Kinedryl pro dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
909
20.6.14 22:04

Kinedryl pro dítě?

Ahoj, potřebovala bych poradit s Kinedrylem. Dceři jsou 4 roky a při deštivé ní autem je jí špatně a uvažuji tak o Kinedrylu. Vloni nám v lékárně doporučilo homeopatika, ale to jde by kratší cesty. Letos se chystáme do Chorvatska. Je drobná a mám 14 KG. Mǔzete mi poradit kdy nejlépe ho dítěti dát a po jaké hit jiné ho můžu dát znova?
V lékarně mi určitě poradí, ale budu ráda za Vaše zkušenosti. Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
20.6.14 22:07

Dětem ve věku 2 – 6 let se podává ¼ tablety, ve věku 6 – 15 let ¼ - ½ tablety. První dávka se užije 60 minut před začátkem cesty, při dlouhotrvajícím cestování se může podání dvakrát zopakovat v intervalu 2 – 3 hodin.
 http://pribalove-letaky.cz/kinedryl#Bod3

Kinedryl dokonce doporučil doktor dcerce při střevní viroze, kdy holka neudržela ani vodu, na zklidnění žaludku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabetkaba
20.6.14 22:22
@hofka píše:
Dětem ve věku 2 – 6 let se podává ¼ tablety, ve věku 6 – 15 let ¼ - ½ tablety. První dávka se užije 60 minut před začátkem cesty, při dlouhotrvajícím cestování se může podání dvakrát zopakovat v intervalu 2 – 3 hodin.
http://pribalove-letaky.cz/kinedryl#Bod3Kinedryl dokonce doporučil doktor dcerce při střevní viroze, kdy holka neudržela ani vodu, na zklidnění žaludku.

nam zasa doporucil cocculine pri jazde i pri nauzee i pri drazdivom kasli na upokojenie…existuju aj zuvacie bonbony i lizatka pre deti na cestovanie

• Citovat
  • Upravit
995
20.6.14 22:33

Mně ho teď doporučila doktorka i kvůli tomu, že uspává, tak dítko bude líp při cestě spát. Mám dvou letou. jak je psáno výše, dává se čtvrtka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
20.6.14 22:35

Ještě je třeba bachova terapie, tam se dají dát kapičky nějakou dobu předem, ale jestli jedete už v blízké době, tak bych do nich bez ozkoušení nešla. Někdo tu měl v podpisu, že se tím zabývá, třeba se ozve, bohužel si nepamatuju nick :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.6.14 22:36
@elizabetkaba píše:
nam zasa doporucil cocculine pri jazde i pri nauzee i pri drazdivom kasli na upokojenie…existuju aj zuvacie bonbony i lizatka pre deti na cestovanie

zázvorové? jsou i na těhotenskou nevolnost.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
20.6.14 22:38

Davame Cocculine, u dcery zabira i na delsi cesty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabetkaba
20.6.14 22:39
@hofka píše:
zázvorové? jsou i na těhotenskou nevolnost.-)

mrkla som do onlinelekarne su aj nejake ako auticka a ano aj zazvorove tam maju :)

• Citovat
  • Upravit
31672
20.6.14 22:49

Má se dávat asi půl hodiny před jízdou. jinak nám kluci problili 3 denní výlet na Lipno, pak jsem zjistila, že blili kvůli tomu, že dostali do auta tablety. teď jsme byli na SLovensku, najezdili skoro 2500km za 14 dní, tablety v autě nedostali, a neblinkali ani jednou, žádnej kinedril už nebyl třeba. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
21.6.14 00:02
@slavuska1 píše:
Má se dávat asi půl hodiny před jízdou. jinak nám kluci problili 3 denní výlet na Lipno, pak jsem zjistila, že blili kvůli tomu, že dostali do auta tablety. teď jsme byli na SLovensku, najezdili skoro 2500km za 14 dní, tablety v autě nedostali, a neblinkali ani jednou, žádnej kinedril už nebyl třeba. :)

To.mam taky, proto se radsi koukam z okna nebo spim, cist a neco hrat na tabletu, mobilu nebo necem podobmym je prave na to aby se cloveku udelalo spatne :|
Je to na pribalovem letaku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
21.6.14 00:05
@Anushka píše:
Ještě je třeba bachova terapie, tam se dají dát kapičky nějakou dobu předem, ale jestli jedete už v blízké době, tak bych do nich bez ozkoušení nešla. Někdo tu měl v podpisu, že se tím zabývá, třeba se ozve, bohužel si nepamatuju nick :(

@jenny.fields

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
21.6.14 00:56

@slavuska1 diky :))

Ja jsem jednou dostala neco zazvoroveho na nevolnost a silene me z toho palila zaha a rihala jsem celou cestu, ze jsem si rikala, ze samotna nevolnost byla prijemnejsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44173
21.6.14 04:56
@HelcaDE píše:
Davame Cocculine, u dcery zabira i na delsi cesty..

Tak toto dceři nezabírá..na kratší cesty ji nechávám trpět, ale na delší jedině Kynedril. Tabletky „autíčka“ jsme měli taky, ale dceři nic alternativního nezabírá..Kynedril ji neuspává. Absolvovala dvouhodinovou cestu na sportovní soutěž a byla úplně v pohodě.

Dcera má 5 let, necelých 18 kg, dávám půl tablety hodinu před cestou..Víc není potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
21.6.14 07:20

Dasvam kinderil i na bliti ne z kinetozy. nemelo by to zabirat, ale zabira. Ctvrtku od dvou let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
21.6.14 08:29
@slavuska1 píše:
@jenny.fields

Díky :D
Bachova terapie na zvracení určitě ne. I když kdyby se mi dítě pozvracelo v autě, tak krizovku budu potřebovat já :mrgreen:
Dala bych kinedril. Cuculinum jsem zkoušela u sebe a bez efektu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí