Syn ze sebe dělá holčičku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
971
18.8.13 14:51

Syn ze sebe dělá holčičku

Ahojky maminky, chtěla jsem se zeptat jestli máte nebo jste měli některá stejný „problém“ jako já. Popřípadně co dělat…
Můj syn v září bude mít 6 let. Se pořád oblíká do šatiček, bere střevíčy… zajímají ho panenky, kočárky, růžové botečky atd No vše co normálně zajímá holku. Ani s autama si nějak nehraje. Rád by panenky ale to mu zakazuju. Hraje si se zvířatama a jak má možnost sebere sestřičce panenku. Kabelky, šminky atd to je jeho, lakuje si nehty pořád… Jsem z něj už zoufala, vyhrožuju, žejak si zas něco navleče vymlátím to z něj… ale vůbec to sním nehne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sophinka1
18.8.13 14:54

To je vtip, že mu vyhrožuješ, že to z něj vymlátíš, že jo??? 8o Jako do jisté míry je toto chování zcela normální a i kdyby byl gay ( myslím, že toho se bojíš) tak bys to z něj jako chtěla vymlátit? byl by míň tvým dítětem? To snad ne 8o

• Citovat
  • Upravit
26093
18.8.13 14:54

Bych ho nechala být už proto, že „zakázaný ovoce…“ :nevim: Nemůže to být i forma žárlení na ségru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.8.13 14:55
@elisbetka píše:
Ahojky maminky, chtěla jsem se zeptat jestli máte nebo jste měli některá stejný „problém“ jako já. Popřípadně co dělat…
Můj syn v září bude mít 6 let. Se pořád oblíká do šatiček, bere střevíčy… zajímají ho panenky, kočárky, růžové botečky atd No vše co normálně zajímá holku. Ani s autama si nějak nehraje. Rád by panenky ale to mu zakazuju. Hraje si se zvířatama a jak má možnost sebere sestřičce panenku. Kabelky, šminky atd to je jeho, lakuje si nehty pořád… Jsem z něj už zoufala,vyhrožuju, žejak si zas něco navleče vymlátím to z něj… ale vůbec to sním nehne. :nevim:
:poblion:
  • Citovat
  • Upravit
13073

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 19:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barcas123

Ani mě tak nezarazilo, že se 6 letý kluk obléká jako holka, spíš ten tvůj závěr,
„vymlátim to z něj“.No ty jsi taky kousek co?! :roll:

• Citovat
  • Upravit
195

Ahoj, myslím, že to vidí u sestřičky tak si chce hrát stejným způsobem…nic z něho nemlať…to přejde…:) A jestli máš na mysli jeho orientaci…tak ji z něho nevymlátíš ani teď ani později i kdyby jsi sebevíc chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
18.8.13 14:56

Ahoj, nevim zda se to muze projevovat uz ted…ale pokud je tvuj syn gay, tak to z nej nevymlatis a mnohem lip udelas, kdyz se na to zacnes pripravovat ;) @elisbetka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740

Zkus psychologa. :nevim: Vyhrozovanim niceho nedosahnes, spis pokazis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837

Vím, že to musí být těžké, ale nech ho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689

@elisbetka 8o naprosto normalni obdobi nekteri kluci to tak maji, ja si jako mala hrala jen s klucicimi hrackami a nikdo to ze me nechtel vymlatit 8o Zakladatelko takhle mu akorat zadelavas na nejake trauma nebo psychicky problem. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
18.8.13 14:57

@elisbetka Pokud nad tím víc přemýšlím, a tys to myslela vážně, že mu toto říkáš, měl by možná být vychováván někým jiným

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda

Já teda nevím, ale my si zase hráli na kluky Bungry, kameny všude, mlátily jsme se… Kdo by to byl řekl vyrosty jsme z toho.
Nevyhrožuj mu prosím Tě

• Citovat
  • Upravit
shellysss

Pokud si chce hrát s panenkama tak bych mu to určitě nezakazovala. Já jsem si zase pořád jako malá hrála s autíčkama a taky mi to nikdo nezakazoval. A to si asi vážně děláš srandu, že by jsi ho za to chtěla mlátit? Promiň, ale to je dost hnusný, mlátit a vyhrožovat mu kvůli něčemu za co nemůže. :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
18.8.13 14:59

@Timinka Taky nad tím přemýšlím a čeho se @elisbetka tak strašně bojíš? Homosexuality? Transsexuality? To je to ještě pořád takové tabu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML