Přecitlivělý syn-4 roky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2691
19.6.14 16:56

přecitlivělý syn-4 roky

Holky, třetí téma za týden..už končim :lol: prosím, má to někdo doma obdobné? starší syn je doma, dnes není ve školce, tudíž si hrajeme, skládáme, a taky jsem klukům pustila na youtube ukolébavky..jdu mýt nádobí, nemám furt tu myčku :mrgreen: najednou slyším, starší brečí, ale jako fakt hodně..ptám se, bolí tě něco? je ti špatně?(včera zvracel)..on usedavě pláče, pro slzy nevidí :( tulí se a vzlykavě povídá..v tý písničce nemá miminko maminku..tulím dál, povídám, že maminku má, ale spinká samo. pláč trvá několik minut, smutný je z toho doteď..lze říct, že mu to zůstane? tohle není první jeho případ :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4918
19.6.14 17:00

@KriJona
Tak těžko soudit ve věku 4 let jestli bude celý život přecitlivělý nebo ne :nevim:. Podle mého má nyní takové brečavé období, nic víc, nic míň. Já si nepamatuji, že bych jako dítě brečela a poslední roky brečím snad u všeho, každá kravina mě rozbrečí :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
19.6.14 17:00

Těžko říct, prostřední je něco podobného stačí se na něj křivě podívat a už se slzama letí a ptá se máš mě ráda? 8o Nebo něco schválně provede, dostane symbolicky přes zadek nebo ho okřiknu a on si lehne do postele rozpláče se…Moje máma z toho šílí, nechápu proč je takový citlivka, doufám že nástupem do školky se to změní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
19.6.14 17:04

Ještě dodám že od mala byl tichý a uzavřený i mluvit začal později. Ale zas je šikovný v jiných oblastech. Nejmladší je taky takovej mamánek ale temperamentní. Nejstarší naopak živel:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
19.6.14 17:04
@BAZÁREK ANGIE píše:
@KriJona
Tak těžko soudit ve věku 4 let jestli bude celý život přecitlivělý nebo ne :nevim:. Podle mého má nyní takové brečavé období, nic víc, nic míň. Já si nepamatuji, že bych jako dítě brečela a poslední roky brečím snad u všeho, každá kravina mě rozbrečí :mrgreen:.

on je brečivec právě jen v těchto situacích..jinak se nevzteká, je klidný, nebrečí jen tak..i ve školce mi jednou učitelka povídá, že nemohl najít svoje tričko, plakal prý jak kdyby mu někdo joooo ublížil..on brečí tak nešťastně :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
19.6.14 17:06
@Crystal87 píše:
Ještě dodám že od mala byl tichý a uzavřený i mluvit začal později. Ale zas je šikovný v jiných oblastech. Nejmladší je taky takovej mamánek ale temperamentní. Nejstarší naopak živel:)

máme to stejně..tichý, klidný, žádný scény, spíš uzavřený, má svýho nejlepšího kamaráda, má ve věcech pořádek a nemá rád šrumec a zmatek..jeho brácha je ďáblík, mamánek, ale nenechá se nikým rozhodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
19.6.14 17:10
@KriJona píše:
máme to stejně..tichý, klidný, žádný scény, spíš uzavřený, má svýho nejlepšího kamaráda, má ve věcech pořádek a nemá rád šrumec a zmatek..jeho brácha je ďáblík, mamánek, ale nenechá se nikým rozhodit :lol:

JJ jak někam přijdem tak se nejdřív rozkoukává, tam kde to zná se otrká, ale tam kde ne se drží u mě nemluví…když jsme šli na den otevřených dveří do školky, děti se ho ptaly jak se jmenuje tahaly ho mezi sebe a on se chytil mojí nohy a schoval se:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
19.6.14 17:17
@Crystal87 píše:
JJ jak někam přijdem tak se nejdřív rozkoukává, tam kde to zná se otrká, ale tam kde ne se drží u mě nemluví…když jsme šli na den otevřených dveří do školky, děti se ho ptaly jak se jmenuje tahaly ho mezi sebe a on se chytil mojí nohy a schoval se:)

moje mamka když ho jednou za měsíc na jeden den hlídá mi říká:to je hrozný, on se stydí mluvit :mrgreen: absolutně nesnáší, když na něj mluví někdo cizí a on " musí" mluvit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
19.6.14 17:19
@KriJona píše:
moje mamka když ho jednou za měsíc na jeden den hlídá mi říká:to je hrozný, on se stydí mluvit :mrgreen: absolutně nesnáší, když na něj mluví někdo cizí a on " musí" mluvit ;)

tak na mou mamku je zvyklý tam problém není naštěstí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
19.6.14 17:22

@KriJona myslim, ze naprosto prsne vim o jake ukolebavce mluvis. Ta maminka se jakoby zmeni v hvezdicku, ze jo? A je to kreslene, ze jo? me u tehle ditetaky strasne breci, tu nepoustejte, je desiva pro prtata :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
19.6.14 19:00

Bud spis rada ze ma city, dojimani deti je v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
19.6.14 20:05
@Krčka píše:
@KriJona myslim, ze naprosto prsne vim o jake ukolebavce mluvis. Ta maminka se jakoby zmeni v hvezdicku, ze jo? A je to kreslene, ze jo? me u tehle ditetaky strasne breci, tu nepoustejte, je desiva pro prtata :(

ano..přesně ta :roll: hajej můj andílku se jmenuje myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
19.6.14 20:29
@KriJona píše:
ano..přesně ta :roll: hajej můj andílku se jmenuje myslím

tu neznám ale ani po ní pátrat nebudu…s mýma rozházenýma tehu hormonama bych u ní bulela taky:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
19.6.14 20:32
@Crystal87 píše:
tu neznám ale ani po ní pátrat nebudu…s mýma rozházenýma tehu hormonama bych u ní bulela taky:D

dobře..nepošlu ti odkaz, teda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
19.6.14 20:35
@KriJona píše:
dobře..nepošlu ti odkaz, teda :mrgreen:

nene neposílej:))já už tak bulím u všeho…ale můžu to aspon na něco hodit:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit