Hippem. Ten ma palmac. Sunar nema, tedy Sunar premium.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VerusHofik98 píše:
@j.a.n.i1 Bože můj ta vaše ironie je tak stupidní až to bolí…
Ne každá jsme zkušená a raději se zeptám a jestli malá nepije ani sunar ani mléko polotučné ani plnotučné má cenu kupovat jiné?!
Jestli jí jogurty, sýry atd., tak dávat víc toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Starší jsem odstavila od kojení v roce a nikdy UM neměla, dávala jsem pestrou stravu, mléčných výrobků měla dost, mléčné domácí kaše (tj žádná Nomina a tak, ale fakt mlíko a různé vločky, jáhly, celozrnná krupice atd, někdy i z rostlinnýho mlíka pro změnu), zeleninový krémy se smetanou, jogurty, sýry… Je zdravá a šikovná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VerusHofik98 píše:
Buď zkus jinou značku UM nebo ho už nedávej. Zeptej se kdyžtak u dětské/ho Dr. Osobně zkušenost jinak nemám, děti byly obě dlouho kojené a vařila sem jim jídlo zvlášť ![]()
- Citovat
- Upravit