Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já bych řekla že je to taková jeho obrana. Jinak mě nic nenapadá
Omlouvám se, ale musela jsem se hrozně smát
Taky bych občas na někoho nejraději zabečela - teda spíš zabučela. Ty děti jsou tak bezprostřední
miluju je ![]()
Jinak neřeš. Bečet nebude do dospělosti, je to prostě jeho projev nelibosti (každý máme svůj. Někdo se mračí, někdo cení zuby, někdo se urazí, někdo křičí…no a tvůj bečí) a ve školce si s ním učitelky poradí, od toho tam jsou, je to jejich práce. Pokud tě to trápí, tak ho jen nezaujatě oprav, že se říká „to je moje“ - ať to po tobě zopakuje, a ať si klidně zabečí pokud chce, ale ať to pak řekne správně. Taky mám 4 letého kluka a tohle se mi osvědčilo.
Jejda, ten můj taky často bečí…-) všude mi říkají, že by ho ty ostantí děti mohly motivovat aby mluvil..tak uvidíme..-)
Můj syn jeden čas štěkal, když na něho promluvil někdo cizí. Nechtěl odpovídat cizím, chápala jsem to. Už to přešlo, ted zas dělá jiné věci, někdo se ho na něco zeptá a on na sobě jako zabíjí komáry
, má prostě moc práce s komáry, tak se přeci nebude vybavovat ![]()
Holky mám čtyřletýho kluka a ten místo aby s dětma mluvil tak na ně bečí jak ovečka někdo mu chce něco vzít a on vztekle bebe místo aby řekl je to moje. Dětí se spíš bojí ale už se to lepší. Má jít do školky a má strach že tam bude bečet. Jinak s dospělama komunikuje je teda stydlín ale pak se rozkecá.