Dítě mi nechce sunar

16.2.23 17:59

Dítě mi nechce sunar

Dobrý den chci se optat mám dcerku je ji 11 měsíců. Před týdnem mi začala odmítat Sunar ale jí normálně s námi jídla spí celou noc ale můj dotaz nemůže jí uškodit že nedostává mléčnou stravu děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42223
16.2.23 18:01
@VerusHofik98 píše:
Dobrý den chci se optat mám dcerku je ji 11 měsíců. Před týdnem mi začala odmítat Sunar ale jí normálně s námi jídla spí celou noc ale můj dotaz nemůže jí uškodit že nedostává mléčnou stravu děkuji.

To nemá ani jogurty, sýry atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3718
16.2.23 18:01

@VerusHofik98 a co zkusit jine um? Ja bych to asi taky nechtěla :mrgreen: zkus kendamil, me samotné chutnal a narozdil od sunaru neobsahuje palmový tuk a soju. A to nejsem žádná bio matka. Popřípadě bych davala už tučné kravské mléko. Porad se na 12 měsíční prohlídce s doktorkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
16.2.23 18:03

@VerusHofik98 A proc ji mlecnou stravu nedavas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.23 18:03

@Havlova Ano všechno papá nic ji nevadí vše chutná ale jen to mléko nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.23 18:04

@j.a.n.i1 jí jogurty presnidavky polévky atd. Jediný co nechce je ten sunar jinak ji úplně vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
16.2.23 18:07

@VerusHofik98 Tak proč tvrdis, ze nedostava mlecnou stravu :think: to ma asi tak stejnou logiku, jako kdyby dite odmitalo jist lososa a ja bych resila, jestli vadi, ze neji maso :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.23 18:10

@j.a.n.i1 Dobře v mléku jsou asi nějaké vitamíny které tělu prospívají ne?
Tak mě jen zajímalo jestli s tím má někdo zkušenost…
Sunar nechce už ani jedenkrát denně místo toho papá vše co my tak mě to zajímalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42223
16.2.23 18:14
@VerusHofik98 píše:
@Havlova Ano všechno papá nic ji nevadí vše chutná ale jen to mléko nechce

Tak pak je to asi jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
16.2.23 18:32

@VerusHofik98 A sunar je snad jediné mléko na světě? Nebo proč se na něj tak upínáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.23 19:09

@j.a.n.i1 Bože můj ta vaše ironie je tak stupidní až to bolí…
Ne každá jsme zkušená a raději se zeptám a jestli malá nepije ani sunar ani mléko polotučné ani plnotučné má cenu kupovat jiné?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10876
16.2.23 19:12
@suzka1 píše:
@VerusHofik98 a co zkusit jine um? Ja bych to asi taky nechtěla :mrgreen: zkus kendamil, me samotné chutnal a narozdil od sunaru neobsahuje palmový tuk a soju. A to nejsem žádná bio matka. Popřípadě bych davala už tučné kravské mléko. Porad se na 12 měsíční prohlídce s doktorkou.

To si pletes s Hippem. Ten ma palmac. Sunar nema, tedy Sunar premium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42223
16.2.23 19:52
@VerusHofik98 píše:
@j.a.n.i1 Bože můj ta vaše ironie je tak stupidní až to bolí…
Ne každá jsme zkušená a raději se zeptám a jestli malá nepije ani sunar ani mléko polotučné ani plnotučné má cenu kupovat jiné?!

Jestli jí jogurty, sýry atd., tak dávat víc toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
16.2.23 21:03

Starší jsem odstavila od kojení v roce a nikdy UM neměla, dávala jsem pestrou stravu, mléčných výrobků měla dost, mléčné domácí kaše (tj žádná Nomina a tak, ale fakt mlíko a různé vločky, jáhly, celozrnná krupice atd, někdy i z rostlinnýho mlíka pro změnu), zeleninový krémy se smetanou, jogurty, sýry… Je zdravá a šikovná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
17.2.23 09:10
@VerusHofik98 píše:

Buď zkus jinou značku UM nebo ho už nedávej. Zeptej se kdyžtak u dětské/ho Dr. Osobně zkušenost jinak nemám, děti byly obě dlouho kojené a vařila sem jim jídlo zvlášť :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko