Kinedryl pro dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.9.24 11:08
@Bramborab píše: Více

No ja se na to právě ptala v lékárně když nám dcera po cestě na Lipno zvracela, a lékárník mi prodal jen homeopatika, a začal mi vykládat jak byl na konferenci o syndromu náhlého úmrtí a že tyhle léky jsou zabiják a takové, tak od té doby mám z toho fakt strach :zed: a to měla tak rok a 1/4.
Samozřejmě po tom coculine blila dál jako by nic, vůbec to nepomohlo.
Já se na to přeptám u nás v lékárně a asi ho koupím.

• Citovat
  • Upravit
76264
23.9.24 11:09
@Anonymní píše: Více

také dávám dceři Kinedryl od roka a půl, hezky to uklidní, dítě je trochu spavé, nekřičí a nezvrací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
23.9.24 11:32

Mám ho v lékárničce :nevim:. Nám teda zvracela jen jednou a spíš nesedla snídaně. Na první dlouhou cestu jsem dala čtvrtku preventivně. Jinak u nás není potřeba. Ještě jsou lízátka a u nás v lékárně prodávají něco jako kynedril.pro děti s obrázkem autíčka. Nevim jak se to jmenuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10892
23.9.24 11:50

Dávám od 2 doteď (8 let) čtvrtku. Bez toho blije jako šakal. Jen jednou mu čtvrtka teď nestačila v létě. Manžel měl skvělý nápad mu ráno vnutit na snídani jogurt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
23.9.24 11:54

A proč by ho jako nutil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
23.9.24 19:44
@Anonymní píše: Více

Ahoj, ano.
Kinedryl davam oboum detem od 2 let, jinak pri delších cestách zvrací.

:cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.7.25 09:56

Za mě bych doporučil kinedryl, synovi se začíná při cestování dělat občas nevolno při delší cestě a teprve ho bude zkoušet ale z mojí zkušenosti, v mém dětství mi kinedryl hodně pomáhal jak při cestování tak i v nemocích (střevní chřipka,) při tom cestování bych určitě nedoporučoval dát dítěti mobil, tablet do ruky!!! Pro mozek je velmi důležité sledovat cestu, dívat se z okna, jelikož tělo cítí pohyb, ale oči když ten pohyb nevidí, mozek začne být zmatený a jeho reakcí (aby to přestalo) právě vyvolá nevolnost! Je to přirozená vlastnost mozku třeba při chůzi, tělo cítí pohyb a oči ho i vidí ten pohyb a vše je pro mozek ok, v opačném případě - tělo v pohybu, oči pohyb nevidí = mozek dostává odlišné informace od smyslovych orgánů a vnímá to jako nějakou chybu že je něco špatně a aby tento stav změnil, vytvoří pocit nevolnosti aby člověk změnil místo a prostředí ve kterém se nachází. Obvikle pomůže okamžitě zastavit a vystoupit, nechat dítě to v klidu nechat vydýchat nebo se pomalu projít aby mozek zaregistroval změnu stavu. Hlavně prosím rodiče ať netrápí děti úmorným cestováním, když se jim dělá špatně!!! Jsou to pro ně muka!! Buď si ten nesmyslný výlet odřekněte, nebo dělejte časté přestávky. Snažte se cestování dětem co nejlépe zpříjemnit, my když cestujeme autem, nikam nespěchám, jedu pomalu a plynule bez prudkého zrychlování, brzdění a časté zastávky. Pokud se naučíte s tímhle pracovat, nebudou ani žádné léky potřeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí