Dítě nejí a nespí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
20.2.22 02:42

Dítě nejí a nespí

Jak jen začít..
Mám 9.měsíčního kluka, ten v noci se probouzí každou hodinu s tím, že nechce jak mliko, jogurt ani kasi. Jen vodu. I když mu gruci nehorázné v břiše.. takhle to funguje celou noc s tím, ze se ve 3 ráno rozhodne nespat. Uspat ho nejde, protože odmítá pak i dudlík.
Přes den sní pouze jogurty, žádný prikrm ani mliko nechce, natož,,naše jidlo,,.
Přes den uspávání také nefunguje. Musí být úplně vyšťavený, aby usnul… ••Prosím o radu, co mu je, něco co po me požaduje, už si vážně nevím rady.
Co mu je..😥 😥 😥 😥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2666
20.2.22 03:31

Nechce mlíko, příkrmy, normální jídlo, jí jen jogurty.. Co tedy jí přes den? Jen ty jogurty??? Pokud jí jen ty jogurty, je to docela nebezpečná situace a jeho tělu toho chybí až moc. Z toho pak logicky může vyplynout i těžká nespavost, ale hlavně kolaps celého těla. Tohle se řešit musí, nemůže žít JEN z jogurtů! Jaký druh jogurtů mu dáváš? To je taky dost podstatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
20.2.22 06:18

@MisMia Ahoj…Nerostou třeba zoubky??Naše malá taky skoro nejedla(nechtěla ani ty jogurty)to byly sotva tři lžičky a s každým novým zoubkem je to stejné přes den sní sotva pár lžiček já z toho na mrtvici, ale je to prý normální a nemá cenu je prý nutit násilím…Něco na tom bude, malá se i pak po…Jak se zoubek vyklube je vše v normálu…Nespací období jsme si taky užily a srovnalo se to ;) Pokud Tě to trápí, zkus to probrat s dr. Až půjdete do,,poradny,,…Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
20.2.22 07:16

To vypada na rust zoubku.. Uvidite, jak dlouho to potrva..pulrocni ma dva zuby a rostou mu dvojky, posledne se to zvrhlo do bojkotu kojeni, plina dost dlouho sucha, pil jen nasilim ve spanku v aute :roll: Jeste horecky k tomu a prujem tak mesic..a opravdu pil hodne min..tak 3 tydny, mesic.. Kdyz se to prorizlo, tak se to pomalu zlepsilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
20.2.22 08:36
@MisMia píše:
Jak jen začít..
Mám 9.měsíčního kluka, ten v noci se probouzí každou hodinu s tím, že nechce jak mliko, jogurt ani kasi. Jen vodu. I když mu gruci nehorázné v břiše.. takhle to funguje celou noc s tím, ze se ve 3 ráno rozhodne nespat. Uspat ho nejde, protože odmítá pak i dudlík.
Přes den sní pouze jogurty, žádný prikrm ani mliko nechce, natož,,naše jidlo,,.
Přes den uspávání také nefunguje. Musí být úplně vyšťavený, aby usnul… ••Prosím o radu, co mu je, něco co po me požaduje, už si vážně nevím rady.
Co mu je..😥 😥 😥 😥

Jak dlouho to takto trvá že ji jen jogurty? jaké jogurty? Kolik jogurtu? A fakt ani kapku UM???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.2.22 17:33

@Veru1987
Tohle trvá už 14 dni, tyden bych pochopila..
Ji všechny jogurty naštěstí, jak ovocné tak smetanove.. ale mlika se ne a ne dotknout. Ani krupicovou kasi nechce….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
20.2.22 17:43
@MisMia píše:
@Veru1987
Tohle trvá už 14 dni, tyden bych pochopila..
Ji všechny jogurty naštěstí, jak ovocné tak smetanove.. ale mlika se ne a ne dotknout. Ani krupicovou kasi nechce….

Tak asi mu zachutnala sladká chutˇ… nevím. Já bych to vůbec nedávala dítěti v 9m takové mňamky… to tedy i lipánky atd??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.2.22 17:46

@Veru1987 kupujeme lipanky bez cukru a pod. Čokoládové mu vubec nedavame.
A jogobely to samé.. tak nevim😥

Příspěvek upraven 20.02.22 v 17:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
20.2.22 17:50
@MisMia píše:
@Veru1987 kupujeme lopatky bez cukru a pod. Čokoládové mu vubec nedavame.

Já dceři do dvou let dávala bílé jogurty, max. ochucené ovocem… nedala bych mu ten jogurt. Není to nic z čeho vyroste, z čeho bude mít živiny. Ještě takové jogobella tam bude cukr, aroma,…
Zkuste nedat ten jogurt prostě.. musí jíst zeleninu, maso. Pije dost? to um si nedá vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2666
20.2.22 18:29
@MisMia píše:
@Veru1987 kupujeme lipanky bez cukru a pod. Čokoládové mu vubec nedavame.

Máš na mysli slazené umělým sladidlem, nebo zcela bez ničeho, tedy nesladké? Myslím, že dítěti zachutnala sladká chuť a teď bude odmítat cokoliv, co není takto sladké. Plus to, co je bez cukru, ale sladké, je často ještě horší a paradoxně může vyvolat diabetes. Nevím, asi bych se poradila s lékařkou/lékařem a pokusila se dítko donutit jíst normálně. I kdyby mělo celý den hladovět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
20.2.22 18:39

Napadají mě zoubky a citlivost na teplé, jestli jí jen jogurty které pochopitelně neohříváš a příkrmy a kaše jsou teplé včetně mléka, zkus mu to ostatní jídlo nabídnout v pokojové teplotě nebo mírně studené. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.2.22 10:07

Vyřešeno??

Tak asi vyřešeno,
Doktorka mi řekla, ze v noci jist už nemusí. A přes den, když nechce mléko tak nechce. Prý jogurty stačí. Hlavně aby jedl minimálně 5× denně. Z toho 3× něco mléčného.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
21.2.22 10:24
@MisMia píše:
Tak asi vyřešeno,
Doktorka mi řekla, ze v noci jist už nemusí. A přes den, když nechce mléko tak nechce. Prý jogurty stačí. Hlavně aby jedl minimálně 5× denně. Z toho 3× něco mléčného.. :?

Jakože mu stačí jogurty (srágory tipu jogobela, lipánky…) a nic jiného??? Nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2666
21.2.22 15:40
@Veru1987 píše:
Jakože mu stačí jogurty (srágory tipu jogobela, lipánky…) a nic jiného??? Nechápu

Také mi to rozum nebere. Dítě se akorát učí na sladké v už tak útlém věku. Výživová hodnota 0. Jestliže tohle řekla doktorka, změnila bych obratem pediatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
21.2.22 15:49
@MisMia píše:
Tak asi vyřešeno,
Doktorka mi řekla, ze v noci jist už nemusí. A přes den, když nechce mléko tak nechce. Prý jogurty stačí. Hlavně aby jedl minimálně 5× denně. Z toho 3× něco mléčného.. :?

z toho bych byla trochu na rozpačitá, s tím jídlem v noci bych i souhlasila ale přes den ti nepapá nic jiného než ty jogurty? Aspoň na začátku jsem tě tak pochopila a doktorce nevadí, že bude jen na jogurtech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí