Nachlazení - dítě nechce jíst
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nachlazení-dítě nechce jíst
Ahoj, já u nevím co dělat. Dcera (17m) nechce vůbec nic jíst. 2 dny má rýmu, kašel, zvýšenou teplotu. Přestala jíst co začla být nemocná. Přijde mi že dva dny už je dost aby nejedla. Mám to řešit nebo je to při nemoci normální? Jak dlouho to může trvat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Mirča99 píše:
Ahoj, já u nevím co dělat. Dcera (17m) nechce vůbec nic jíst. 2 dny má rýmu, kašel, zvýšenou teplotu. Přestala jíst co začla být nemocná. Přijde mi že dva dny už je dost aby nejedla. Mám to řešit nebo je to při nemoci normální? Jak dlouho to může trvat?
Je to normalni, hlavne at pije
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normalni. Dulezite jsou tekutiny…zkusila bych pripadne vyvary polevky, nebo neco jednoducheho - treba banan, ale i kdyby, hlady neumre. Ma jeste mleko?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mirča99 vývar, hodně tekutá polévka atd. Jo, je to běžné. Hlavně hlídat pití a pocurane plinky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neboj, taky určitě nemáš chuť k jídlu když jsi nemocná… Zkus vývar a hlavně hodně tekutin ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jist nemusi. Hlavne at pije, muzes zkusit i ten domaci poctivy vyvar. Kojit, pokud kojis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vývar je nejlepší! Jestli ještě má flašku klidně mix do flašky, hlavně do do ní dostat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to normální. Ty snad máš chuť k jídlu když jsi nemocná a jíš normálně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@beruska9 no vývar taky nechce. Mléko si dá ale jen večer a v noci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie_Sx bohužel nekojím, jsme na sunaru ale ten si dá jen večer. Přes den si ani necucne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mirča99 píše:
@beruska9 no vývar taky nechce. Mléko si dá ale jen večer a v noci.
No vidíš, takže zas tak hlady není
zkoušej, nabízej, třeba studené, ne kyselé atd. Někdy jim něco vadí třeba v puse, někdy prostě nechtějí fakt nic když je bolí třeba v krku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola jojo. Zrovna si přítel všiml že vykukuje další zub tak to bude určitě k tomu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit