Dítě od sousedů přišlo ve 4 ráno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.6.14 09:46

Dítě od sousedů přišlo ve 4 ráno

Prosím o zachování anonymity. Sousedka tu může chodit.

Teď k věci. Dneska ráno cca ve 4 u nás zaklepalo dítě o sousedů, že je samo doma. Oba rodiče byli v práci. Napsala jsem tedy sms, že je u nás a ať si ho ráno vyzvednou. Malý byl celý ubrečený…ráno jsem vůbec nevěděla co sousedce říct. Vyzvedla si ho před 8..jak by jste se v téhle situaci zachovali vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
22.6.14 09:47

Kolik diteti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity. Sousedka tu může chodit.Teď k věci. Dneska ráno cca ve 4 u nás zaklepalo dítě o sousedů, že je samo doma. Oba rodiče byli v práci. Napsala jsem tedy sms, že je u nás a ať si ho ráno vyzvednou. Malý byl celý ubrečený…ráno jsem vůbec nevěděla co sousedce říct. Vyzvedla si ho před 8..jak by jste se v téhle situaci zachovali vy?

Kolik je diteti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Ještě, jsem zapoměla napsat, že kluk má 5 let.

• Citovat
  • Upravit
24320
@Krkael píše:
Kolik diteti je?
:lol: :lol:
byla jsi rychlejsi…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009

Kdyz si na ni mela cislo, takmjste kamaradky? Kolik je tomu diteti let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
22.6.14 09:48
@Anonymní píše:

Promluvila bych se sousedkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
22.6.14 09:50

A co sousedka na to rikala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
22.6.14 09:51

Rikala neco sousedka, kdyz si ho vyzvedavala? Rikala neco, vysvetlila to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
22.6.14 09:51
@Anonymní píše:

Bydlite v byte nebo baraku (to jenpro zajimavost jestli slo decko venkem).

Zeptala bych se sousedky jestli je normalni a dala bych ji cislo na chuvu. Chuva sice neco stoji ale lepsi nez socialka- to bych nezapomnela zminit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.14 09:52

Sousedka mi poděkovala a řekla, že tohle se normálně nestává, že jindy pěkně počká a třeba se i sám obleče a nachystá do školky. Mě až potom hlavou začaly probíhat katastrofické scénaře co by třeba dělal, kdybychom nebyli doma :roll:

• Citovat
  • Upravit
myšák1187
22.6.14 09:52

Tak to je borka že nechá pětileté dítě sama doma, pokud jste kamarádky, či víc známé a víš že mívají takhle noční, tak bych jí asi nabídla že občas malého pohlídáš, že ho třeba budeš mít na chůvičce a klíče od jejího bytu, ale to bych udělala já, my máme třeba sousedy co by to nezneužívali

• Citovat
  • Upravit
2926
22.6.14 09:53

Je to otřesné, ale pokud byli v práci a ne v hospodě, tak pokud ti to nevadí a situace je třeba jen 1× do měsíce, nabídla bych jim pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
22.6.14 09:56
@Anonymní píše:
Sousedka mi poděkovala a řekla, že tohle se normálně nestává, že jindy pěkně počká a třeba se i sám obleče a nachystá do školky. Mě až potom hlavou začaly probíhat katastrofické scénaře co by třeba dělal, kdybychom nebyli doma :roll:

takze tohle dela bezne, jo? To je sila, co kdyby se ji kluk vzbudil v noci s horeckou…
Vubec nevim, ci bych delala ja. Nevim, jak velike kamaradky jste, treba bys ji mohla nabidnout tak to po nicnich hlidani, jinak nocni smeny delat proste nemuze, kdyz ma male dite a nikdo neni doma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.14 09:56

Bydlíme v bytě. Já jí nabídla, že dítě budu občas hlídat, ona ale říká, že nepotřebují, že mám svých starostí dost. Mám taky dva prcky, takže nechce otravovat. My se navíc budeme za pár týdnů stěhovat, takže jsem z toho celkově taková rozhozená. Co když se to stane i po prázdninách. S nikým jiným se v domě nebaví než s námi :( Jinak chůvu nechtějí…nechcou, ať jím hlídá dítě někdo cizí a hlavně nechtějí nikoho u sebe v bytě..já vím je to na palici, ale nedají si to vymluvit :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML