Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Moc děkuji. Na plánované cesty, které trvají hodinu a více a jsou klikaté a z kopečka do kopočka, dáváme to Cocculine. Teď když máme jet víc jak 10 hodin, tak prlekýšlím o KinedrXlu. Jo a když jedeme dvě hoďkY po dálnici, tak to zvládá dobře.
Na naše „blicí“ dítě začly zabírat akupresurní náramky: http://shop.pod7kilo.cz/…o-deti-modra. Ale musí se to umět dát na přesná místa na zápěstí, ale to se nacvičí..
Nechtělo se mi při častých cestách Evičku pořád cpát léky. Takže jsem nadšená ![]()
Ahoj maminky, před týdnem jsme se vrátili z Řecka. Letěli s náma i naši 2-letí kluci a na cestu zpátky jsem dala kinedril. U jednoho zabral, ale do druhého jako bych dala dávku energie a řádil jak urvaný z řetězu
. Takže zkušenost taková nijaká, asi bych ho více nedávala.
@kaja00 píše:
@Evulina A maji i pro dospele? Vydrzi to celozivotne?
Jo: http://shop.pod7kilo.cz/…ospele-cerne
Jak vydrží nevím, máme je jen měsíc..
Holky, chci dát poprvé kinedryl. Dítko 5,5 roku, cesta bude trvat cca 5 hodin. Dát čtvrtku nebo půlku?
@Salorka píše:
Holky, chci dát poprvé kinedryl. Dítko 5,5 roku, cesta bude trvat cca 5 hodin. Dát čtvrtku nebo půlku?
Dala bych s ohledem na stav ditete-je mu jen nevolno? Zkusit zazvor (Travel pop, Auticka, homeo),zabavit, odlakat pozornost od nevolnosti. nezabira? Zkusmo ctvrtku.
Zvraci, je mu hodne spatne? Pulku.
Jet pokud mozno pres spanek (na noc) plus dalsi opatreni pred jizdou.
Ahoj všem cestovatelům. Nedám dopustit na kinedryl. Dala jsem 2 roky nazpět našim dvěma slecnam po půlce k.(tou dobou 4 a skoro 10), my dospělí si loupli celý a po celou cestu rozbouřeném mořem z Benátek do Poreće se nám neudělalo zle. Ostatní na palubě takové štěstí bohužel neměli s podávali si dveře na toaletu. Ti, kdo nezvraceli, svitili zeleně… Pro všechny cestující jsem kinedryl neměla. ![]()
Kinedryl nám teda pomáhá, nic jiného na cesty vyzkouseneho nemám.
Čtvrtka stačí. Nejíst před cestou nic mléčného typu jogurt, tvaroh ani nic tučného. Nesedat do auta hladové.
Já dceři 5 let dávám dokonce jen osminu a stačí to, ale jezdíme tak 3 hodiny, dala bych čtvrtku. Nejhorší jídlo před cestou je u nás vejce, naopak jí pomáhají v autě křupky.
Ahoj, chci se zeptat, naše dvouletá začala v autě hrozně vyvádět a zvracet. Jen těžko poznám zda zvrací z toho že se vzteká nebo naopak ječí protože je jí špatně. Pořídili jsme posměrnou sedačku a doufali že se to zlepší a je to možná o trochu lepší, ale stejně nám na poslední fázi cesty po sjezdu z dálnice začala křičet až se pozvracela než jsme stihli zastavit. Dali byste jí kinedryl? Já vím že je od dvou let, a dcera měla dva před dvěmi měsíci. Jen nevím zda jí nemůže nějak uškodit, jsem na tyhle sedatvní léky strašně opatrná. Dává tady někdo kinedryl tak malému dítěti? Jak to zvládá? Děkuji.
@Anonymní píše: Více
Dávám dceři od roka a půl osminku Kinedrylu. Jezdíme 1 až 2× měsíčně a dostává to na cestu tam i zpět. Dávám to s požehnáním pediatricky i lekarnika. A od té doby (ťuk ťuk) v autě nezvracela.