Dítě nespí z ničeho nic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35720
25.12.22 14:19

Dítě nespí z ničeho nic

Ahoj, chci se jen zeptat, zda někoho něco nenapadá čím by to mohlo být, protože začínáme být zoufalí.
Syn 3 roky 2 m a budí se kolem 4/5 ráno a za žádnou cenu nechce jít spát, řev šílený že radši vstaneme taky. Trvá to teď čtvrtý den. Tak sem si říkala ok, bude spát po obědě. To ale taky ne, usne sice rychle, ale ani ne za hodinu je vzhůru celý upocený. Večer dřív jak v 8 taky nespí, včera třeba usnul až v půl desáté a ráno ve 4 už tu běhá. Začínáme být docela zoufalí. 3 dny nekakal, jsem si říkala třeba ho bolí bříšk, o protože ani nechtěl jíst, ale ani pak to lepší nebylo. :nevim: zuby mu asi nerostou už, má jen jinak trošku rýmu, ráno trošku kašel z nudle. Teplotu ani nic neměl a nemá. Ve středu ho prohlížel doktor kvůli jednomu vyšetření a nic nikde, uši, nos, pusa nic.
Začínám být trošku zoufalá, zítra jedeme do hotelu na 5 dní a co já tam s ním bude dělat ve 4? Dřív spal úplně normálně, někdy do 6/7 od 8 ale tohle je fakt extrém. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35323
25.12.22 14:43

No, uz je to davno, ale v tomhle veku mi dite do 8 fakt nespalo. Max. do sesti…a kolikrat pres den nespalo vubec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
25.12.22 14:48

Počkej, takže ti spí ale vstává dřív než si ty představuješ?

• Citovat
  • Upravit
35720
25.12.22 14:49
@mroe píše:
No, uz je to davno, ale v tomhle veku mi dite do 8 fakt nespalo. Max. do sesti…a kolikrat pres den nespalo vubec..

To ano, nechci aby spal do 8, on chodí spát v 20/21 ho a ve 4 ráno je vzhůru :nevim: to mi nepřijde moc normální. Přes den taky občas nespal, ale to usnul pak třeba před 20 večer a v 6 byl vzhůru. Ale ne ve 4!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35720
25.12.22 14:50
@Tosidelassrandu píše:
Počkej, takže ti spí ale vstává dřív než si ty představuješ?

Tobě přijde ve 4 vstávat ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85259
25.12.22 14:51

Nenapada me, cim to je. Ale malej chodi spat ve stejnem veku 22:30 a vstava v 6, pokud spi pres den. Asi bych ho zacala davat spat kazdy den pozdeji bez denniho spanku a uvidis, nejaka faze a musi si to sednout. V hotelu bych vstala ve 4 a hrala si s nim no, aby nerusil ostatni. Ale nezavidim. Ale muze tam byt vsechno jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
25.12.22 14:52
@pikola píše:

Bože je to dítě. Děti vstávají brzo když nejsou nejaký extrémní spáči. Fakt mě baví, jak si tady každá představuje, že dítě bude spát 20 hodin denně do první třídy.

• Citovat
  • Upravit
85259
25.12.22 14:53
@pikola píše:

Mne ne, kleplo by me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35720
25.12.22 14:55
@Tosidelassrandu píše:
Bože je to dítě. Děti vstávají brzo když nejsou nejaký extrémní spáči. Fakt mě baví, jak si tady každá představuje, že dítě bude spát 20 hodin denně do první třídy.

V 6 je ok, ne ve 4 :nevim: já nevím kolik spánku potřebuješ ty, ale mě to přijde dost málo když to dítě nemám jen jedno abych šla spát v 9. A to je štěstí, že jsou prázdniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85259
25.12.22 14:56
@Tosidelassrandu píše:
Bože je to dítě. Děti vstávají brzo když nejsou nejaký extrémní spáči. Fakt mě baví, jak si tady každá představuje, že dítě bude spát 20 hodin denně do první třídy.

Tady nekdo psal o 20 hodinach denne? Prehanis. A ve 4 rano vstavat by opravdu nemuselo, clovek musi chodit i do prace.

Zkusila bych posunout cas odchodu do postele, ale necekala zazraky po jednom dnu, treba po tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
25.12.22 14:57
@blumen píše:
Mne ne, kleplo by me.

Hodně lidí vstává ve 4 do práce a nevyvádí kvůli tomu jako malý dítě jako tady zakladatelka (obzvlášť, když to zakladatelka řeší jen 4(!) dny)

• Citovat
  • Upravit
35720
25.12.22 14:58
@Tosidelassrandu píše:

Když doteď spalo úplně normálně od 8 do 6 tak je to asi divný, že mu nechybí 3 hodiny spánku :nevim: protivný samozřejmě je, večer usne hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
25.12.22 14:58
@pikola píše:

Tak mu to posun. Moje deti taky vstavaly driv, nez jsem bych vstavala ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
25.12.22 14:59
@pikola píše:
Když doteď spalo úplně normálně od 8 do 6 tak je to asi divný, že mu nechybí 3 hodiny spánku :nevim: protivný samozřejmě je, večer usne hned.

No, od osmi do sesti mi asi deti nespaly nikdy. Jako male samozrejme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35720
25.12.22 14:59
@Tosidelassrandu píše:
Hodně lidí vstává ve 4 do práce a nevyvádí kvůli tomu jako malý dítě jako tady zakladatelka (obzvlášť, když to zakladatelka řeší jen 4(!) dny)

Spi 4 dny 4 hodiny denně a pak celý den makej a pak napiš jak moc jsi v pohodě :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí