Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky maminky, chtěla jsem se zeptat jestli máte nebo jste měli některá stejný „problém“ jako já. Popřípadně co dělat…
Můj syn v září bude mít 6 let. Se pořád oblíká do šatiček, bere střevíčy… zajímají ho panenky, kočárky, růžové botečky atd No vše co normálně zajímá holku. Ani s autama si nějak nehraje. Rád by panenky ale to mu zakazuju. Hraje si se zvířatama a jak má možnost sebere sestřičce panenku. Kabelky, šminky atd to je jeho, lakuje si nehty pořád… Jsem z něj už zoufala, vyhrožuju, žejak si zas něco navleče vymlátím to z něj… ale vůbec to sním nehne. ![]()
To je vtip, že mu vyhrožuješ, že to z něj vymlátíš, že jo???
Jako do jisté míry je toto chování zcela normální a i kdyby byl gay ( myslím, že toho se bojíš) tak bys to z něj jako chtěla vymlátit? byl by míň tvým dítětem? To snad ne ![]()
Bych ho nechala být už proto, že „zakázaný ovoce…“
Nemůže to být i forma žárlení na ségru?
@elisbetka píše:
Ahojky maminky, chtěla jsem se zeptat jestli máte nebo jste měli některá stejný „problém“ jako já. Popřípadně co dělat…
Můj syn v září bude mít 6 let. Se pořád oblíká do šatiček, bere střevíčy… zajímají ho panenky, kočárky, růžové botečky atd No vše co normálně zajímá holku. Ani s autama si nějak nehraje. Rád by panenky ale to mu zakazuju. Hraje si se zvířatama a jak má možnost sebere sestřičce panenku. Kabelky, šminky atd to je jeho, lakuje si nehty pořád… Jsem z něj už zoufala,vyhrožuju, žejak si zas něco navleče vymlátím to z něj… ale vůbec to sním nehne.
Ani mě tak nezarazilo, že se 6 letý kluk obléká jako holka, spíš ten tvůj závěr,
„vymlátim to z něj“.No ty jsi taky kousek co?! ![]()
Ahoj, myslím, že to vidí u sestřičky tak si chce hrát stejným způsobem…nic z něho nemlať…to přejde…:) A jestli máš na mysli jeho orientaci…tak ji z něho nevymlátíš ani teď ani později i kdyby jsi sebevíc chtěla.
Ahoj, nevim zda se to muze projevovat uz ted…ale pokud je tvuj syn gay, tak to z nej nevymlatis a mnohem lip udelas, kdyz se na to zacnes pripravovat
@elisbetka
Zkus psychologa.
Vyhrozovanim niceho nedosahnes, spis pokazis.
@elisbetka
naprosto normalni obdobi nekteri kluci to tak maji, ja si jako mala hrala jen s klucicimi hrackami a nikdo to ze me nechtel vymlatit
Zakladatelko takhle mu akorat zadelavas na nejake trauma nebo psychicky problem. ![]()
@elisbetka Pokud nad tím víc přemýšlím, a tys to myslela vážně, že mu toto říkáš, měl by možná být vychováván někým jiným
Já teda nevím, ale my si zase hráli na kluky Bungry, kameny všude, mlátily jsme se… Kdo by to byl řekl vyrosty jsme z toho.
Nevyhrožuj mu prosím Tě
Pokud si chce hrát s panenkama tak bych mu to určitě nezakazovala. Já jsem si zase pořád jako malá hrála s autíčkama a taky mi to nikdo nezakazoval. A to si asi vážně děláš srandu, že by jsi ho za to chtěla mlátit? Promiň, ale to je dost hnusný, mlátit a vyhrožovat mu kvůli něčemu za co nemůže.
![]()
@Timinka Taky nad tím přemýšlím a čeho se @elisbetka tak strašně bojíš? Homosexuality? Transsexuality? To je to ještě pořád takové tabu?